Zfetovaný národ - nestydíte se za něj?

185
22.8.14 20:55

Zfetovaný národ - nestydíte se za něj?

Ahoj všichni :mavam:
Po přečtení článku Lékaři z psychiatrie v Dobřanech fetovali, aby je práce bavila mě napadlo udělat průzkum, co na to říkají ostatní. Já mám k drogám odpor, i kvůli marihuaně jsem schopná rozpoutat válku s jejím uživatelem. Dokud jsem byla na ZŠ, z drogami jsem do styku moc nepřišla a když se to o někom vědělo, bylo to považováno za špatnost. Na střední jsem pár huličů poznala, ale moc jsem je neřešila. Mám ale pocit, že za poslední rok žiji úplně v jiném světě, najednou znám hodně lidí, co berou drogy (nesnáším je), mám pocit, že už snad lidé neumí v životě fungovat střízliví :roll: Neumí se bavit, neumí se smát, neumí se z něčeho radovat… A musím se svěřit, že znám i několik lidí, kteří řídí zdrogovaní. Jednoho odchytla policie a sebrala mu papíry, jenže pan „nevinný“ si najal právníka a vypadá to, že mu řidičák vrátí. Tak co to je za spravedlnost? :cert:
Je mi z toho do breku, CO to je za lidi, proč nejsou postižitelní a děsím se toho, že to tu brzy bude legální. Každá zpráva o drogách mě vykolejí a rozzuří :pocitac: :pocitac: Stydím se za to, že žiji v tomto státě - státě plném feťáků. Cítíte to některá stejně, nebo vám je jedno, že na dětských hřištích smrdí marihuana a že nemůžete projít parkem, aniž byste nepotkali žádného feťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
22.8.14 20:57

Hm, asi žiju na měsíci, ale až na pár zhulenců jsem žádnýho feťáka-sjetýho nikdy nepotkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
22.8.14 20:59

Ať to zlegalizují a klidně prodávají v obchodě, stejně jako chlast a cigára. Vůbec by mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.8.14 21:00
@momi33 píše:
Hm, asi žiju na měsíci, ale až na pár zhulenců jsem žádnýho feťáka-sjetýho nikdy nepotkala :think:

Tak to jsi ho spíš jen nepoznala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
22.8.14 21:01
@Sarrrabi píše:
Tak to jsi ho spíš jen nepoznala ;)
:palec: on totiž každej čeká jen co vidí ve filmu, absťák.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
22.8.14 21:02
@SlépkaD píše:
Ať to zlegalizují a klidně prodávají v obchodě, stejně jako chlast a cigára. Vůbec by mi to nevadilo.

Souhlas, mě taky ne, koneckonců, jaký je v tom rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.14 21:03

Lepší tráva než tvrdý alkohol.
Doufám, že nepiješ kafe, pivo, nepoužíváš cukr,… ty odpůrkyně návykových látek. ;)

Příspěvek upraven 22.08.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
22.8.14 21:03

@oveckaK Tenhle pocit, že jsou všude samí feťáci jsem zažívala, když jsem pár let pracovala, a bohužel i bydlela v brněnském Bronxu. Stačilo se přestěhovat, a už ten pocit nemám, tady se tak maximálně lidi ztřískají na grilovačce, nebo na hasičském plese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.8.14 21:06

Tak si nemyslím, že žijeme v nějakým fetáckým státě..Každje má to na to svuj názor, ale mě třeba přijde tráva uplně v pohodě, pokud to teda není nějakej rodič co je zhulenej denně..
A i ti rodiče co si občas dají trávu jsou uplně normální a v skvělý rodiče, jen si prostě občas zahulej..
Lidi pijí, kouří a někteří dokonce fetují je to jejich věc a jejich život. Myslím, že žijou ve svém světe..
I já sem ledascos zkusila a špatná nejsem..
Podle mě si to jen moc bereš i když rozumím že má někdo k drogám odpor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.8.14 21:07
@SlépkaD píše:

Souhlasím, stát by vydělal na spotřební dani, zničila by se tím drogová mafie a pro puberťáky by to ztratilo kouzlo zakázaného, stejně kdo chce fetovat, tak si drogu vždycky nějak obstará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.8.14 21:08
@SlépkaD píše: :palec: on totiž každej čeká jen co vidí ve filmu, absťák.

Tak tak.. oni vypadají stejně jako my :mrgreen:

Až na pár detailů popelavá tvář, oči černý velký, furt žmoulaj hubu jak kdyby měli bonbon, a jsou afektovaní, a tančí (jakoby) - prostě se kroutí.. a hlavně je to cítit takovej zvláštní oder.. a klepou se jim ruce pořád pohybují nohama nevydrží v klidu na místě.

V mhd třeba nesedí klidně pořád něco jako by hledají v kapsách / kabelkách, pořád něco nervózně žmouljí a dělají prudké pohyby jakoby vyplašené - tak to je popiš člověka na pervitinu :dance:

Feťák na absťáku se chová už normálně.. akorát je agresivnější podrážděný :nevim:

Na Heroinu to vypadá už zase jinak..ale ty moc mezi lidi nelezou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.8.14 21:09
@SlépkaD píše: :palec: on totiž každej čeká jen co vidí ve filmu, absťák.

to asi ne, spíš čekám někoho v ruši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.8.14 21:09

Myslím, že to přeháníš zase tak hrozné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
22.8.14 21:10
@Litta píše:
Lepší tráva než tvrdý alkohol.
Doufám, že nepiješ kafe, pivo, nepoužíváš cukr,… ty odpůrkyně návykových látek. ;)Příspěvek upraven 22.08.14 v 21:04
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.8.14 21:11

Kvůli trávě válku? Proč? Alkohol je mnohem horší a je zcela legální. Ještě jsem neviděla agresivního huliče, ale agresivních opilců mraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová