Malování holčiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7022
15.8.14 12:49

malování holčiček

Ahojte v poslední době se stále více setkávám s namalovanýma a přefintěnýma holčickama. Dvouleté a tříleté mají namalované všechny nehty, lesky na rty ruce plné prstýnku náramky až po lokte v ruce kabelčičky a jsou nasoukané do extra uzkých riflí dle mody jejich maminek..sedmileté bežně vidím s melíry a podpadky. Mě to připadá poněkud zvrhlé a vím že toto své dcerce takto brzo neumožním -jak to vidíte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
295
15.8.14 12:52

@mater je to zvrhlé, matky co takhle pizdí své dcerky by zasloužily pořádnou po tlamě. Nehledě na to že v těch úzkých riflích ji ničí zdraví. To si teda jen myslím, omezuje to pohyb, mačká se jim bříško atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703

A kde bydlíš? já tady u nás teda ještě tříletou holku s nalakovanýma nehtama neviděla. ani nikde na dovolené apod. a to jsme z celkem velkého města…

Příspěvek upraven 15.08.14 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891

Jsem z velkeho mesta a to, co popisujes teda rozhodne bezne nevidam. Prefintene mozna, ale namalovane, meliry a podpadky jsem snad jeste nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
15.8.14 12:53

Mám kluky, takže nás to naštěstí mine. Ale přes prázdniny bych i té sedmileté dovolila nalakovat si nehty, aspoň jeden určitě ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.8.14 12:53

Hhe, žes nás viděla s dcerou? :mrgreen: Myslím, vzhledem k metříku, že brzo změníš názor. Nebo si myslíš, že jako ráno na ni navěsím tunu prstýnků a náramků až po lokte, aby každej viděl, že na to máme? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.8.14 12:55

Běžné to není ale občas to vidět je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
15.8.14 12:56

Nevidam… kde bydlis? :think: zahlidla jsem parkrat u olachu, jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.8.14 12:57

Nepotkala jsem ani jednu, o které tafy píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.8.14 12:59

Tak se 3letou s oběšenýma ručkama a zmalovaným obličejem jsem snad ještě ani neviděla. Ale souhlasím s tou barvou vlasů. Kolikrát potkám holčičku +- 8 let a ve vlasech barvu, vždy si říkám a proč? A pořád nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12505
15.8.14 12:59

Takové jako píšeš sem nepotkala, jo třeba že mají nalakované nechty a co..Nebo kabelku, či náramek na tom nevidím nic hroznýho..Jo kdyby malá holka chodila namalovaná a v oblečení co opravdu není vhodný tak to potom jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
15.8.14 13:01

Mně se to taky nelíbí a ráda bych se tomu, pokud možno, vyhnula. V červnu, v den vysvědčení, jsem byla na obědě a tam holčička, bylo jí tak 8, 9 (nevím, ještě to nepoznám :-) ) a ta teda zmalovaná byla, na puse červenou rtenku, výrazně namalované oči, i takový dospělácký oblečení a korále… Úplný ráj pro nějakýho uchýla. Jako jasně, bylo vysvědčení, ale… :think: nad tím jsem se pozastavila i já, a to razim teorii žij a nech žít :-) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
15.8.14 13:01

Další level je, kdyz dceri v 17 letech zaplati vetsi prsa, aby nemela mindrak, ze vypada jako většina vrstevnic. :zed:
Ja teda holkam v lete občas namaluju nehty - na dovolenou s ubytovanim na zamku, třeba, za odmenu, normalne ne. Barvu laku samo primerenou - tedy spis jen lesklou.
Bohuzel tlak doby je desnej, moje dite zacina mit mindrak z toho, ze ma chlupate nohy - v deviti letech a občas mi krade holitko. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.8.14 13:03
@Elilen píše:
Nepotkala jsem ani jednu, o které tafy píšeš.

Tafy ne… Tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.8.14 13:05

Na ulicích to vídám minimálně, ve škole, v oddíle, v kroužcích, ZUŠ atd. vůbec ne, v okruhu známých nikoho takového nemáme. Jedině v telce nebo na webu. Je to dost nechutné a svědčí to o zoufalém vkusu rodičů. Mám 2 dcery a nic takového se u nás nekoná, dokonce i nalakované nehty na prázdniny u babi je přestaly bavit. Z „ženských“ atributů držíme jen dlouhé vlasy (a to jen kvůli aquabelovému sportu) i přes periodické nájezdy vší, jinak vše formuje zejména funkčnost.
BTW: strečové džíny jsou super pohodlné, neomezují pohyb a nestlačují dětské břicho nijak tragicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová