Malování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.8.14 13:39
@Maculinka píše:
Občas si u nás v OV taky zakroutím hlavou, že jak může matka obléct takto svou holčičku. Třeba v Avionu jsem viděla maminku, na které nebylo snad kousek přírodního (což o to, někdo to má takto rád) a pak se za ní rozběhla holčička okolo 4 let v černých minišatičkách, na kterých byly takové ty lesklé flitry nebo jak se to jmenuje a kabelku měla teda taky. Působilo to na mě moc lacině a nevkusně, zvlášť na tak malé holčičce. :nevim: By mě celkem zajímalo, kdo vůbec takové oblečení na děti prodává 8o
člověče, nepotkáváme tu samou? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 13:39
@Gina108 píše:
No, ale to samé se děje u dospělé ženy :poblion:

Neviem, ja tanga nosim len ked chcem urobit radost manzelovi, a len ked slubi ze v nich nebudem musiet trpiet dlho :think: :oops:… ale zmysel to dava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.14 13:41

NEčetla jsem diskusi, ale nelíbí se mi to, se svojí dcerkou půjdeme určitě jinou cestou. Ráda si ji hezky obléknu, to ano, ale tak, aby pořád vypadala jako dítě. Nelíbí se mi holčičky, co jsou dokonalou kopií své supermoderní maminky v úzkých hadrech. Malování a barvení vlasů ani nemluvím. Ale je to každého volba, pokud něco takového vidím, pomyslím si své, ale v podstatě je mi to jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7022

@Anael také se s tím občas setkáváš??tu mám pocit že temeř nikdo neviděl :-D i když já zminovala spíše ty dost malé slečny…muj chlap vždy říká když to vidí před základkou že se pak nediví že sedí chlapi v base za znásilnení když se holky zmalujou a vypadají starší jak kdejaká ženská od rodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
@Kili22 píše:
@Petulka1234 Tak každému zase nezáleží na tom, aby byl do detailu upravený. Jasně aspoň by mohly být čisté to je fakt, ale nepomlouvala bych někoho že má staré oblečení nebo od větnamců. Já si moje holky taky ráda oblékám, ale ne každý na to má. Nevíš jak žijou.

To by asi taky nesměla chlastat, aby na tu úpravu své dcery měla! Nejednou jsem viděla s flaškou v košíku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 13:43
@Petulka1234 píše:
To by asi taky nesměla chlastat, aby na tu úpravu své dcery měla! Nejednou jsem viděla s flaškou v košíku!

Co mi pripomina, ze mi doma dosiel rum do pecenia  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@mater píše:
@Gina108 má malé hezké zlaté :hug:

Tak počkej, co si na ty uši jednou navěsí ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
@Camael píše:
Jako jí neoblíknu Hallo Kitty.

U nás to samé, ta příšernost mi nesmí do baráku :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4425
15.8.14 13:44

Tak pokud to není hazard se zdravím ( viz tanga a podpatky), tak mi na tom nic až tak zlého nepřijde. Ano, někteří nemají vkus a pak to může vypadat podivně…Ale to je každého věc.
Dcera občas nosí nalakované nehty, ale nevyžaduje to, protože jsem jí to nikdy nezakazovala. Má svůj lesk na rty- čirý, ale vzpomene si na něj jednou za čas. Jinak se ráda obléká a už pozoruju, že začíná mít svůj vlastní názor a styl. I Kitty a Peppa pig u nás proběhly, ale už je to out. Jediné, co už je teochu. a hraně, že ji občas zesvětlím vlasy tím přípravkem moreblond z Dm. Jinak by je měla takové obyč hnědé, takto mé krásně medovou barvu. Ale viděla jsem u její spolužačky i mírný melír a nevypadalo to nijak příšerně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Bábi Zlopočasná píše:
Co mi pripomina, ze mi doma dosiel rum do pecenia :oops:

Jen jestli do pečenia :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372

Tak ona používá do peční vodku
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@madi jo to my už máme za sebou, po hello kitty přišly monster high a teď frčí Violetta nevím co z toho je horší, snad jen Frozen mi nevadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
15.8.14 13:45
@madi
@madi píše:
NEčetla jsem diskusi, ale nelíbí se mi to, se svojí dcerkou půjdeme určitě jinou cestou. Ráda si ji hezky obléknu, to ano, ale tak, aby pořád vypadala jako dítě. Nelíbí se mi holčičky, co jsou dokonalou kopií své supermoderní maminky v úzkých hadrech. Malování a barvení vlasů ani nemluvím. Ale je to každého volba, pokud něco takového vidím, pomyslím si své, ale v podstatě je mi to jedno :mrgreen: [/citace

sdílím tvuj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.14 13:45

A jinak vcelku často vídávám na holčičkách a i na batolatech zlaté řetízky. Což jsem jako nepochopila :oops: Naše malá by se na tom uškrtila :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
19388
15.8.14 13:46

Nejlepší je, když děti čistě obléknu na výlet, jdeme procházkou. Pak se alespoň dvě děti vyválí v hlíně, do restaurace přijdeme jak čuňata. Tak asi působíme jako socky, šmudly…
A to bych asi záviděla nafintěný holčičky v tu chvíli, než ty moje špinavý děti. Tohle soudit je těžký.
Když někdo chodí s permanentně špinavým dítětem, tak to není asi ok, jenže když jí potkáváš, když jdou z procházky? Nebo jde ušmudlaná z bytu?
A sposuta lidí neřeší oblečení, jestli starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová