Malování holčiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
15.8.14 14:19

Zatím jsem neměla tu čest potkat nějakou zmalovanou holčičku.
Jinak já jako předškolák měla občas nalakovaný nehty světle růžovým nebo bezbarvým lakem, doma jsem na sebe patlala rtěnku, kterou už máma nebo babička nechtěla používat. Ve 3 letech jsem šla na prvomájový průvod v šatičkách krásných nových lakovkách, takže mě pak strašně bolely nohy (vybrala jsem si je sama). Milovala jsem babičky šuplík se starou bižuterií odkud mi občas něco dala. Na druhým stupni ZŠ jsem mohla používat do školy světlý lak, v 9. třídě pak řasenku a stíny. Nikdy jsem to s make-upem nějak nepřeháněla. to spíš holky, kterým to doma zakazovali, se pak zmalovaly před školou.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
15.8.14 14:19

@Koktal když jdu na úřad, děti nechám u babičky, ať se prasí na dvorku. Šetřím svoje nervy :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20385
15.8.14 14:20
@mater píše:
Ahojte v poslední době se stále více setkávám s namalovanýma a přefintěnýma holčickama. Dvouleté a tříleté mají namalované všechny nehty, lesky na rty ruce plné prstýnku náramky až po lokte v ruce kabelčičky a jsou nasoukané do extra uzkých riflí dle mody jejich maminek..sedmileté bežně vidím s melíry a podpadky. Mě to připadá poněkud zvrhlé a vím že toto své dcerce takto brzo neumožním -jak to vidíte vy???

zalezi na holcicce a mamince.

Ja osobne bych to sve dcerce neudelala. Respektive oblekam ji tak, jak se mi libi (do ruzove), ale rozhodne ji nemaluji, nebarvim vlasy a nemaluji nehty. A do urciteho veku bych rozhodne nedavala ani podpadky (samozrejme, ze boty pouze urcene veku ditete). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.8.14 14:22

@madi
Tak mám pro tebe strašnou zprávu - Hallo Kitty není bohužel jen na hadrech!!! Ta svině je všude!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.8.14 14:23

Jinak my se teda s klukem stavujeme na hřišti i v pěkném oblečení, takže ho kolikrát upozorním ať si dává pozor a nechodí třeba na písek. Většinou se jde párkrát pohoupat a sklouznout na skluzavku.
A vlasy mu někdy taky tatínek nageluje.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
15.8.14 14:25
@Camael píše:
@madi
Tak mám pro tebe strašnou zprávu - Hallo Kitty není bohužel jen na hadrech!!! Ta svině je všude!! :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7090
15.8.14 14:26

Moje 3 léta si vyprosila namalované nehty, protože to viděla na učitelce ve školce. Nalakovala jsem jí je, protože si jinak malovala nehty fixama! Když jí byly dva, tak nosila na ruce vše jako dámička kabelku-u mě to rozhodně neviděla. Nosí legíny, které vypadají jako hodně upnuté džíny-dostali jsme je a jsou pohodlné. A kdyby si v 5 letech vyprosila, že chce být na své narozeniny namalovaná, tak se z toho zrovna nezblázním a dovolím jí to. Tak a teď jsem pro spoustu super matek zvrhlá :lol:. Možná by se měly nejdřív zamyslet, jestli jsou ty holčičky takhle vymóděné z iniciativy matky a nebo proto, že to mají ty holčičky v povaze a matka to v rozumné míře toleruje, protože netuší, že kvůli takové blbosti jí ostatní super matky za zády pomlouvání ;). Sedmiletou na podpatkách jsem vážně nikdy neviděla a myslím, že řešíte zbytečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.8.14 14:27
@madi píše:
@Koktal když jdu na úřad, děti nechám u babičky, ať se prasí na dvorku. Šetřím svoje nervy :lol: :mrgreen:

no tak nemachruj, a měj trochu empatie i k nám ostatním :mrgreen:

@Camael píše:
@madi
Tak mám pro tebe strašnou zprávu - Hallo Kitty není bohužel jen na hadrech!!! Ta svině je všude!! :D

já mám Kittynu ráda, kdyby to nebylo trapný tak si koupím tričko. mám jen ručníček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.14 14:28

@fifinka609 tak tady se z 50% řeší pitomosti, tak proč ne tohle :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4132
15.8.14 14:28

Mam tri dcery, dve uz ve veku, kdy se rady finti. Maji kupu koralku, prstynku, celenek, naramku, sukne dlouhe i kratke, jeden lak na nehty, se kterym nesmi do skoly. Pokud se oblecou slusne a daji si naramek, retizek nebo si vezmou kabelku plnou kravinek, tak v to problem nevidim. Malovat se krome domaciho hrani na princezny nesmeji, stejne tak vlasy nebarvime a podpatky nenosi, to teda zatim hlavne kvuli bezpecnosti. Taky jsem byla typ, co mu nesmi domu ruzove obleceni, kycovita hallo kitty, jsem spis prirodni clovek, ale clovek mini, deti meni. Pokud nejsou vymodene ala slapka, tak jim nejakou tu ozdobu rada dovolim. Ony pak zas druhy den klidne vybehnou v teplakach do blata. Poste normalni holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.8.14 14:29
@Koktal píše:
já mám Kittynu ráda, kdyby to nebylo trapný tak si koupím tričko. mám jen ručníček :-D

Taky ji mám ráda, takže mám pyžamo s kočkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7090
15.8.14 14:32
@madi píše:
@fifinka609 tak tady se z 50% řeší pitomosti, tak proč ne tohle :lol: :lol:

Já nemyslela, že to téma sem nepatří-myslela jsem tu větu jinak. To byl jen takový povzdech, jaké kraviny ženské řeší na CIZÍCH dětech. Jsem dokonce ráda, že to vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
15.8.14 14:32
@mater píše:
Ahojte v poslední době se stále více setkávám s namalovanýma a přefintěnýma holčickama. Dvouleté a tříleté mají namalované všechny nehty, lesky na rty ruce plné prstýnku náramky až po lokte v ruce kabelčičky a jsou nasoukané do extra uzkých riflí dle mody jejich maminek..sedmileté bežně vidím s melíry a podpadky. Mě to připadá poněkud zvrhlé a vím že toto své dcerce takto brzo neumožním -jak to vidíte vy???

To je šílený..naštěstí tady u nás na vsi, ani v nedalekém městě nikdo takhle neblbne (nebo teda možná na pár vyjjímek, ale neviděla jsem je).
Dítě má být dítětem, tyhle mámy by potřebovaly přinejmenším mokrý hadr na čelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.8.14 14:36
@lucenka píše:
Taky ji mám ráda, takže mám pyžamo s kočkou :mrgreen:

se máš :( já jen ten ručníček, maličkej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.8.14 14:36

@fifinka609 aha, no já psala, že na cizích dětech je mi to vcelku jedno :mrgreen: Řeším jen ty své a tam si to udělám po svém. Je mi jasný, že čím budou straší, budou víc pod vlivem kamarádů a budou některé věci chtít, ale to se ukáže časem.. i s klukem se už na lecčem domluvím, ale přes něco zas nejede vlak - kluk nebude mít doma zbraně a holka hello kitty :lol: :lol:

Příspěvek upraven 15.08.14 v 14:37

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová