Malování holčiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
295
15.8.14 22:01
@veverkas22 píše:
ona mela nahonenou natupirovanou stojici patku zlakovanou tak ze se stim nedalo hnout..

ojku? 8o to musela být krása, óó mládí kde jsi? co jsem se ji nanosila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.8.14 07:36
@Evulina píše:
Jaký máš prosím důvod ani ne tříleté holčičce lakovat nehty? Ostatní celkem beru, ale ten lak už mi připadá docela příliš..kór když to obsahuje svinstva jako formaldehyd a aceton a nevím co ještě.

no důvod..řvala, že chce taky..jinak bych ty nehty nenalakovala ani sobě.. ale měla to 1× já si totiž normálně nehty nelakuju.
ona prostě musí všechno, minulý týden malovala zeď (malovali jsme jí pokojíček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.8.14 10:31

@Pipet
:palec: To druhý znám, nebýt stará větev, jdu do toho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.8.14 16:52
@Gina108 píše:
Tvl ty děláš jak kdyby jí ten lak nechala vypít :roll: :mrgreen:

Ono to stačí dýchat..No ale spíš se mi to prostě zdá zbytečný v tom věku no..a popravdě trochu i úchylný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.8.14 16:54
@ntkv píše:
no důvod..řvala, že chce taky..jinak bych ty nehty nenalakovala ani sobě.. ale měla to 1× já si totiž normálně nehty nelakuju.
ona prostě musí všechno, minulý týden malovala zeď (malovali jsme jí pokojíček..

Jo já myslela, že jí to děláš pravidelně.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.8.14 18:28

Mě třeba přijde uchylný jak choděj některý holčičky oblečený na písek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.8.14 19:23

Taky jsem se setkala s takovou holčičkou, která dokonce ve čtyřech letech mluvila o tom, že nesmí být tlustá. Asi si začínala hlídat váhu, aby se líbila lidem. :zed: Její matka mi pak řekla, že ona sama vše chce, ale že z ní má radost. Zdá se mi jako pěkná blbost, aby takhle malá holka na něco takového myslela. :zed: :zed: Jako aby ji k tomu nikdo nemusel přivést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
18.8.14 12:13

@ntkv jak?

• Citovat
  • Upravit
882
18.8.14 14:32
@Koktal píše:
ojku? 8o to musela být krása, óó mládí kde jsi? co jsem se ji nanosila :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová