Malování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
15.8.14 13:58

@mater co mám okolo sebe maminky tak melíry už dělají holkám okolo toho 8 roku asi tři, nehty znám od 3 let, podpatky nevím, to jsme si nevšimla, oni spíš mají holky oblečení s velkými nápisem Adidas a všechno :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.08.14 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

@mater
u jedenáctiletého kluka mi gel na hlavě přijde normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295

Když tady řešíte špinavý děti, tak myslím že normální člověk pozná novou špínu ne? jako vyjdu s čistým dítětem a vracím se s čuňákem tak i přesto je vidět že jsem čistotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 13:59
@Anael píše:
U nás taky chodí jedna maminka oblečená a vypadající ala Agáta Hanychová a má holčičku tipuju 1,5-2 roky, která je vždy trochu namalovaná a oblečená stejně. Vypadá to dost úchylně.

mi to fakt přijde mimo.. to dítě to vezme jako samozřejmost, jak pak bude vypadat třeba v 10ti, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
15.8.14 14:00

@g.sandova tak u nás dítko jakž takž čisté udržím ale já jsem vždy oslintaná a omaltaná všude kde to jen jde..takže kamkoliv dojdem vypadá to že jsem takto už z domu vyšla :lol: má ranní snaha udělat ze sebe člověka je fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.8.14 14:01

@martina.se
No vím o takových, co ve dvanácti vypadají na dvacet a mají i sex, nekecám. Já zase vypadám tak na 15 a s dvěma dětma pro mnoho lidí asi taky vypadám divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 14:03
@Anael píše:
@martina.se
No vím o takových, co ve dvanácti vypadají na dvacet a mají i sex, nekecám. Já zase vypadám tak na 15 a s dvěma dětma pro mnoho lidí asi taky vypadám divně :lol:

mi stačilo čekat na kluka před základkou.. ty holky tam vypadají na 18, né jako 12-13ti leté žáby :think: být dneska chlapem, tak před každým sexem budu požadovat OP. Tohle je fakt o hubu.. nevim, proč se dělaj o tolik starší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.8.14 14:05

Znám paní, která má holčičku cca 11 let s kompletním makeupem, přelivem, oblečením jako dospělá..vypadá jak karikatura ženy..ta její máma je takový ten typ přestárlé Barbie..je mi jich až líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
@Koktal píše:
Když tady řešíte špinavý děti, tak myslím že normální člověk pozná novou špínu ne? jako vyjdu s čistým dítětem a vracím se s čuňákem tak i přesto je vidět že jsem čistotná.

:lol: :mrgreen: já se takto vracím z venku s dvěma :lol: :mrgreen:
mě by zajímalo, jestli ty nafintěné holčičky se taky smí někdy zamazat nebo projít louží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7022

@martina.se podle me to maji práve naučené odmala né??chodit jako velké ke rtence se časem pridá řasenka a výrazný makeup a je to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.8.14 14:06
@mater píše:
@g.sandova tak u nás dítko jakž takž čisté udržím ale já jsem vždy oslintaná a omaltaná všude kde to jen jde..takže kamkoliv dojdem vypadá to že jsem takto už z domu vyšla :lol: má ranní snaha udělat ze sebe člověka je fuč

neboj jednou přijde doba, kdy i ty budeš mít třeba bílé kalhoty :mrgreen: a i se v bílých vrátíš, já vím nepředstavitelné, ale věř mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 14:06
@mater píše:
@martina.se podle me to maji práve naučené odmala né??chodit jako velké ke rtence se časem pridá řasenka a výrazný makeup a je to :think:
:think: nwm, no… mi to prostě nesedí.. nevl. dítě se tedy maluje - sem tam má řasenku, lakuje si nehty. Ale to je tak všechno :think: bude jí 12, tak si říkám, že dobrý..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
15.8.14 14:08
@madi píše: :lol: :mrgreen: já se takto vracím z venku s dvěma :lol: :mrgreen:
mě by zajímalo, jestli ty nafintěné holčičky se taky smí někdy zamazat nebo projít louží :mrgreen:

nesmí. to uplně teču, když vidím jak matky buzerují děti. Nelez tam budeš špinavá/ý, no co jsem ti říkala koukej jak vypadáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Tak já mám neteř 13 let a taky už chodí různě načesaná, ověnčená, s nalakovanými nehty. Ale myslím, že ne do školy a maluje se jen na taneční vystoupení. To ale ovšem řádně :roll: A celkově už s ní tříská puberta tak, že nebude dlouho trvat a nějakého si přivede domů. Její sestřenice už měla doma chlapce v necelých 15. Nechápu kam tak spěchají, vždyť jim nic neuteče. Jak jsem ráda, že ty moje děti jsou ještě na to příliš malé :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
@madi píše:
Tak já mám holku ještě malou na to, aby si říkala :D Já dokonce ani moc nemusím růžovou barvu a to už jsem hodně slevila, že dávám světlerůžovou. Z té ostré růžové mám osypky pořád :lol: Jen doufám, že se té kittyně vyhneme, přijde mi to hrozně nevkusný a kýčovitý… stejně jak klukovi nekupujeme spidermany, roboty, zbraně, terminátory a nevím jaký šílenosti :lol:

Moja starsia od roku a pol - ked som zacala davat na jej nazor - preferovala ciernu a oranzovu. Ale babicka vykonala kus zasluznej prace, a skrina sa nam tak nejak zaruzovela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová