Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
@J_Doe nakopnout psa pro lepší pocit? Ty jsi taky dobře mimo co kdyby tebe někdo nakop jen tak pro lepší pocitdivný lidi tady fakt ze jo
Já jsem pejskařka a tahle diskuze je na mě taky moc.
Ale kdyby mi nějaký ratlík šel po holce, tak bych asi taky neváhala a jediný instinkt by byl kopanec.
BOhužel.
Já si vodím psa stále na vodítku a hovínka poctivě sbírám.
![]()
@LKK no jo život bez nich si neumím představit. A potkat někoho, kdo by ho chtěl nakopnout tak se neznám!!! ![]()
@Martina1409 píše:
Mám jednoduché poříkadlo - Kdo nemá rád zvířata, nemůže mít rád lidi. Tzn., kdo dokáže ublížit zvířeti, ublíží i člověku. A to je pravda!!! Spoustu vrahů a deviantů se nejdříve uspokojovalo na zvířatech.
Promiň, ale tohle je hodně pubertální.
Já mám ráda zvířata, jako dítě jsem toužila po tom, aby mě naši koupili psa. Ale od doby, co mám děti, to vidím jinak. Na prvním místě je moje rodina, pak ostatní lidi, a pak až zvířata. A pokud to zvíře (pes) ohrožuje moje dítě, tak sorry, udělám všechno, abych ho ochránila. A druhá věc, je psí exkrementy. Jsou všude, HNUS! I po svém dítěti, když se nedejbože musí někdy na veřejnosti vykakat, uklidím. A proto mi vadí šlapat do psích hovínek.
@terkasestak píše:
To jsou fotky ze mi je na bliti. Normalne bych vam to sem nenapsala, ale kdyz me tu tim provokujete, napisu to rada.
hele já ti přidám jo
![]()
@babulka01 žádný pes nepůjde bezdůvodně po dítěti s tím, že mu chce ublížit. Vždy tomu musí něco předcházet. To, že na něj zaštěká a dítě se lekne, je jen blbá shoda náhod. A ta silnice k tomu taky. A řekla bych, že tolik aspektů najednou je taky extrém. Ale jako rozhodně bych to nepřisuzovala za vinu jen psovi natolik, že bych do něj za to musela kopat.
@AndreaS92 Dám ti adresu na bratra, budu ráda když to uděláš za mě..
@girlie sage no to je nádherný
jak ji ma rada
vážně tohle je úžasný! ![]()
@Martina1409 U nás by kopla asi jen jednou - asi bych pak se svými krvelačnými bestiemi byla hojně propírána médii a veřejnost by prahla po lynči.
Hele, ne - chápu, že pes na volno ochomítající se kolem dítěte je šílenost a souhlasím s tím, že tohle je přes čáru (taky nemám ráda, když se kolem ochomítá pes bez pána), ale kopat do něj - taky ne. Většinou se dá odehnat i jinak. Navíc nebudu riskovat, že vykopnu, pes to bude oprávněně brát jako útok na sebe, a kousne mě do nohy.
@LKK píše:
No zvláštní pravopis. Ještě napiš, že to byla čivava. Fakt už k tomu nemám slov
Ne, nebyla to čivava. A co, teď omlouváš všechny nevychované psy? Ano, pravopis může být zvláštní, napiš, kde je chyba, a já to dostuduji. ![]()
@J_Doe to není pubertální, to je fakt! Zrovna o tom čtu velmi poučný časopis - 77 nehorších vrahů ČR. Většina z nich začínala na zvířatech. A já neuvádím tebe přece.
@Krasavicaa píše:
Pár těch řečí opravdu je![]()
které? Taky mluvím několika jazyky, ale opravdu si netrofám říct, že v psané formě jsem k nerozeznání od „domarodce“. Stejně jako s češtinou. Ale snažím se….
@Martina1409 píše:
@babulka01 žádný pes nepůjde bezdůvodně po dítěti s tím, že mu chce ublížit. Vždy tomu musí něco předcházet. To, že na něj zaštěká a dítě se lekne, je jen blbá shoda náhod. A ta silnice k tomu taky. A řekla bych, že tolik aspektů najednou je taky extrém. Ale jako rozhodně bych to nepřisuzovala za vinu jen psovi natolik, že bych do něj za to musela kopat.
Já jsem ale nepsala, že bych to udělala cíleně, ale instinktivně, ochranitelsky.
Jinak psy mám taky ráda, ne že ne.
Máme čivavu, sice 6kilovou, ale je to čivava, haha. ![]()