Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
@LKK no jo život bez nich si neumím představit. A potkat někoho, kdo by ho chtěl nakopnout tak se neznám!!!
To mi povídej
@J_Doe píše:
Promiň, ale tohle je hodně pubertální.
Já mám ráda zvířata, jako dítě jsem toužila po tom, aby mě naši koupili psa. Ale od doby, co mám děti, to vidím jinak. Na prvním místě je moje rodina, pak ostatní lidi, a pak až zvířata. A pokud to zvíře (pes) ohrožuje moje dítě, tak sorry, udělám všechno, abych ho ochránila. A druhá věc, je psí exkrementy. Jsou všude, HNUS! I po svém dítěti, když se nedejbože musí někdy na veřejnosti vykakat, uklidím. A proto mi vadí šlapat do psích hovínek.
Za ty hovn. nadávej lidem. Jsem názoru, že tyto stupně se v životě dost mění. Bohužel
Zakladatelko můj pes je milejší, přátelštější a vychovanější, než jsi ty! Nikdo tě nenutí je mít ráda, ale takový ústní průjem… cituji tě z jiné diskuse:...dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.… ![]()
@Martina1409 píše:
@J_Doe no dobře, ale kolik takových psů běhá??? Proč by pes štěkal na dítě jen tak? Třeba prostě štěká z radosti, že je venku a když víš, že se to tvé dítě teda takhle bojí, tak si ho chyť za ruku a nebo se mu to snaž nějak vysvětlit. Stejně tak by teda majitel psa měl okřiknout psa, ať neštěká. Věřím, že psům taky není příjemný dětský řev.
Tak jasne, ze treba steka z radosti ale to ona preci nemuze vedet..
@girlie sage píše:
hele já ti přidám jo![]()
Krásný fotečky máte
tady jde vidět, že chlupáček má svůj věk, viď?
Ale abych to uvedla na pravou míru: jsem pro, aby si lidi vodili své psy na vodítku, pokud ví, že je na 100 % neposlechnou za každé situace. V parku určeném pro venčení psů, ať si je mají třeba na volno, k tomu ty parky jsou. Dokonce už je v některých parcích i uvedeno, na kterých místech mají být na vodítku a kde můžou na volno. Pak musí ovšem ti, co chodí s dětmi ven taky očekávat, že tam, kde psi chodí na volno, je možné, že dojde k nějakému takovému střetu.
@terkasestak píše:
Vidis a ja si o sobe opravdu uprimne myslim ze jsem krasna
Krásný ksicht tě krásnou nedělá. Co se ti sype z papuly no vlastně zpod klávesnice tě dělá pěknou zrůdičku
![]()
@Pizlam píše:
Jj, nejcastejsi veta. Take ji obcas zaslechnu
No a prave, ze ten pes za to nemuze. Vetsinou je chyba v majiteli…
O tom nepochybuji. Ale přímo mé dítě ohrožuje pes, a já ho musím chránit. Jak jsem pochopila z kontextu @Krasavicaa má zřejmě velké plemeno, možná vlčáka. Ano, ty psy mi vždy imponovali, a kdybych někdy měla psa, chtěla bych velké plemeno. (Ale zřejmě zůstane u snů, už jen proto, že se psemi nemám zkušenost.) Upřímně, NE, velkého psa bych nenakopla, ale to neznamená, že bych nebyla naprdlá na majitele, který by nebyl schopný si psa vychovat.
@LKK píše:
Krásný fotečky mátetady jde vidět, že chlupáček má svůj věk, viď?
Už mi odešla
ale moc dlouho to bez psíka nevydržím, tak pomalu koukám
@terkasestak píše:A taky dost vtipná co?
Vidis a ja si o sobe opravdu uprimne myslim ze jsem krasna
Příspěvek upraven 26.09.14 v 23:51
@Martina1409 píše:
@ZItu no jako faktem je, že oni kolikrát i ty děti se k těm psům chovají neohrabaně a nemusí se jim to líbit. Měla jsem takového v dočasce a bylo to fakt nepříjemný. Neměl rád ani psy, ani děti. Takže měl furt náhubek a já byla věčně ve stresu z toho. Navíc si prožil kdo ví co v maďarském útulku, takže bylo fakt těžký s ním nějak pracovat - a k tomu naše dvě fenky. Fakt to bylo hodně psychicky náročný. A myslím si, že ne vždy je chyba na straně psa a jeho majitele, ale některý děti jsou taky pěkně nevychovaný a rodiče je nechají dělat, co se jim zachce. Je to fakt těžký posuzovat.
Ono obecně by to chtělo větší ohleduplnost vůči okolí. Ať se jedná děti vs. psi, nebo auta vs. cyklisti, atd. Snažím se lidem nedělat to, co samotné vadí mě, ale jak jsem stará, tak jsem asi blbá, protože s tím celkem narážím. Viz. psy si držím, protože lidem vadí, když se kolem nich cizí pes ochomítá, ale matky si svá dítka nedrží, protože ten roztomilý pejsek (70cm, 40kg) se přece nechá poplácat po hlavičce a pohladit. Přitom by stačila jedna věta a nebyl by problém. ![]()
@J_Doe píše:
O tom nepochybuji. Ale přímo mé dítě ohrožuje pes, a já ho musím chránit. Jak jsem pochopila z kontextu @Krasavicaa má zřejmě velké plemeno, možná vlčáka. Ano, ty psy mi vždy imponovali, a kdybych někdy měla psa, chtěla bych velké plemeno. (Ale zřejmě zůstane u snů, už jen proto, že se psemi nemám zkušenost.) Upřímně, NE, velkého psa bych nenakopla, ale to neznamená, že bych nebyla naprdlá na majitele, který by nebyl schopný si psa vychovat.
Rozumim ti. Take jako majitel psa proste nektere veci nikdy nepochopi. Viz. to hlazeni deti ciziho psa ![]()
Nejak nechapu proc jsi dostala takovou sodu. Vsak mi neprijde, ze bys tu psala neco spatneho.
@Pizlam no jasně, že nemůže, ale tak když se teda dítě bojí tolik psů, tak ať ho drapne za ruku a jde… Vždyť mu může vysvětlit, že to je pes a že mu nechce ublížit. Když bude mít matka hysterický záchvat a u toho ještě kopat do psa kvůli tomu, že na něj štěká, je jasný, že to dítě si to zafixuje a bude akorát mít o to větší strach a bude reagovat třeba i tím útěkem do silnice.
@Martina1409 Jojo, z dítek hysterických matek vyrůstají ještě více hysteričtí jedinci, kteří nenávidí psy.
Ha, že bych přišla na jádro pudla a zakladatelka to odkoukala doma.
![]()