Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@girlie sage ježiš, no to je taky hodně zvláštní zážitek teda
![]()
@girlie sage píše:
Mě zase kousnul kůň do prsu když jsem byla v pubertěa to teda kurňa bolelo. Nenávidím koně?? Ne sousedovic chodím krmit chlebem. A jo chápu, že to někoho chytne a má ten strach na dlouho, ale vyjadřování zakladatelky je katastrofa
Jsi mela moc pokrcene prsty, asi ![]()
Katastrofa to je ale podle me se dobre bavi. Je to od ni urcite provokace ![]()
@Martina1409 než majitela stačila říct, že kouše bylo hotovo. týýý kráso já řvala, strašná bolest. Modřina na dva týdny a viděla jsem ouplně všechny barvy
![]()
@girlie sage
Že. Tos mi připomněla, jak mi kůzle prokouslo prst - taky jsem ho krmila a ono kouslo víc, než mělo.
Kráva mi šlápla na nohu, kočka se odmítala mazlit, tak mi přejela drápy po celé ruce, šťípnul mě krocan (ten byl mimochodem pak na pekáči výborný
) a výčet „napadení“ od zvířat není celý… ty bláho, já bych musela nenávidět snad celou faunu.
![]()
@Pizlam no a nám říká, jak jsme divný, že máme rady psy. Sama případ pro chocholouška
@Martina1409 píše:
@girlie sage počkej, kousl tě do prstu a nebo do prsu???
A jo, teď jsem si toho všimla v tom příspěvku taky. ![]()
Takže - kam že to kousal onen kůň???
![]()
@AndreaS92 píše:
@babulka01 tomu neverimjakto, ze je tak velky
![]()
Nevím, nějak narostl
![]()
@babulka01 tak to asi nebude čivava s PP, nebo ano??? Jestli ne, pak je jasné, že to čivava nebude
My máme též Jack Ratl teriéra místo Russella ![]()
@ZItu píše:
@girlie sageŽe. Tos mi připomněla, jak mi kůzle prokouslo prst - taky jsem ho krmila a ono kouslo víc, než mělo.
Kráva mi šlápla na nohu, kočka se odmítala mazlit, tak mi přejela drápy po celé ruce, šťípnul mě krocan (ten byl mimochodem pak na pekáči výborný
) a výčet „napadení“ od zvířat není celý… ty bláho, já bych musela nenávidět snad celou faunu.
![]()
![]()
bývalý měl bojové plemeno kočky. Já jednou zapla skartovačku a ta potvora mě tak zmalovala
vypadala jsem jako kdybych lítala ostružinama a ještě se v nich vesele válela ![]()
@girlie sage píše:
@Pizlam no a nám říká, jak jsme divný, že máme rady psy. Sama případ pro chocholouška
Spis na facku. Pochopim, ze treba nekdo ke zviratum nema vztah ale vyjadrovat se takto o zivem tvoru? Vypovida to o ni sve…