Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
27.9.14 00:50

@Martina1409 množírny- to je další katastrofa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
27.9.14 01:02

Zakladatelko nechce se mi cist cela diskuze, reaguji na první příspěvek. Ty jsi ale…píp. :roll: mel tě nějakej kousnout!!! Vrat se odkud si připlavala! Fuj hnus toto napsat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.9.14 07:48

Pročetla jsem diskusi a musím reagovat. Chápu, že někdo psy nemá rád. Ale proč ta nenávist. Taky žiju ve městě, vadí mi mejdan vedle na zahradě, opilci co v noci řvou na ulici.To všechno mi budí dítě. Ale chápu to jako důsledek života mezi lidmi, ve městě. Taky nám tu jezdí auta a nikdy nepřemýšlím o to, proč všichni musí jezdit jako šílený tam a sem.
Proč mám ráda psy? Je u nás doma veselo. Nutí nás chodit na výlety a milují nás. Ano, dělají mi bordel. Podlaha špinavá, plno chlupů. A to uklízím daleko víc, než je běžně zvykem. A přesto mi to za to stojí.
Já jsem odpověděla na tvoji otázku. A ty mi odpověz na mou.Jak můžeš mít ráda věci? Nikdy jsem nechápala, jak může mít někdo vztah k autu. Ať je za sto tisíc nebo za dva miliony, pořád je to hromada železa. Jak může mít někdo rád železo.
Používám věci k jejich účelu, ale nic pro mě neznamenají. Drahý gauč je pěkný, ale pořád ne něm jen sedím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
27.9.14 09:03

@VitHan Zakladatelka ti už asi ani neodpoví :mrgreen:

Jen k tomu vztahu k věcem. Já mám třeba taky citové vazby ke svým automobilům. Je to součást mého života, a vždy jsem měla vozidla, které mě nezklamaly, a vážila jsem si jich za to. Navíc to považuji skoro za mou pravou ruku, která mi dává svobodu :mrgreen: Já vím, že pro někoho je to nepochopitelné, ale třeba ti to pomůže pochopit. Prostě svá auta miluji, stejně jako miluji řízení. Podobné je to s mobilem. Taky si ho dlouho vybírám, pak ho mám ráda, a hopdně špatně jsem vždy snášela, když jsem auto třeba ťukla, nebo mi odešel mobil. A miluju i psy, to byla jiná láska. Viz. můj deníček na profilu. https://www.emimino.cz/…rexika-9179/
Ty už beru jako členy rodiny. I když žádného momentálně nechci, život se psem je nesmírně obohacující a nádherný. Pozná to ale pouze ten, kdo ho má nebo někdy měl :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
isp
1387
27.9.14 09:36
@AndreaS92 píše:
@isp díky za vysvětlení. :) ( bez ironie-aby to tak nevyznelo) ;)

V pohodě, jak jsem spíš více méně mezi profíky kolem psů, nějak mi uniká mínění veřejnosti a také to myslím bez ironie, že jsou to zajímavé postřehy lidí, co jim na psech vadí, čeho se bojí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
27.9.14 09:47
@ulice píše: :palec: přesně, psi můžou bejt skvělí společníci, ale cizí pes mě nemá obtěžovat-štěkání-pokud je to pořád, tak psovi něco chybí anebo je nevychovaný…
Ale hlavně mám na mysli to motání pod nohama, kdy třeba na ulici pes na volno vás začne očuchávat, strkat hlavu do sporťáku :zed: anebo do nákupního košíku, skákat na tebe atd…Plus všude hovna, hovna, hovna :cert: :mrgreen: :P
Fakt se nedivím, že lidi začínají mít na pejskaře alergii :nevim: Mě nevadí čoklové, ty za svý majitele nemůžou :think:

Přesně to jsem myslela, já opravdu miluji psy, ale zvládám je, cvičím je skládám zkoušky a NIKOHO neotravují! Mě vadí to samé, že mi cizí pes čuchá do kočárku leze do nákupu a motá se pod nohami, baba z dálky volá Betynko fuj nech toho Bety Bety Bety a milá Betynka je snad hluchá! :mrgreen: Nemám ráda polidšťování psů, je to psovitá šelma a měla by psem i zůstat, přehnaná domestikace škodí, dělat ze psa mimino mi přijde jako nemoc :roll: brečela bych nad psy, kteří mají nadváhu že maj sotva vidět nožičky, nosí sukýnku nebo svetřík a místo zelené trávy a sportu se válí tenhle aktivní tvor na křesle a nudí se, tak štěká, obtěžuje lidi a může za to jen MAJITEL!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.9.14 10:22
@isp píše:
Přesně to jsem myslela, já opravdu miluji psy, ale zvládám je, cvičím je skládám zkoušky a NIKOHO neotravují! Mě vadí to samé, že mi cizí pes čuchá do kočárku leze do nákupu a motá se pod nohami, baba z dálky volá Betynko fuj nech toho Bety Bety Bety a milá Betynka je snad hluchá! :mrgreen:Nemám ráda polidšťování psů, je to psovitá šelma a měla by psem i zůstat, přehnaná domestikace škodí, dělat ze psa mimino mi přijde jako nemoc :roll: brečela bych nad psy, kteří mají nadváhu že maj sotva vidět nožičky, nosí sukýnku nebo svetřík a místo zelené trávy a sportu se válí tenhle aktivní tvor na křesle a nudí se, tak štěká, obtěžuje lidi a může za to jen MAJITEL!

Jj, nejednou jsem viděla starší paní v ZOO jak psovi v náručí ukazovala zvířata v kleci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.9.14 11:13
@J_Doe píše:
Jj, nejednou jsem viděla starší paní v ZOO jak psovi v náručí ukazovala zvířata v kleci :mrgreen:

To já dělám taky. :mrgreen: Akorát je teda nemám v náručí, bo je neunesu.
Baví mě pak pozorovat jejich reakce - jinak reagují na tuleně, jinak na gorilu, jinak na vlka a úplně jinak na velké šelmy. Stejně tak jsou zajímavé reakce těch zvířat v zoo, když si koukají z oka do oka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
27.9.14 11:16

@ZItu jžš, to musím taky někdy zkusit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
27.9.14 11:18
@babulka01 píše:
Nějak nemám sílu pročítat celou diskuzi, ale pokud to tady nezaznělo, ráda bych se zeptala zakladatelky, v čem jí připadají psi hnusní a hlavně nechutní. :think: :think: :think: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

A protoze ji odreli BMW :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4341
27.9.14 11:20
@YaaWoo píše:
@ZItu jžš, to musím taky někdy zkusit :D :D

Zkus. :) Je to opravdu zajímavé. A abych nebyla někým nařčena z týrání a provokování zvířat, pro jistotu dodám, že naše psice neskáčou na klece, neštěkají, ba na ta zvířata ani nevrčí. Jen občas slintají sklo. :mrgreen: Ale třeba medvědům se vyhýbají obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.9.14 11:21
@ljt píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.9.14 11:30
@ZItu píše:
Zkus. :) Je to opravdu zajímavé. A abych nebyla někým nařčena z týrání a provokování zvířat, pro jistotu dodám, že naše psice neskáčou na klece, neštěkají, ba na ta zvířata ani nevrčí. Jen občas slintají sklo. :mrgreen: Ale třeba medvědům se vyhýbají obloukem.

My jsme používali v Zoo Johnyho jako návnadu. Byl tam gepard ve volném výběhu, furt někde zalezlej. Ale chodili jsme se psem sem a tam a kočka přišla :-D Byl jen za plotem, žádné sklo… Takže se dal krásně vyfotit :dance:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
27.9.14 11:30
@ljt píše:

Ještě jí ho měl poch.cat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4341
27.9.14 11:37
@Krasavicaa píše:
My jsme používali v Zoo Johnyho jako návnadu. Byl tam gepard ve volném výběhu, furt někde zalezlej. Ale chodili jsme se psem sem a tam a kočka přišla :-D Byl jen za plotem, žádné sklo… Takže se dal krásně vyfotit :dance:
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová