Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice No přesně, někteří majitelé psů vidí opravdu jen toho svého miláčka, nakopávali by lidi, kteří jsou jejich mazlíčky ohrožení. A nějak jim nedochází, že jejich nevychovaní psy jsou ti, kdo první někoho ohrozil.
Hele zadny pes nemuze obtezovat zadneho cloveka. Ja se proste nenecham omezovat a ohrozovat zviretem (kdyz ani sama zadne nemam a nechci).
@Krasavicaa píše:špatneho na tom je to, že chodím se smečkou psu a ve chvilce, kdy k nim naběhne pes tak se to muže zvrtnout - stačí jedno zavrčení..Očichání a dovádění ano, ale až po klidnem seznámení, ktere mám pod kontrolou,,,
Psi taky potřebují společnost dalších psů. Já jsem ráda, když potkáme někoho, kdo ty svoje křečky nezvedá nad hlavuA je to normální pejskař. Psi se očichají, třeba se společně proběhnou, vydovádí… Co je na tom špatnýho?
@madeto píše:
přesně i moje částečně nemohoucí mamka si po našem psu vždy uklidila
Kolikrát to důchodce zvedne, ale mladý člověk ne ![]()
@terkasestak píše:
No samozrejme kdyz me bude pes napadat tak do nej kopnu (a rada) at si chovatele psu uvedomi, ze nemuzou terorizovat ty, kterym psi proste vadi
tak představa, že s rozběhem a k tomu s úsměvem na rtu kopeš do nějakého psa je dost děsivá
,možná by jsi doopravdy měla vyhledat toho psychiatra ![]()
@ulice píše:Hlavně, jak je každej rozmazluje
@L92 píše:
@ulice
My máme milionového miláčka
Naštěstí nemáme tu typickou vzteklou a miluje lidi a děti
Ale znám pověst čivav
Já rozmazluju. Vlastně ho všichni rozmazlujeme. Když zavolám přijde a sedni lehni bych ho učit ani nechtěla.
Nemám pocit, že by byl nějak zkaženej ![]()
@Hanny25 píše: špatneho na tom je to, že chodím se smečkou psu a ve chvilce, kdy k nim naběhne pes tak se to muže zvrtnout - stačí jedno zavrčení..Očichání a dovádění ano, ale až po klidnem seznámení, ktere mám pod kontrolou,,,
@Krasavicaa píše:
Mě je z ní na blití. Chudáci sousedi. S tou to nádherou to fakt vyhráli…
Přesně. Že jí řvou haranti to je v pořádku jen proto že jsou to děti?
@L92 píše:
Přesně. Že jí řvou haranti to je v pořádku jen proto že jsou to děti?
Aby nějaký děti za chvíli vůbec měla. Když s nimi lítá 230 po dálnici ![]()
Zeny nereste..copak nevidite cilenou provokaci? prvni diskuse - jizda autem s ditetem, kdy je rychlost vice nez pres caru - voda na mlejn nas matek i nematek. Druha diskuse o psech - zde je tez spoustu pejskarek a vubec milovnic vseho ziveho. Cekam na treti zalozene tema proti snazicim se holkam o ditko. tudiz nechat byt. Budme k hloupym blahosklonne
![]()
@Krasavicaa píše:
Aby nějaký děti za chvíli vůbec měla. Když s nimi lítá 230 po dálnici
Si toho poršáka chtěla prostě vyzkoušet ne?
my jsme evidentně omezenci, páč nechápeme to její vzrůšo v autě a ukájení svého mindráku na nebohém zvířeti ![]()
Příspěvek upraven 27.09.14 v 19:29
@Krasavicaa osobně by mě zajímalo jestli ten pes tam třeba vyje půl dne což asi ne jestli je sousedka už v důchodu nebo jen občas štěkne
ale jestli jí na férovku řekla at se zbaví toho hnusnýho čokla, hm to asi dobré vztahy nebudou
a pokud by ten pes nějak extrémně vyváděl tak si asi stěžuje víc lidí v baráku ![]()
@svycarka píše:
Zeny nereste..copak nevidite cilenou provokaci? prvni diskuse - jizda autem s ditetem, kdy je rychlost vice nez pres caru - voda na mlejn nas matek i nematek. Druha diskuse o psech - zde je tez spoustu pejskarek a vubec milovnic vseho ziveho. Cekam na treti zalozene tema proti snazicim se holkam o ditko. tudiz nechat byt. Budme k hloupym blahosklonne![]()
A že tahle je hloupá, až to tříská dveřma ![]()
@ulice píše:přesně, ono to kolikrát vypadá, že ok, ale pak jeden divně zavrčí, udělá blbej pohyb, naježí chlupy atd. a už to jede…Skvělá smečka
Já taky chodím občas s šesti „kouskama“
Tam se pak, ale o čivaváky nemusím bát, protože středoasijati na ně nedaj dopustit a na ně si zase žádnej pes netroufne.
ono to pak není žádná prdel, když se smečkapustí do psa - bohužel už jsem pár takových situacích na procházkách zažila a přitom stačilo, aby pesměl základní poslušnost a hlavně přivolání. Naposled před 3 měs, kdž jsem byla n´venku s ovčounem roákem a vořechem tak na lesní cestě se objevil chlap s puštěným stafem já na sve psi zavolala k noze a ve chvilce, kdy se otočili a rozebehl ise ke mě tak se pes rozeběhl to, že na něj majitel volal ho nezajímalo a rovno use zakousl ovčákovi do nohy naštěstí jemu a ne 10kg kříženci byla to pěkná mela, která mě stála na veterině 2 tis ( ošetření kousancu ) a druhý den pobyt mě v nemocnici, protože jsem byla ve 33 týdnu a začaly mi kontrakce
Staford to jen tak tak rozdejchal…Proto nemám ráda, když psi jen rak běhaj k druhým psum..