Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
27.9.14 19:18

@ulice No přesně, někteří majitelé psů vidí opravdu jen toho svého miláčka, nakopávali by lidi, kteří jsou jejich mazlíčky ohrožení. A nějak jim nedochází, že jejich nevychovaní psy jsou ti, kdo první někoho ohrozil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.9.14 19:19

Hele zadny pes nemuze obtezovat zadneho cloveka. Ja se proste nenecham omezovat a ohrozovat zviretem (kdyz ani sama zadne nemam a nechci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
@Krasavicaa píše:
Psi taky potřebují společnost dalších psů. Já jsem ráda, když potkáme někoho, kdo ty svoje křečky nezvedá nad hlavu :roll: A je to normální pejskař. Psi se očichají, třeba se společně proběhnou, vydovádí… Co je na tom špatnýho?
špatneho na tom je to, že chodím se smečkou psu a ve chvilce, kdy k nim naběhne pes tak se to muže zvrtnout - stačí jedno zavrčení..Očichání a dovádění ano, ale až po klidnem seznámení, ktere mám pod kontrolou,,,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@madeto píše:
přesně i moje částečně nemohoucí mamka si po našem psu vždy uklidila

Kolikrát to důchodce zvedne, ale mladý člověk ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.9.14 19:20
@terkasestak píše:
No samozrejme kdyz me bude pes napadat tak do nej kopnu (a rada :mrgreen:) at si chovatele psu uvedomi, ze nemuzou terorizovat ty, kterym psi proste vadi :nevim:

tak představa, že s rozběhem a k tomu s úsměvem na rtu kopeš do nějakého psa je dost děsivá :evil:,možná by jsi doopravdy měla vyhledat toho psychiatra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
27.9.14 19:20
@ulice píše:
@L92 píše:
@ulice
My máme milionového miláčka ;)
Naštěstí nemáme tu typickou vzteklou a miluje lidi a děti ;)
Ale znám pověst čivav :D
Hlavně, jak je každej rozmazluje :roll: To se pak lehce zkazí i ta nejlepší výchova.

Já rozmazluju. Vlastně ho všichni rozmazlujeme. Když zavolám přijde a sedni lehni bych ho učit ani nechtěla.
Nemám pocit, že by byl nějak zkaženej ;)

• Citovat
  • Upravit
4398
27.9.14 19:22
@Hanny25 píše: špatneho na tom je to, že chodím se smečkou psu a ve chvilce, kdy k nim naběhne pes tak se to muže zvrtnout - stačí jedno zavrčení..Očichání a dovádění ano, ale až po klidnem seznámení, ktere mám pod kontrolou,,,
:palec: přesně, ono to kolikrát vypadá, že ok, ale pak jeden divně zavrčí, udělá blbej pohyb, naježí chlupy atd. a už to jede…Skvělá smečka :palec: Já taky chodím občas s šesti „kouskama“ :mrgreen: Tam se pak, ale o čivaváky nemusím bát, protože středoasijati na ně nedaj dopustit a na ně si zase žádnej pes netroufne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
27.9.14 19:22
@Krasavicaa píše:
Mě je z ní na blití. Chudáci sousedi. S tou to nádherou to fakt vyhráli… :roll:

Přesně. Že jí řvou haranti to je v pořádku jen proto že jsou to děti?

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
27.9.14 19:24
@L92 píše:
Přesně. Že jí řvou haranti to je v pořádku jen proto že jsou to děti?

Aby nějaký děti za chvíli vůbec měla. Když s nimi lítá 230 po dálnici :-)

• Citovat
  • Upravit
7626
27.9.14 19:27

Zeny nereste..copak nevidite cilenou provokaci? prvni diskuse - jizda autem s ditetem, kdy je rychlost vice nez pres caru - voda na mlejn nas matek i nematek. Druha diskuse o psech - zde je tez spoustu pejskarek a vubec milovnic vseho ziveho. Cekam na treti zalozene tema proti snazicim se holkam o ditko. tudiz nechat byt. Budme k hloupym blahosklonne :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
27.9.14 19:28
@Krasavicaa píše:
Aby nějaký děti za chvíli vůbec měla. Když s nimi lítá 230 po dálnici :-)

Si toho poršáka chtěla prostě vyzkoušet ne? :D my jsme evidentně omezenci, páč nechápeme to její vzrůšo v autě a ukájení svého mindráku na nebohém zvířeti :palec:

Příspěvek upraven 27.09.14 v 19:29

• Citovat
  • Upravit
59362
27.9.14 19:29

@Krasavicaa osobně by mě zajímalo jestli ten pes tam třeba vyje půl dne což asi ne jestli je sousedka už v důchodu nebo jen občas štěkne :think: ale jestli jí na férovku řekla at se zbaví toho hnusnýho čokla, hm to asi dobré vztahy nebudou :mrgreen: :mrgreen: a pokud by ten pes nějak extrémně vyváděl tak si asi stěžuje víc lidí v baráku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.9.14 19:29
@svycarka píše:
Zeny nereste..copak nevidite cilenou provokaci? prvni diskuse - jizda autem s ditetem, kdy je rychlost vice nez pres caru - voda na mlejn nas matek i nematek. Druha diskuse o psech - zde je tez spoustu pejskarek a vubec milovnic vseho ziveho. Cekam na treti zalozene tema proti snazicim se holkam o ditko. tudiz nechat byt. Budme k hloupym blahosklonne :* :*

A že tahle je hloupá, až to tříská dveřma :-)

• Citovat
  • Upravit
7626
27.9.14 19:31

@Krasavicaa Nuz to, zabit ji nemuzeme :nevim:..nebo..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2609
27.9.14 19:31
@ulice píše: :palec: přesně, ono to kolikrát vypadá, že ok, ale pak jeden divně zavrčí, udělá blbej pohyb, naježí chlupy atd. a už to jede…Skvělá smečka :palec: Já taky chodím občas s šesti „kouskama“ :mrgreen: Tam se pak, ale o čivaváky nemusím bát, protože středoasijati na ně nedaj dopustit a na ně si zase žádnej pes netroufne.

ono to pak není žádná prdel, když se smečkapustí do psa - bohužel už jsem pár takových situacích na procházkách zažila a přitom stačilo, aby pesměl základní poslušnost a hlavně přivolání. Naposled před 3 měs, kdž jsem byla n´venku s ovčounem roákem a vořechem tak na lesní cestě se objevil chlap s puštěným stafem já na sve psi zavolala k noze a ve chvilce, kdy se otočili a rozebehl ise ke mě tak se pes rozeběhl to, že na něj majitel volal ho nezajímalo a rovno use zakousl ovčákovi do nohy naštěstí jemu a ne 10kg kříženci byla to pěkná mela, která mě stála na veterině 2 tis ( ošetření kousancu ) a druhý den pobyt mě v nemocnici, protože jsem byla ve 33 týdnu a začaly mi kontrakce :roll: Staford to jen tak tak rozdejchal…Proto nemám ráda, když psi jen rak běhaj k druhým psum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová