Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
28.9.14 16:39

@Camael proc bys ji to nemohla rict :) nikdo te nepřesvědčuje a nikdo neříká, ze to tak všichni musejí mit tak klid zase :mrgreen: přesně tak jedna paní se tu ptala, jestli to majitelům psu nevadí tak píšu, ze me rozhodne ne a az to bude jednou dělat mému diteti tak mi to vadit nebude!!!
A na co konkrétně si ma zvykat? Na to, az ji můj pes olizne tak ze ji nepujdu dezinfikovat pusu a psa za to nebudu triskat :mrgreen: tak přesně na to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 18:06

@AndreaS92
Já taky nevím, proč bych to nemohla říct, proto to taky říkám, ale jsem tu přesvědčována o opaku. :D já nepůjdu ani třískat, ani dezinfikovat, já si psa vychovám, a to ve vícero ohledech. A mimochodem, to je zase hnáno do extrému, tady nebyla řeč o jednom olíznutí, ale o tom, že to psi běžně dělají a jim to nevadí, to je rozdíl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.9.14 18:16
@Camael píše:
@AndreaS92
Na co konkrétně si má zvykat odmala a hlavně proč? Že ho bude celý život olizovat pes v obličeji? Náš pes to nedělá ani dospělým, ani dětem. Samozřejmě se snažil, ale co jsem vypozorovala, nevadilo to za celou dobu jednomu dospělému, ostatní se odtahovali a je jim to protivný, takže chápe, že to prostě dělat nebude. A fakt netrpí, že by nebyl dostatečně milován.
Ale já neříkám, že to tak mají mít všichni, ale jedna paní se tu ptala, jestli to majitelům psů fakt nevadí, že jim olizují dítě, jsem majitelka psa a vadilo by mi to, tak snad jí to můžu říct, ne? Tak nechápu, proč mě furt přesvědčujete, že olizování je ok a musí to tak mít všichni. :nevim:

Já ti ten názor ale vůbec neberu, jenom jsem psala, že tím, že mi dítě sem tam pes olízne, protože to neuhlídám, tak proto nejsem čuně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.9.14 18:18
@LKK píše:
Asi tak… pokud mám psího mazlíka v bytě a mám ho povětšinu na očích i venku a tedy o něm vím vše kde co sežere očuchá atd., tak mi určitě nevadí když mi dítě olízne.
Někdo tu zmiňoval, že si líže kulky atd. Přeci vy doma taky snad chlapům kouřít. a pohoršuje Vás když jdete pak dát dítěti pusu?Myslím, že samo dítě si vyhledá horší věci. Možná na těch hračkách ať ve školce či doma kde si hrajou je víc bordelu než v nějaké psí tlamě a to nemluvě když v buse sahají na ty poprskaný a špinavý držadla, sedačky a pak si jdou dát nějakou dobrotu. Ani nechci vědět co jíme. Nevěřím, že každý rohlík co spadne někde na zem hned ho vyhodí. To samý v obchodě nějaký šmudla ze záchodu co si ho zrovna oklepal jde vybírat rohlíky a po ošahání se rozhodne, že vezme chleba protože rohlíky jsou trvdší než chtěl :poblion: No a pak jak těm Vašim drobkům ty rohlíky ve vozíku tak chutnají (nemluvě o tom špinavym držadle od vozíku)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A víš, že jsem přesně tohle chtěla napsat taky??? O tom kouření ptáků a všechny jsou tady v pohodě a taky to není nic moc chutného. Haháááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.14 18:28
@LKK píše:
Asi tak… pokud mám psího mazlíka v bytě a mám ho povětšinu na očích i venku a tedy o něm vím vše kde co sežere očuchá atd., tak mi určitě nevadí když mi dítě olízne.
Někdo tu zmiňoval, že si líže kulky atd. Přeci vy doma taky snad chlapům kouřít. a pohoršuje Vás když jdete pak dát dítěti pusu?
Myslím, že samo dítě si vyhledá horší věci. Možná na těch hračkách ať ve školce či doma kde si hrajou je víc bordelu než v nějaké psí tlamě a to nemluvě když v buse sahají na ty poprskaný a špinavý držadla, sedačky a pak si jdou dát nějakou dobrotu. Ani nechci vědět co jíme. Nevěřím, že každý rohlík co spadne někde na zem hned ho vyhodí. To samý v obchodě nějaký šmudla ze záchodu co si ho zrovna oklepal jde vybírat rohlíky a po ošahání se rozhodne, že vezme chleba protože rohlíky jsou trvdší než chtěl :poblion: No a pak jak těm Vašim drobkům ty rohlíky ve vozíku tak chutnají (nemluvě o tom špinavym držadle od vozíku)

No to je pro mě silné kafe… Opravdu srovnáváš situaci, kdy ženská chlapovi PO OSPRCHOVANÍ udělá orál, pak se normálně umyje, a až po čase jde dát pusu dítěti, s tím, že si pes líže kou. e (pochybuji, že se před tím sprchoval), a vzápětí lízne kolemjdoucí dítě?

Jako chápu ty, které píší, že to neřeší, ok, zajímalo mě to, díky za vysvětlení, ale tvůj argument mi připadá mimo. Tedy pokud to sama tak neděláš, že uděláš orál někomu, kdo se sprchuje tak často jako tvůj pes, a pak cestou do koupelny olíbáš své dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 18:34
@babulka01 píše:
Já ti ten názor ale vůbec neberu, jenom jsem psala, že tím, že mi dítě sem tam pes olízne, protože to neuhlídám, tak proto nejsem čuně. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: slovy klasika: Je to marný, je to marný, je to marný.. pokusím se naposledy: Jsou různé úhly pohledu na jednu věc. Co je pro někoho normální, je pro druhýho prasárna a toho, kdo to dělá, považuje za čuně. A druhá věc, orální sex jako takový a nechutná věc? No potěš koště. :D :D Pochybuju, že ho některá vytáhne z pusy a jde dát pusu dítěti, ale olizovat dítě psem nechá kdekdo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 18:35

@J_Doe
Koukám, že nás zarazila stejná věc. Ale ne, vše je ok, nechat se olizovat psem, dělat orál, minout koupelnu a jít líbat děti.. zajímavý zvyky a obyčeje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 18:36

@sad 1
Nic si nebudu představovat, chci mít klidný sny! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.9.14 18:38
@Camael píše:
@sad 1
Nic si nebudu představovat, chci mít klidný sny! :D

no ještě může být hůř. Ještě tady může někdo vybalit orál dělaný psovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
28.9.14 18:42

@sad 1
Věříš mi, že mě to napadlo hned po tom, co jsem psala o těch snech? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.9.14 18:43
@Camael píše:
@sad 1
Věříš mi, že mě to napadlo hned po tom, co jsem psala o těch snech? :mrgreen: :mrgreen:

no tady nikdy nevíš :lol: A věřím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.9.14 18:47

Jinak mi to přijde srovnání nesrovnatelného. Můj chlap má obřízku, před orálem se myje, mi nepřijde normální srovnávat se psy, které jsem měla, a kteří si olizovali kaďák, kulky, lízali venku chcanky a občas sežrali nějaké houvo :oops:

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
28.9.14 18:48

@J_Doe to uz je polemizujici. Myslis pes co si olizl kulky jde hned po tvari diteti? To same u zeny co vykour. Hned by sla diteti dat pusu? Jde o princip jednou si ho v puse mela at uz 5min pred sprchou ci hodinu po ni. Jsou zeny co to do pusy nedaji ani za zlate prase at uz jje to z jakychkoliv duvodu i kdyz vetsinou to byva ta mocova trubice pres kterou jde vse ven je to pro ne nechutne.

Sama jsem v detsvi vyrustala mezi zviraty a zadne nasledky nemam. Ba naopak na skole lidi z mesta stale trapila angina atd, protoze nic nepoznalo a jejich telo si neudelalo zadnou imunitu. A to nejake oliznuti od psa je prd jak jsem vsude behala a lezla ja. Do toho co vidim a slysim kolem sebe, tak nevim zda kouren. probiha tesne po osprchovani :think: zenska za ten den ma toho plny zuby a jeste pomysleni na sex, tak zvoli lehci formu kouren. samo, nemluvim o vsech jen, aby tady zas nevznikla nejaka neshoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
28.9.14 18:52

@ljt @babulka01 holky asi jsme divny  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
28.9.14 18:58

@sad 1 ale tady uz to zacina byt vse kolem kdyby kdyby. Kdyby byly v pr.del. ryby, tak by nebyly rybniky.
Ja ti rikam, ze mame bytoveho psika, ktery by to venku neprezil a chodi na nasi zahradu. Tedy presne vim co dela, ji, atd.

Ale tady uz je to asi ztrata casu a jak to byva sesly se dva pohledy lidi. A vcelku je mi fuk kdo co a jak dela hlavne, ze to vyhovuje kazdymu a okoli at si trhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová