Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
28.9.14 20:19

@babulka01 @AndreaS92 vidim to stejne a uz se tez loucim. Papa holky :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 20:27

@AndreaS92
Další, komu je potřeba napsat, že je na diskuzi a tam lidi nereagují pouze, když jsou osloveni, ale i na ostatní, co na téma reagují. Mně se to nechce zas vysvětlovat dokola, podívej se, na co jsem u tebe poprvé reagovala a čím, pak ti to možná dojde. Jdu na České nebe, to je jiný intelektuální kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.14 20:29

@babulka01
:mrgreen: útok a nesouhlas je rozdíl. Konkrétně tobě jsem vysvětlovala, na co mám jiný názor a že na odlišný názor má člověk běžně právo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
28.9.14 20:30

Tak u nás neprobíhá orál dělaný pejsanovi (máme jen feny), ale tak nějak naopak. Čekám jak vás tohle znechutí, ale budiž. Mamky fena ráda líže. Byla vyhozena v -20ti ven na ulici a u mamky našla ráj na zemi. Ruku, nohu prostě je jí to jedno. No a mladej poznal, že když si stáhne gatě tak Eny udělá co? Líže a jemu to „dělá dobře“! Samozřejmě hubujem, ne jen fenu, ale i kluka. Je to marný, je to marný, je to marný v 3+1 se pokaždý někde alespoň na pár minut zašijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.9.14 20:32

@Camael :mrgreen: jsem rada, ze jsi mi dokázala odpovědět na to, na co jsem se ptala :mrgreen: takže odpověď na to, kde překrucuji tvoje slova nedostanu asi se s tím budu muset smířit :,(
Prosimte reaguj si na koho chceš já jsem snad napsala, ze na me reagovat nesmis??? :think: ne, jen jsem napsala, ze pokud by jsi na me nereagovala, nemusela by jsi se mnou ted končit. Dle tvých slov. Už to chapes? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.9.14 20:38

Zajimave cteni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.14 20:41

@girlie sage No není tá diskuze úžasná? Člověk se dozví věci, které ani nechtěl vědet :lol: :lol: :lol:
(Malá rada - být tebou, tenhle příspěvek bych smazala, nechtěla bych, aby si ho syn za 10-15 let přečetl :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
28.9.14 20:42
@girlie sage píše:
Tak u nás neprobíhá orál dělaný pejsanovi (máme jen feny), ale tak nějak naopak. Čekám jak vás tohle znechutí, ale budiž. Mamky fena ráda líže. Byla vyhozena v -20ti ven na ulici a u mamky našla ráj na zemi. Ruku, nohu prostě je jí to jedno. No a mladej poznal, že když si stáhne gatě tak Eny udělá co? Líže a jemu to „dělá dobře“! Samozřejmě hubujem, ne jen fenu, ale i kluka. Je to marný, je to marný, je to marný v 3+1 se pokaždý někde alespoň na pár minut zašijou.

Krome zdravotnich rizik, je tu i riziko, ze si to spoji s sexualnim prijemnym pocitem a bude to vyhledavat i pozdeji :? Navic kdyby se lekla neceho a kousla…Jses blazen, ze tomu nezabranis, i kdyby mel bejt pes zamcenej celou navstevu v pokoji.
Ackoliv si to nektere nalhavaji, tak pes si zuby necisti, olizuje venku cizi chcanky, lize si kulky atd.,nechapu, jak to nekdo muze srovnavat s cistym chlapem, ktery se pravidelne myje…A kdyz uz na to narazime, tak proc asi se nedoporucuje olizovat detem lzicky? ;) Protoze i cistotny clovek ma v puse spoustu bakterii a pes mnohem vic a mnohem neprirozenejsich pro jiny ziv. druh-cloveka.
Klidne si nechte olizovat sve deti, ale netvrdte, ze je to hygienicky.

Příspěvek upraven 28.09.14 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.9.14 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
28.9.14 20:50

@J_Doe tak toho se nebojím. Já mu to mile ráda v pubertě připomenu :mrgreen:

@ulice asi ji nečetla to, že jim hubujem oboum :think: Není to každou návštěvu, takže to nemá rozhodně spojený s tím, že vidí psa a gatě jdou dolů. Psa bych nikdy nezavřela a navíc v bytě jsou jen zašupovačky, takže holky jimi bez problémů procházejí. a uvazovat ji v panelákový chodbě k botníků nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.14 20:51
@girlie sage píše:
8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.14 20:55
@ZItu píše:
To už ji tu říkáme tři dny - bez reakce (snad příspěvky, kde zazněly konstruktivní rady, zakladatelka nevidí :nevim: ).

Já si taky myslím, že mi neodpoví. :D
Ale tak co, no. Budu tolerantní a když nechce odpovídat na slušně položený dotaz, je to její volba… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
28.9.14 21:19
@girlie sage píše:
@J_Doe tak toho se nebojím. Já mu to mile ráda v pubertě připomenu :mrgreen:@ulice asi ji nečetla to, že jim hubujem oboum :think: Není to každou návštěvu, takže to nemá rozhodně spojený s tím, že vidí psa a gatě jdou dolů. Psa bych nikdy nezavřela a navíc v bytě jsou jen zašupovačky, takže holky jimi bez problémů procházejí. a uvazovat ji v panelákový chodbě k botníků nebudu.

Cetla, ale ja bych to nedovolila akdyz domluva nepomaha jakkoliv bych tomu zabranila…Da se poridit detska pojistka na soupacky nebo neustaly dozor pri hrese psem atd.Ale je to tvoje dite, tvoje vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
28.9.14 21:30

@ulice stalo se to asi třikrát. Hlídáme je jak se dá a hnedka neodsuzuju tříletýho kluka, že z něj bude zoofil ;) Nevím jestli máš kluka, ale ten můj si „hraje“ s brčkem každý den a podle někoho bych ho asi měla svázat, aby si na něj nesahal. No, ale to jsme s diskuzí uplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
28.9.14 22:00
@girlie sage píše:
@ulice stalo se to asi třikrát. Hlídáme je jak se dá a hnedka neodsuzuju tříletýho kluka, že z něj bude zoofil ;) Nevím jestli máš kluka, ale ten můj si „hraje“ s brčkem každý den a podle někoho bych ho asi měla svázat, aby si na něj nesahal. No, ale to jsme s diskuzí uplně někde jinde.

Neříkám, že bude zoofil, ale prostě ho to ovlivnit může, zrovna nedávno to bylo v „nejšílenější úchylku“ a psych. tam říkal, že to hodně ovlivňují zážitky z dětství :nevim:
Jako jo, nejspíš se nic nestane, ale já mám kluky dva a prostě bych tohle nedovolila.Holt se na to dívám jinak.
Hraní si sám se sebou je něco jiného, to je absolutně přirozená věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová