Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@girlie sage bych se nebála nějaký synovy úchylky, ale že třeba může dostat zánět
Já mám teda jenom holčičky, ale stačí, aby strávily den na kole a už jí mají večer červenou a že to pálí..nebo stačí použít nevhodný mýdlo a taky se hned drbou, hl. starší.
No právě. Vidím to jako @zuzouš . Když vidím, jak náš pes žere hov.no naší kočky nebo „švábí“ potkana a podobné „chuťovky“, tak představa psa olizujícího člověka (dítě) se mi ekluje a navaluje. Mám zvířata ráda snad všechna - teda pavouky nemusím. Ale máme nastavené jisté mantinely a přes ně vlak nejede teda.
Tak je to u nás, jak to mají druzí - to je jejich věc.
@AndreaS92 neval oči
jo, někteří psi to dělají, naši taky měli různá období, kdy jeden žral kočičí houna, čubina se zas ráda válela v mršinách..takovej nahnilej krteček, to bylo ono
Naštěstí byli psi vždycky venkovní, až na pár vyjímek, mít to doma, asi se obleču do skafandru ![]()
@zuzouš sorry ze kulim oci, ale tohe me dostalo. V pripade ze by mi pes zral hovna bych je taky doma mit nechtela. Tak to si to uzijte
jeste ze ten muj je vychovanej
zrat houna hm pekný ![]()
@Krasavicaa Mas naprostou pravdu!!!To jsem nezazila
![]()
Nejenom ze nema rada psy…ten jeji prispevek o tom ridicaku to je fakt sila ![]()
Edit admin 29.9. 15:31 - vulgarismy, urážky
@girlie sage píše:
Tak u nás neprobíhá orál dělaný pejsanovi (máme jen feny), ale tak nějak naopak. Čekám jak vás tohle znechutí, ale budiž. Mamky fena ráda líže. Byla vyhozena v -20ti ven na ulici a u mamky našla ráj na zemi. Ruku, nohu prostě je jí to jedno. No a mladej poznal, že když si stáhne gatě tak Eny udělá co? Líže a jemu to „dělá dobře“! Samozřejmě hubujem, ne jen fenu, ale i kluka. Je to marný, je to marný, je to marný v 3+1 se pokaždý někde alespoň na pár minut zašijou.
Aby se v 3+1 nedalo uhlídat dítě se psem? Nebavíme se snad o haciendě o rozloze hektaru
. Jak se říká, když se chce všechno jde
. To je jako bych napsala, že u nás pravidelně hoří, protože nedokážu ohlídat dítě a pokaždé se mi někam na chvíli schová se sirkama
.Ale je to každého věc, co toleruje a co ne
.
@radúna @zuzouš mám psy celý život a nikdy jsem nic nechyla
syn chytil zahnět dásní od psa kamarádky, ale je to zase O LIDECH!!! Ono kdyby mi řekla, že psa léčí se zánětem, tak bych si na jejich zahradě kluka víc hlídala. Ale, že by někdo chytil zánět od zdravého psa ![]()
@BAZÁREK ANGIE no možná ty máš dátě neustále za zadkem, ale ono stáčí, že jedna z nás jde na záchod a druhá stojí u plotny. No ne příště teda vyhoříme nebo si hrknem na kýbl
![]()
@girlie sage píše:
@BAZÁREK ANGIE no možná ty máš dátě neustále za zadkem, ale ono stáčí, že jedna z nás jde na záchod a druhá stojí u plotny. No ne příště teda vyhoříme nebo si hrknem na kýbl![]()
![]()
To určitě teda nemám a nikdy jsem neměla, ale takový pr…rny bych teda netrpěla. Ale jak píšu, proti gustu žádný dišputát. U tý plotny ten pes klidně sedět může, ale nebudu to tady rozebírat na 30 stranách, je to tvoje věc.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Aby se v 3+1 nedalo uhlídat dítě se psem? Nebavíme se snad o haciendě o rozloze hektaru. Jak se říká, když se chce všechno jde
. To je jako bych napsala, že u nás pravidelně hoří, protože nedokážu ohlídat dítě a pokaždé se mi někam na chvíli schová se sirkama
.Ale je to každého věc, co toleruje a co ne
.
@girlie sage píše:
@radúna @zuzouš mám psy celý život a nikdy jsem nic nechyla![]()
syn chytil zahnět dásní od psa kamarádky, ale je to zase O LIDECH!!! Ono kdyby mi řekla, že psa léčí se zánětem, tak bych si na jejich zahradě kluka víc hlídala. Ale, že by někdo chytil zánět od zdravého psa
I zdravy clovek ma vpuse spoustu breberek, ktere muzou diteti uskodit, proto se nemaji olizovat lzicky…Alekdyz to udelas, ja setomu taky neubranila, tak diteti semuzou treba vic kazit zuby nebo se poprat s nejajou infekci a clovek v tu chvili nepozna, ze to ovlivnilo olizovani lzicky. A stejne to funguje u zvirat, nemusis vubec poznat, ze problemy zpusobililo olizovani od psa a ver, ze ten pes je horsi nez oliznuti lzicky vlastni, cistotnou,matkou.Neni to o lidech, je to o zviratech, ktera ac zijici v byte, venku olizou vselijaky humusy a maji v tlame jine breberky nez my, muzou mit bezpriznakove nebo nerozpoznane infekce, x parazitu atd.Je to tvoje vec, ale fakt never tomu, ze na prvbi pohled zdravy pes nema v puse bakerie, ktere detem muzou uskodit.
Dokonalé matky s ještě dokonalejšíma děckama co nikdy neudělali prasárnu ![]()
@ulice není to o lidech? takže ten pes mi měl říct, že má zánět dásní
jo vlastně podle vás jsme měly rovnou izolovat děcka od psů. A příště asi rovnou do bubliny. No nic každá na to máme svůj nazor. to že kvůli pár olíznutí nejančím nebo jsem rovnou nestřelila psa mezi oči tak jsem špatná. Ale já to skousnu
@girlie sage Tak buď hlídat psa, nebo dítě. Aspoň u jednoho to vyjít musí. Své psy miluju, proti olíznutí obličeje, ruky apod. jednou za čas nic nemám, ale co je moc, to je příliš. Vůbec mi nejde o nějakou úchylku, to je u tříletého dítěte docela zlé takto soudit, ale přijde mi to nehygienické a nechutné
.