Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
29.9.14 15:17
@AndreaS92 píše:
@radúna Vas pes zere hovna?? 8o

Jo, po naší kočce, kterou si adoptovala (fena) jako svoje mládě.
V přírodě to tak funguje, že matka žere exkrementy po svých mláďatech. Dělají to proto, aby je nenašli predátoři, v přírodě.
A když jsme si domů donesli kotě, naše fena byla asi půl roku po porodu štěňat a kotě si vzala za „své“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:19
@AndreaS92 píše:
@zuzouš sorry ze kulim oci, ale tohe me dostalo. V pripade ze by mi pes zral hovna bych je taky doma mit nechtela. Tak to si to uzijte :pankac: jeste ze ten muj je vychovanej :jazyk: zrat houna hm pekný :mrgreen:

A kdo říká, že mám psa doma?
Příroda je moudrá a zřídila to dobře - viz.: můj příspěvek výš. není to o tom, že by můj pes byl prase. Ale řídí se svými pudy.

Postupně dočítám, takže reaguji zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:26
@girlie sage píše:
@radúna @zuzouš mám psy celý život a nikdy jsem nic nechyla :nevim: :nevim: syn chytil zahnět dásní od psa kamarádky, ale je to zase O LIDECH!!! Ono kdyby mi řekla, že psa léčí se zánětem, tak bych si na jejich zahradě kluka víc hlídala. Ale, že by někdo chytil zánět od zdravého psa :think:

Já mám psy taky celý život :kytka:.
Hele děvče, mně je úplně fuk, jak si žiješ ty se svými psy. Opravdu.
Dělej si jak umíš, nemusíš se obhajovat.
Nikoho nesoudím, nikde se nezmiňuji o konkrétních lidech a o nikom nic tady nepíšu.

Já jsem jen napsala, že mně osobně se to ekluje a jak to chodí u nás. Nic víc, ani o čárku navíc ;).
Na to snad mám nárok, ne? Napsat, že u nás je to tak a tak. Což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.9.14 15:29

@radúna hele děvče… v pohodě ;)

a není to můj pes, ale mamky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:30
@girlie sage píše:
Dokonalé matky s ještě dokonalejšíma děckama co nikdy neudělali prasárnu :palec:

Á, tak tohle tady dlouho nebylo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.14 15:32

@radúna nikdo nerika, ze mas psy, doma :) twn, prispevek byl pro zuzous ne pro tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:34
@girlie sage píše:
@radúna hele děvče… v pohodě ;)a není to můj pes, ale mamky ;)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:36
@AndreaS92 píše:
@radúna nikdo nerika, ze mas psy, doma :) twn, prispevek byl pro zuzous ne pro tebe :kytka:

Oki, ale o těch hov.nech, že je žere můj pes, to jsem psala já. Tudíž jsem se toho taky chytla ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
29.9.14 15:41
@girlie sage píše:
Dokonalé matky s ještě dokonalejšíma děckama co nikdy neudělali prasárnu :palec:@ulice není to o lidech? takže ten pes mi měl říct, že má zánět dásní :think: :think: jo vlastně podle vás jsme měly rovnou izolovat děcka od psů. A příště asi rovnou do bubliny. No nic každá na to máme svůj nazor. to že kvůli pár olíznutí nejančím nebo jsem rovnou nestřelila psa mezi oči tak jsem špatná. Ale já to skousnu

Někdo tu psal, že je dokonalý anebo, že máš psa střelit mezi oči?ˇ?? :roll: Zbytečně vyvádíš, já jsem k tobě slušná, proč takhle přeháníš? :roll:
Sama víš, že tohle není v pořádku, ale nedokážeš tomu zabránit, tak si nevybíjej svou flustraci na ostatních-my nemůžeme za to, že ty nejsi ochotná udělat maximum proto, aby pindíka tvého syna neolizoval pes ;) Kvůli tomu, že já bych toto nedovolila, nejsem „dokonalá matka, která dítě uzavírá do bubliny“ ;)

Já kvůli olíznutí taky nejančím, představi si to 8) Vyrůstala jsem mezi zvířaty a moje děti jsou statku prarodičů pečení vaření, ale rozhodně si nehodlám nalhávat, že nehrozí při olizování psem, žádná rizika. A u olizování pusy nebo pohlaví je to riziko největší. Nikdo tu neříká, že dítě zemře unáhlenou smrtí ;) Ale hygienické to není a problémy z toho být můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.14 15:42

@radúna nesmis se vseho tak chytat ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:43

Nicméně, i když se neshodneme na tom, že někomu prostě olizování psem vadí a někomu ne, pořád stojíme na jedné lodi. Máme rádi zvířata, na rozdíl od zakladatelky, která by je nejradši zlikvidovala.
Někdo třeba nemá rád psa ve své posteli a někomu to nevadí. Ale netřeba to tu honit zase do extrému. A z těch, kteří nesnesou psa v lůžku není potřeba dělat nesnášenlivce psů a zvířat obecně.
Prostě někomu to vadí a někomu ne.
Ale není přece nutné dělat z těch „druhých“ dokonalé matky s dokonalýma dětičkama, co? Chtělo by to trošku tolerance ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 15:44
@AndreaS92 píše:
@radúna nesmis se vseho tak chytat ;) :kytka:

Viz.. můj příspěvek výš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
29.9.14 15:48
@Gituš píše:
@girlie sage Tak buď hlídat psa, nebo dítě. Aspoň u jednoho to vyjít musí. Své psy miluju, proti olíznutí obličeje, ruky apod. jednou za čas nic nemám, ale co je moc, to je příliš. Vůbec mi nejde o nějakou úchylku, to je u tříletého dítěte docela zlé takto soudit, ale přijde mi to nehygienické a nechutné :).

Já ho nesoudila, že je zoofil ;) Stačí si přečíst…Jenom jsem kromě zdr. rizik naznačila, že by ho to mohlo v budoucnu třeba nějak ovlivnit, říkali to v té reality show nejšílenější úchylky :mrgreen: :nevim: Asi jsem se na to raději neměla dívat, teď nevím, jestli dětem ještě kupovat balonky :lol: :P :twisted:

Zdravotní hledisko je to hlavní, které by mi vadilo. A celkově…pro mě je to nepřijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
29.9.14 15:51
@radúna píše:
Nicméně, i když se neshodneme na tom, že někomu prostě olizování psem vadí a někomu ne, pořád stojíme na jedné lodi. Máme rádi zvířata, na rozdíl od zakladatelky, která by je nejradši zlikvidovala.
Někdo třeba nemá rád psa ve své posteli a někomu to nevadí. Ale netřeba to tu honit zase do extrému. A z těch, kteří nesnesou psa v lůžku není potřeba dělat nesnášenlivce psů a zvířat obecně.
Prostě někomu to vadí a někomu ne.
Ale není přece nutné dělat z těch „druhých“ dokonalé matky s dokonalýma dětičkama, co? Chtělo by to trošku tolerance ;).
:palec: přesně. Já do postele psa nepustím, děti si po hře se zvířaty a před jídlem umývají ruce, olizovat je nenechám (ale taky se nezhroutím, když je pes olízne),ale zvířata mám ráda všechny. Děti na farmě krmí slepice, králíky, hrají si s kotaty, štenaty, zkoumáme venku broučky, šneky, mravence, poznáváme ptáky atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.9.14 15:53

@ulice já ti napsala neco neslušnýho? :think: jestli to tak vyznělo tak se omlouvám. Já jen nečekala, že kvůli tomu bude tolik lidí tak plašit a jančit ;)

Co si budem povídat to tady vyznělo (co se mě týče) že to vypadá jako bych ho/je k tomu i nutila :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová