Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Olizování mi nevadí, jako jo nedovolím, aby mu lezly do pusy, ale to bych musela být háklivá aby nelozil po čtyrech venku
včera nám na zahradě lítala liška a věřte, že on si tu ruku do té pusy strčí. to bych ho musela mydlit, čistit co dvě minuty nebo ho rovnou strčit do rukavic ![]()
@babulka01 píše:
Z dovolením, čuňata taky nejsme.![]()
To si tu čertuj, jak chceš, každýmu se ekluje něco jinýho, každý má hranice někde jinde. Nic nezobecňuju, pouze píšu svůj názor. Můžu mít svůj názor na to, co považuju za čuňáctví, nebo tu musím jásat nad fotkami psích jazyků na dětských obličejích? Co jsem tu tak vyčetla, zakladatelce je vyčítaná malá tolerance, ale tohle je to samý, netolerance k názoru druhýho.
Když jsem tak přečetla úvodní příspěvek, psovi je možná kočárek úplně fuk, ale asi se zarazil nad povahou jeho majitelky a dává to najevo.
Každý člověk je jiný a každému se líbí něco jiného. Já mám dvě výmařské ohařky, jsou to moji miláčci největší a nikdy bych je pryč nedala. Mrzí mě řeči lidí, které nesnáší psy, myslím, že vy nemůžete mít rádi ani ostatní lidi a zvířata, natož sebe. Já nechovám kočky, nevadí mi, ale jako domácího mazlíčka si radši vyberu psa, nicméně, nenadávám na ně a nesnažím se kout plán na jejich likvidaci
.
No nazdarek devcata
par dni tady nejsem, a jak se nam to pekne rozjelo.
Deti zatim nemam, a urcite by mi nevadilo, kdyby mi jednou pes dite oliznul. Nevidim na tom vubec nic spatnyho jen at si zvyka od mala
prece nebudu psovi nadavat za to, ze ma mimino rad ![]()
@Camael píše:
To si tu čertuj, jak chceš, každýmu se ekluje něco jinýho, každý má hranice někde jinde. Nic nezobecňuju, pouze píšu svůj názor. Můžu mít svůj názor na to, co považuju za čuňáctví, nebo tu musím jásat nad fotkami psích jazyků na dětských obličejích? Co jsem tu tak vyčetla, zakladatelce je vyčítaná malá tolerance, ale tohle je to samý, netolerance k názoru druhýho.
Názor si nech, jenom ti říkám, že nejsem čuně. ![]()
@AndreaS92
Na co konkrétně si má zvykat odmala a hlavně proč? Že ho bude celý život olizovat pes v obličeji? Náš pes to nedělá ani dospělým, ani dětem. Samozřejmě se snažil, ale co jsem vypozorovala, nevadilo to za celou dobu jednomu dospělému, ostatní se odtahovali a je jim to protivný, takže chápe, že to prostě dělat nebude. A fakt netrpí, že by nebyl dostatečně milován.
Ale já neříkám, že to tak mají mít všichni, ale jedna paní se tu ptala, jestli to majitelům psů fakt nevadí, že jim olizují dítě, jsem majitelka psa a vadilo by mi to, tak snad jí to můžu říct, ne? Tak nechápu, proč mě furt přesvědčujete, že olizování je ok a musí to tak mít všichni. ![]()
Asi tak… pokud mám psího mazlíka v bytě a mám ho povětšinu na očích i venku a tedy o něm vím vše kde co sežere očuchá atd., tak mi určitě nevadí když mi dítě olízne.
Někdo tu zmiňoval, že si líže kulky atd. Přeci vy doma taky snad chlapům kouřít. a pohoršuje Vás když jdete pak dát dítěti pusu?
Myslím, že samo dítě si vyhledá horší věci. Možná na těch hračkách ať ve školce či doma kde si hrajou je víc bordelu než v nějaké psí tlamě a to nemluvě když v buse sahají na ty poprskaný a špinavý držadla, sedačky a pak si jdou dát nějakou dobrotu. Ani nechci vědět co jíme. Nevěřím, že každý rohlík co spadne někde na zem hned ho vyhodí. To samý v obchodě nějaký šmudla ze záchodu co si ho zrovna oklepal jde vybírat rohlíky a po ošahání se rozhodne, že vezme chleba protože rohlíky jsou trvdší než chtěl
No a pak jak těm Vašim drobkům ty rohlíky ve vozíku tak chutnají (nemluvě o tom špinavym držadle od vozíku)
Já teda své psy ráda vždy měla, ale vadilo by mi, kdyby olizovali hubu i mně, natož mému dítěti. Ono stačí pravidelně v zimě chodit se psy na procházku, vidět, jak venku olizují a šňupou tu vyčůranou zmrzlinu a krev po fenách, a člověka opravdu přejde chuť. Měla jsme prostě psy naučené, že mi ksicht neolizovali, respektive nenechala jsem se, a nenechala bych ani dítě. To je fakt moc i na mě. Ale proti gustu…každého věc.
Ale jestli je ten, kdo se nechá olizovat čuně nebo ne, to se nedá říct. Lidi po sobě i s…erou, přijde jim to v cajku, a jsou to čuňata? No pro mě asi jo, ale jinej z toho může bejt vydřenej
![]()
@LKK
Ty olíbáváš děti bezprostředně po orálním sexu? Taky slušný.. ![]()
@sad 1
Přesně tak, je to názor od názoru, pro každýho je čunětem někdo jiný. Fuj, tys mi dala s tou představou.. ![]()
@LKK
Svatá pravda, proti tomu hnusu co je všude venku je psi oliznuti jako nic.