Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
27.9.14 20:30
@terkasestak píše:
Nechcete si o psech jit povidat nekam jinam? Tahle diskuze slouzi k tomu, jak se jich zbavit.

Nechceš tak náhodou chodit po ulici a střílet? http://smileys.smileycentral.com/…/36_19_7.gif :roll: :roll:

Kočky ti třeba nevadí? Nebo ptáci? Veverky v parku?? :zed: :zed: :zed: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
27.9.14 20:32
@terkasestak píše:
Nechcete si o psech jit povidat nekam jinam? Tahle diskuze slouzi k tomu, jak se jich zbavit.

tak v prve řadě se třeba zbavit takových lidí jako jste VY :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.9.14 20:53

Jo holky, jak se tu teď řeší i jiný věci :mrgreen: … Koukla jsem na fotky, co jste sem daly, a nedá mi to se nezeptat… :oops: Vám nevadí, když váš pes olizuje tváře miminka? Přiznám se, že tohle olizování je jedna z mála věcí, které mi na psech vadí, já chápu, proč to psy dělají, ale přiznám se, mně by tohle vadilo… Přeci jen, když si představím, co všechno olíznou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
27.9.14 21:03
@J_Doe píše:
Jo holky, jak se tu teď řeší i jiný věci :mrgreen: … Koukla jsem na fotky, co jste sem daly, a nedá mi to se nezeptat… :oops: Vám nevadí, když váš pes olizuje tváře miminka? Přiznám se, že tohle olizování je jedna z mála věcí, které mi na psech vadí, já chápu, proč to psy dělají, ale přiznám se, mně by tohle vadilo… Přeci jen, když si představím, co všechno olíznou…

No, jako upřímně, odvázaná z toho nejsem, ale úplně uhlídat se to nedá, kor když mi teď malá začala lézt. :lol: Ale někde jsem slyšela, že psi v té puse mají čistěji než my. :lol: :lol: :lol: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.9.14 21:15
@terkasestak píše:
:mrgreen: :mrgreen: musím se smát tomu zařazení příspěvku. Já už si říkala ráno, že by se to tu mělo přejmenovat na orgasmické výkřiky nad vším, co udělá čí pes. :roll: A to mám psy obecně ráda, psa doma máme, ale tyhle nekritický myšlenkový pochody nikdy nepoberu. Pes v posteli, pes, olizující spodní prádlo (ble, to už bych na sebe nevzala ani po vyvaření), pes, olizující obličej miminka, pes, olizující nádobí v restauraci, pes, který se místo normálního pohybu klepe paničce na ruce nebo v kabelce přes rameno, to mi hlava nebere. Je super, že máme vychovanýho a normálního psa, kterej navíc vypadá jako pes a je větší než náš kocour. Díky bohu za něj!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.9.14 21:16

@babulka01
To bys mi mohla říkat stokrát, furt bych viděla jeho jazyk na jeho zadku a následně na obličeji dítěte, fujtajbl.. Kor když třeba naše čuba hárá.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
27.9.14 21:20

@babulka01 To je pravdataky jsem o tom slysela a hlavně ze když si nechas psem olizat ránu tak se hojí rychleji a overila jsem si to, opravdu to funguje. A taky si myslím ze mimca z toho neumrou, dneska se to s tou hygienou tak přehání ze jsou pak decka věčné nemocné a sama alergie :think:

• Citovat
  • Upravit
6021
27.9.14 21:29
@ljt píše:
@babulka01 To je pravdataky jsem o tom slysela a hlavně ze když si nechas psem olizat ránu tak se hojí rychleji a overila jsem si to, opravdu to funguje. A taky si myslím ze mimca z toho neumrou, dneska se to s tou hygienou tak přehání ze jsou pak decka věčné nemocné a sama alergie :think:

No, s tou ránou jsem to někde četla tak, že pes vylíže případný hnis, ale na hojení čerstvé rány jako takové to nemá vliv… :nevim: Taky si spíš představím psa, jak si s prominutím „líže pr.del“, a pak olizuje lidi :oops:
@ljt Souhlas, že děti z toho neumřou, je to vlastně jen o mém pocitu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.9.14 21:51

@J_Doe
Mám z toho zjevně stejný pocit jako ty. Taky můžou olizovat svůj bobek v nočníku a neumřou, přesto je to nenechám dělat. Není to o přepičelosti matky, ale prostě nejsem čuně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
27.9.14 22:00
@Camael píše:
@J_Doe
Mám z toho zjevně stejný pocit jako ty. Taky můžou olizovat svůj bobek v nočníku a neumřou, přesto je to nenechám dělat. Není to o přepičelosti matky, ale prostě nejsem čuně.

Z dovolením, čuňata taky nejsme. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.9.14 22:20
@J_Doe píše:
Vadí.
@Camael píše: :mrgreen: :mrgreen: musím se smát tomu zařazení příspěvku. Já už si říkala ráno, že by se to tu mělo přejmenovat na orgasmické výkřiky nad vším, co udělá čí pes. :roll: A to mám psy obecně ráda, psa doma máme, ale tyhle nekritický myšlenkový pochody nikdy nepoberu. Pes v posteli, pes, olizující spodní prádlo (ble, to už bych na sebe nevzala ani po vyvaření), pes, olizující obličej miminka, pes, olizující nádobí v restauraci, pes, který se místo normálního pohybu klepe paničce na ruce nebo v kabelce přes rameno, to mi hlava nebere. Je super, že máme vychovanýho a normálního psa, kterej navíc vypadá jako pes a je větší než náš kocour. Díky bohu za něj!

Většina těch věcí mi taky vadí ;)U ségry čivavy nesmí do postele, mají své pelíšky a oproti jiným čivavákům mají tvrdý režim :mrgreen:
Asi takové lidi nepovažuju vyloženě za čuňata, ale doma bych to netrpěla. Na návštěvě to neřeším, jejich domácnost, jejich pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
27.9.14 22:25

No já pro ulehčení hodím historku: Moje máti přišla ke mně jako k miminu do pokojíčku, kde jsem měla spinkat v postýlce a celé jsem jí to tam vymalovala svýma bobkama, včetně sebe a taky jsem si dala do čumáku. A teda jsme normální slušná rodina, jen jí to prostě nenapadlo, že bych se v tom tak vyžívala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udělala jsem to pak v nestřežených chvílích ještě několikrát. A taky teda žiju!!! Tím se vůbec k nikomu ale nepřikláním, jen mi to přišlo k tématu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.9.14 22:31

Heled „porschova“ kdyz jsme u te nenavisti.Co kdyz ta tvoje souseda zase nesnasi tve rvouci decko? To ze ji blokujes chodbu kocarem? Pises, ze bys nejradeji psa nakopala, co kdyby ona tak smyslela o detech a navic tvych? Napadlo te nekdy, ze ta pani treba ma smutny osud? Ze jedina radost je ten rozmazleny, ustvany ratlik? Napadlo te vubec nekdy, ze na svete to neni jen podle tebe? a jsi ty vubec stastna? Stastna sama se sebou?…mozna je mi vic lito tebe jako osoby, nez tech psiku co nenavidis. A at se snazis jakkoli, kazda tva zalozena diskuse jen vyvolava pocit, ze jsi chces psat a povidat a pritom nemas s kym a proto tu tak hlouponce zakladas provokativni temata. Mozna by to slo i jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.9.14 22:34
@svycarka píše:
Heled „porschova“ kdyz jsme u te nenavisti.Co kdyz ta tvoje souseda zase nesnasi tve rvouci decko? To ze ji blokujes chodbu kocarem? Pises, ze bys nejradeji psa nakopala, co kdyby ona tak smyslela o detech a navic tvych? Napadlo te nekdy, ze ta pani treba ma smutny osud? Ze jedina radost je ten rozmazleny, ustvany ratlik? Napadlo te vubec nekdy, ze na svete to neni jen podle tebe? a jsi ty vubec stastna? Stastna sama se sebou?…mozna je mi vic lito tebe jako osoby, nez tech psiku co nenavidis. A at se snazis jakkoli, kazda tva zalozena diskuse jen vyvolava pocit, ze jsi chces psat a povidat a pritom nemas s kym a proto tu tak hlouponce zakladas provokativni temata. Mozna by to slo i jinak ;)
:palec: více tolerance
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.9.14 22:39

@ulice zaklad vseho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...