Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael já jsem ti snad rekla, ze to nesmis rict nebo co??? Takže nevím proč mi to porad pises…
a dle Tebe když pes olizne dítě tak není vychovaný?
mimochodem do extrému to tady uvádis jen Ty ![]()
@AndreaS92 píše:
@Camael já jsem ti snad rekla, ze to nesmis rict nebo co??? Takže nevím proč mi to porad pises…a dle Tebe když pes olizne dítě tak není vychovaný?
mimochodem do extrému to tady uvádis jen Ty
Souhlasim ![]()
@ljt píše:
@LKK A taky cunatavid?
No co se da delat - musime se jeste ucit ![]()
@LKK píše:
@sad 1 ale tady uz to zacina byt vse kolem kdyby kdyby. Kdyby byly v pr.del. ryby, tak by nebyly rybniky.
Ja ti rikam, ze mame bytoveho psika, ktery by to venku neprezil a chodi na nasi zahradu. Tedy presne vim co dela, ji, atd.Ale tady uz je to asi ztrata casu a jak to byva sesly se dva pohledy lidi. A vcelku je mi fuk kdo co a jak dela hlavne, ze to vyhovuje kazdymu a okoli at si trhne
@AndreaS92 píše:
@Camael já jsem ti snad rekla, ze to nesmis rict nebo co??? Takže nevím proč mi to porad pises…a dle Tebe když pes olizne dítě tak není vychovaný?
mimochodem do extrému to tady uvádis jen Ty
Asi tak nějak
![]()
@LKK píše:
@J_Doe to uz je polemizujici. Myslis pes co si olizl kulky jde hned po tvari diteti? To same u zeny co vykour. Hned by sla diteti dat pusu? Jde o princip jednou si ho v puse mela at uz 5min pred sprchou ci hodinu po ni. Jsou zeny co to do pusy nedaji ani za zlate prase at uz jje to z jakychkoliv duvodu i kdyz vetsinou to byva ta mocova trubice pres kterou jde vse ven je to pro ne nechutne.Sama jsem v detsvi vyrustala mezi zviraty a zadne nasledky nemam. Ba naopak na skole lidi z mesta stale trapila angina atd, protoze nic nepoznalo a jejich telo si neudelalo zadnou imunitu. A to nejake oliznuti od psa je prd jak jsem vsude behala a lezla ja. Do toho co vidim a slysim kolem sebe, tak nevim zda kouren. probiha tesne po osprchovanizenska za ten den ma toho plny zuby a jeste pomysleni na sex, tak zvoli lehci formu kouren. samo, nemluvim o vsech jen, aby tady zas nevznikla nejaka neshoda.
Myslím si, že pes nad tím nepřemýšlí - líže se, jde někdo kolem, koho chce pozdravit, tak se na něj vrhne, a to, jestli je to uprostřed „intimní chvilky“ vhodné, mu je jedno.
Neumím si představit, že by žena po orále šla líbat dítě, to jen ty jsi to poprvý tak napsala, takhle to opravdu vyznělo.
Chápu, že děti nevyrastají v sterilně čistém prostředí, a souhlasím s tím, že by to ani nebylo správné. Akorát mi vadí to přirovnání lidského orálu k psovi, co si líže kou. e ![]()
Ale jinak díky, odpověděla jsi mi dostatečně - když ti pes olizuje miminko ti nevadí za žádných okolností, a na to jsem se ptala. ![]()
@terkasestak píše:
Nechcete si o psech jit povidat nekam jinam? Tahle diskuze slouzi k tomu, jak se jich zbavit.
![]()
Ty jsi vážně hustá.
Jeden takový - stejně smýšlející jako ty, přiotrávil kamarádce fenu sibiřského husky, zachránili ji na poslední chvíli. Vrazili do veterináře zatím 9 tisíc. Do konce svého života musí žrát léky. Chlapovi to nedokázali, on se jim chechtal do očí.
Stejným způsobem přiotrávil v ulici, kde ta kamarádka bydlí, dalších 6 psů a u dvou se mu to povedlo - jed je usmrtil.
Nikdo mu to nedokázal, nikdo ho neviděl, jen se jim stihl pochlubit.
Hele, já chápu, že někdo nemá rád zvířata, někdo děti, někdo staré lidi, atd.
Ale slovo tolerance by nemělo být cizím pojmem.
Pokud jsi schopná nějaké rozumné a klidné diskuze, se sousedkou se zkus domluvit po dobrém, zda by nemohla štěkání psa usměrňovat.
Jestli jsi na ni ale štěkala jako ten její pes na tebe, tak se nediv, že jsi si vyštěkala její zlost.
Prosím odpověz mi na otázku: Dokážeš si představit, že se ti stane nějaká nehoda (zavalí tě třeba sněhová lavina,…) a v těch srač. kách tě zachrání nějaký pes? Co když díky nějakému takovému psovi budeš dál žít?
@AndreaS92
Když mi někdo odpovídá nesmysly, překrucuje moje slova, tak mu to holt musím napsat znova, pokusit se znova vysvětlit, jak malýmu natvrdlýmu dítěti, bohužel u tebe to nejde, ty si meleš furt svoje. Tudíž s tebou končím, nech si olizovat cokoli kdykoli, dobrou chuť. ![]()
@sad 1 píše:
no tady nikdy nevíšA věřím
![]()
![]()
Je fakt, že je to tady údajně takový přátelský server, ale že až tolik, to by jeden nečekal. ![]()
@Camael příklad kdy jsem napsala nesmysl, a kdy jsem prekroutila tvoje slova?
Já nechapu proč jsi se mnou vůbec začínala nemusela by jsi se mnou ted končit
nemusela by jsi se zbytečně rozcilovat a vysvětlovat mi vše, jak natvrdlemu dítěti… ![]()
@AndreaS92 píše:
@Camael příklad kdy jsem napsala nesmysl, a kdy jsem prekroutila tvoje slova?
Já nechapu proč jsi se mnou vůbec začínala nemusela by jsi se mnou ted končit![]()
nemusela by jsi se zbytečně rozcilovat a vysvětlovat mi vše, jak natvrdlemu dítěti…
Taky nechápu, proč píše furt tak útočně. A vůbec, myslím, že diskuze už vede úplně jinam, já se loučím, pááápáááá.
![]()
@AndreaS92 píše:
@babulka01 protože je to extrémpapapa cuňátko
![]()
![]()
@radúna píše:
![]()
Ty jsi vážně hustá.
Jeden takový - stejně smýšlející jako ty, přiotrávil kamarádce fenu sibiřského husky, zachránili ji na poslední chvíli. Vrazili do veterináře zatím 9 tisíc. Do konce svého života musí žrát léky. Chlapovi to nedokázali, on se jim chechtal do očí.
Stejným způsobem přiotrávil v ulici, kde ta kamarádka bydlí, dalších 6 psů a u dvou se mu to povedlo - jed je usmrtil.
Nikdo mu to nedokázal, nikdo ho neviděl, jen se jim stihl pochlubit.Hele, já chápu, že někdo nemá rád zvířata, někdo děti, někdo staré lidi, atd.
Ale slovo tolerance by nemělo být cizím pojmem.Pokud jsi schopná nějaké rozumné a klidné diskuze, se sousedkou se zkus domluvit po dobrém, zda by nemohla štěkání psa usměrňovat.
Prosím odpověz mi na otázku: Dokážeš si představit, že se ti stane nějaká nehoda (zavalí tě třeba sněhová lavina,…) a v těch srač. kách tě zachrání nějaký pes? Co když díky nějakému takovému psovi budeš dál žít?
Jestli jsi na ni ale štěkala jako ten její pes na tebe, tak se nediv, že jsi si vyštěkala její zlost.
To už ji tu říkáme tři dny - bez reakce (snad příspěvky, kde zazněly konstruktivní rady, zakladatelka nevidí
).