Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
12.11.14 16:45

Souhlasím

Naprosto souhlasím s tvým názorem, psa si člověk nikdy neměl ochočit. Jen smrdí, slintají, štěkají jak blázni. Dobré je na nich jen to, že umí aportovat.Ale kdežto od toho kočka, je mnohem lepší a chytřejší, nedělá kravál a je čistotná. Toť vše, ale kočky jsou mnohem, o mnoho víc lepší než psy :) Až se tu ozve někdo, kdo ty nechutné zvířata miluje (což nechápu) tak je to můj názor, a ten má stejnou cenu, jako váš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
12.11.14 16:49

@NaruHina

Jsi dokonalá a my všichni ti děkujeme za vyjádření tvého názoru. Bez něj by to nebylo ono! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
12.11.14 16:54
@Natálka26 píše:
@NaruHinaJsi dokonalá a my všichni ti děkujeme za vyjádření tvého názoru. Bez něj by to nebylo ono! :potlesk: :potlesk:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.14 17:51

Zakladatelka si zalozila novy nick? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
12.11.14 17:54
@miisenka píše:
Zakladatelka si zalozila novy nick? :think: :mavam:

Inteligence a potřeba všem tady sdělit svůj názor by tomu odpovídala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
12.11.14 17:55

@miisenka doufám nechce se mi totiž věřit že je takových hňupů mezi námi víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.11.14 18:04

@NaruHina ty jsi hloupá az to bolí holka holka :mrgreen: tak ti moc děkujeme za tvůj inteligentní výlev :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.11.14 18:29
@NaruHina píše:
Naprosto souhlasím s tvým názorem, psa si člověk nikdy neměl ochočit. Jen smrdí, slintají, štěkají jak blázni. Dobré je na nich jen to, že umí aportovat.Ale kdežto od toho kočka, je mnohem lepší a chytřejší, nedělá kravál a je čistotná. Toť vše, ale kočky jsou mnohem, o mnoho víc lepší než psy :) Až se tu ozve někdo, kdo ty nechutné zvířata miluje (což nechápu) tak je to můj názor, a ten má stejnou cenu, jako váš :)

já taky nesnáším nechutné lidi, kteří jsou na úrovni virů a bakterií, a musím vedle nich žít :zed: :zed: :zed:Ba dokonce přispívají i sem na emimino :zed:

• Citovat
  • Upravit
33022
12.11.14 19:54

@NaruHina škoda že si tvůj táta neudělal na něm uzel v den kdy jsi vznikla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.11.14 20:03
@Tom-Jerry píše:
@NaruHina škoda že si tvůj táta neudělal na něm uzel v den kdy jsi vznikla :think:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
17630
12.11.14 20:48

@NaruHina co znamená „ale kdežto od toho kočka“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.11.14 17:07

A kocka nesmrdi? 8o nam se jednou vysr.la kocka v baraku a ten smrad nesel ani vyvetrat. Tak nesmrdi ani tucet psu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.1.15 13:59
@vrtulka78 píše:
Neboj, deti si zvyknou ;)Ale v jednom mas pravdu, psu je u nas opravdu hodne, vic nez kdekoliv jinde, kde jsem byla, ale hlavni problem jsou lidi, spousta psu je nevychovanych (a tim nemyslim stekani) a jejich majitele jsou prasata a neuklizeji po nich :poblion:

Tak mne napadá, jestli zakladatelku náhodou někdy nějaký pes nepokousal.

Příspěvek upraven 16.01.16 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.1.15 19:02
@Anonymní píše:
Tak mne napadá, jestli zakladatelku náhodou někdy nějaký pes nepokousal, nebo jestli nemá nějakou fobii ze psů. Taky psy nemám moc ráda, ale co mi vadí víc, tak to jsou někteří majitelé-majitelky psů. Hlavně to, že psa si pořídí kdejaký dement a pak to tak vypadá. Normálně bych nařídila povinné IQ testy v případě, že si někdo chce pořídit nějaké velké a bojové plemeno psa. Jinak když vidím vychovaného psa, tak nemám problém. Naposled mě vytočila doběla jedna důra, když jsme byli v lese, kde ani psi nemají co dělat /v honitbě/. Její pes na nás dorážel, majitelka kdesi v nedohlednu, tak manžel zavolal někam jejím směrem, jestli by toho psa nechtěla dát třeba na vodítko a ona zaječela na nás odkudsi z křoví: " Vy taky nejste na vodítku"!!!.. no tak co k tomu dodat?! :pocitac:

Ehm..která že to vyhláška zakazuje pohyb psa po honitbě? Znám jen tu, kde musí být pes pod vlivem vůdce, ale o zákazu přítomnosti psa jako takového tam není zmínka..ale ráda se přiučím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
2.1.15 20:08

Tak ja ted nevim kdo je tady retard, ale po precteni prispevku, bych to hadala na pani zakladatelku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová