Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
29.9.14 15:59

@girlie sage nic si z toho nedělej :kytka:, mě to naopak pobavilo a živě si to dovedu představit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
29.9.14 16:07
@girlie sage píše:
@ulice já ti napsala neco neslušnýho? :think: jestli to tak vyznělo tak se omlouvám. Já jen nečekala, že kvůli tomu bude tolik lidí tak plašit a jančit ;)Co si budem povídat to tady vyznělo (co se mě týče) že to vypadá jako bych ho/je k tomu i nutila :roll: :mrgreen: :mrgreen:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.9.14 16:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.14 16:12
@girlie sage píše:
@ulice já ti napsala neco neslušnýho? :think: jestli to tak vyznělo tak se omlouvám. Já jen nečekala, že kvůli tomu bude tolik lidí tak plašit a jančit ;)Co si budem povídat to tady vyznělo (co se mě týče) že to vypadá jako bych ho/je k tomu i nutila :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Zveličuješ a honíš to do extrému. Nikdo nejančí, ani neplaší.
To, že se někdo nad tím pozastavil a vyjádřil svůj názor není přece jančení nebo plašení.
Jak říkám - někomu to nevadí, někomu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.9.14 16:16

@radúna kdybych to honila do extému, tak jsem na vás sprostá jak dlaždič ;) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.9.14 19:13
@AndreaS92 píše:
@zuzouš sorry ze kulim oci, ale tohe me dostalo. V pripade ze by mi pes zral hovna bych je taky doma mit nechtela. Tak to si to uzijte :pankac: jeste ze ten muj je vychovanej :jazyk: zrat houna hm pekný :mrgreen:

Já psala, že bylo období, ne že to dělali a dělají pořád. To víš, že jsem si to hlídala, co jsem byla schopná. Ale i kdybych je při činu ztřískala do bezvědomí (a že jsem je nešetřila), nebylo to platný. A teď? Pes může chodit kolem tisíce ho.en a nic, čubina zas poslední roky života pomalu tančila mezi kapkama deště, aby se náhodou nenamočila, natož aby se v něčem válela. Beru to jako nějaký tehdejší nutkání, který samo přišlo, samo odešlo. A musím říct, že jsem měla psy vždycky vychovaný a jsem na to celkem náročná, netrpím loudění, lezení na gauč, do postele už vůbec ne, naprosto submisivní i vůči dětem.
@girlie sage já tě tu přece nepeskuju, jestli a co mi přijde nechutný nebo ne, každej dělá něco, co jinýmu muže připadat jako humáč. Chtěla jsem říct, že já i starší dcera jsme citlivky na pipinu. Já mívám období, kdy třeba nesnesu kondom nebo jen tak nějaký lubr.gel, hned druhý den se drbu. To není o bakteriích, ale o citlivosti konkrétního místa. Proto bych se bála, že moje dítě chytne od psa nějaký zánět, ne proto, že je to pes, stejně tak nemám ráda, když holka chce sedat holým zadkem v písku nebo když nějaký den večer nestíháme koupat, aspoň jí utřu ubrouskem. Takže tak. Nepatřím k těm, co by sdíleli se psem zmrzlinu, ale upřímně řečeno, když někdy vidím uslintaný babičky, co cumlají kapesník, aby jím pak vnoučeti utřely pusu, tak to je snad lepší ten pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.9.14 20:11

Holky vy se tu porad bavite o nicem porad resite takove ptakoviny; ale aspon se clovek pobavy. Jinak muj pes olizovat nesmi; ale presto se stane; ze kluka olizne. Nesilim z toho; hygiena pul zdravi spina celi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.9.14 20:13

@Bernacka tak to můj synátor bude nesmrtelnej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.9.14 20:16

@girlie sage moji taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.10.14 21:14

Nemohla jsem odolat. :mrgreen: Něco pro zakladatelku http://www.doba.sk/…h-velke-psy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.10.14 21:23

@klenice To je nádherný!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.10.14 22:10
@klenice píše:
Nemohla jsem odolat. :mrgreen: Něco pro zakladatelku http://www.doba.sk/…h-velke-psy/

:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
1.10.14 22:12
@klenice píše:
:) moc pěkné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
1.10.14 22:18
@Boudová píše:
Me prijde ze je vsude hrozne moc protivnych zenskych… taky je nesnasim.

souhlas:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.11.14 19:52

@girlie sage tak moji kluci taky, hlavne ten mladsi on je schopny vylezt z vany ze spinavou pusou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová