Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
27.9.14 19:32

To zvedání krysiček do náruče mi něco připomnělo :mrgreen: Ve starym bydlišti jsme na čas střídali po jednom psy, co byli jinak jinde na zahradě. A měli jsme zrovna 11ti letou čubinu ohaře, hluchá, skoro slepá, chodila venku šouravým krokem, hlavu skloněnou. Paní s pudlíkem, se nám několikrát obloukem vyhla..hele ale ten výraz :lol: A jednou se vyhnout nešlo, tak vzala psa na ruku. I zvedla jsem těch mých 20kg taky, napodobila její vytřeštěný výraz a obešla jí. Pak přišlo stěhování, už jsme se nepotkaly, ale říkám si, jestli jí třeba něco trklo..? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367

@Hanny25 :lol: :lol: to je dobrá všehochut :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@L92 píše:
Já rozmazluju. Vlastně ho všichni rozmazlujeme. Když zavolám přijde a sedni lehni bych ho učit ani nechtěla.
Nemám pocit, že by byl nějak zkaženej ;)

No však my taky rozmazlujem právě :mrgreen: Tomu se neubráníš :kytka: Ale kvůli dalším psům a zvířatům, naši mají velkou usedlost, musí dodržovat pravidla, poslouchat a v terénu třeba neštěkat a neprovokovat větší psy(což některé čivavy dělaj),takže někdy je to rozmazlování trošku kazí ;)
A povely umí všechny :mrgreen: Už jsme se hodněkrát setkali s údivem :lol: Třeba když jde cizí pes a projevuje se agresivněji směrem k čivavě, tak ta poslechne sedni a počkej a počká než přejde, takže může být i bez vodítka…Ale je to rarita, jak máme velký psy, tak jsme holt vycvičily i ty nejmenší :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.9.14 19:33
@Markéta80 píše:
@Krasavicaa osobně by mě zajímalo jestli ten pes tam třeba vyje půl dne což asi ne jestli je sousedka už v důchodu nebo jen občas štěkne :think: ale jestli jí na férovku řekla at se zbaví toho hnusnýho čokla, hm to asi dobré vztahy nebudou :mrgreen: :mrgreen: a pokud by ten pes nějak extrémně vyváděl tak si asi stěžuje víc lidí v baráku :roll:

Každej pes štěkne. I dokonce těm, co je mají naučené na povel. Ať už je to třeba z radosti, nebo když něco slyší. Můj Johník si i zavyje doma. A co? Není to v noci, tak ať mi každej políbí víš co. A když je doma sám, tak ani nevyje ani neštěká. On vyje z radosti, třeba na hračky :mrgreen:

Sousedi nad náma mají dvě děti. Kluk furt jezdí na tom odrážedle, a malé mimino kolikrát prořve celé noci. A co? Mám jít bouchat na dveře, ať ty fakany okamžitě umlčí, nebo ať se odstěhují? 8o :roll: V paneláku a společných domech nebudeš mít nikdy 100% klid. A kdo to nechce pochopit, tak by se opravdu měl do nějaké nory odstěhovat…

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
27.9.14 19:34
@svycarka píše:
@Krasavicaa Nuz to, zabit ji nemuzeme :nevim:..nebo..? :think:

Ona se jednoho krásnýho dnes zabije sama :-)

• Citovat
  • Upravit
10351
27.9.14 19:35

@ulice rarita s velkým BOHUŽEL, protože by to měla být samozřejmost a furt to lidi nechápou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.9.14 19:35
@Hanny25 píše:
ono to pak není žádná prdel, když se smečkapustí do psa - bohužel už jsem pár takových situacích na procházkách zažila a přitom stačilo, aby pesměl základní poslušnost a hlavně přivolání. Naposled před 3 měs, kdž jsem byla n´venku s ovčounem roákem a vořechem tak na lesní cestě se objevil chlap s puštěným stafem já na sve psi zavolala k noze a ve chvilce, kdy se otočili a rozebehl ise ke mě tak se pes rozeběhl to, že na něj majitel volal ho nezajímalo a rovno use zakousl ovčákovi do nohy naštěstí jemu a ne 10kg kříženci byla to pěkná mela, která mě stála na veterině 2 tis ( ošetření kousancu ) a druhý den pobyt mě v nemocnici, protože jsem byla ve 33 týdnu a začaly mi kontrakce :roll: Staford to jen tak tak rozdejchal…Proto nemám ráda, když psi jen rak běhaj k druhým psum..

Taky to nemám ráda, stejně jako to, že pes neumí přiběhnout na zavolání. To považuju za zásadní chybu ve výchově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
27.9.14 19:37
@ulice píše:
No však my taky rozmazlujem právě :mrgreen: Tomu se neubráníš :kytka: Ale kvůli dalším psům a zvířatům, naši mají velkou usedlost, musí dodržovat pravidla, poslouchat a v terénu třeba neštěkat a neprovokovat větší psy(což některé čivavy dělaj),takže někdy je to rozmazlování trošku kazí ;)
A povely umí všechny :mrgreen: Už jsme se hodněkrát setkali s údivem :lol: Třeba když jde cizí pes a projevuje se agresivněji směrem k čivavě, tak ta poslechne sedni a počkej a počká než přejde, takže může být i bez vodítka…Ale je to rarita, jak máme velký psy, tak jsme holt vycvičily i ty nejmenší :mrgreen: :lol:

Jojo, tak to chápu. Já zastávám volnou výchovu (v mezích!!!) spíš jak mám malého pejska, kterej s námi spí v posteli a je to takový mazlík, tak mi nejde přes pusu na něj řvát „sedni lehni“ ale chápu že u větších psů je výcvik nutný.
Jinak náš je rozmazlovaný že všech stran, každý říká, jak je roztomilý, o to víc mě pak děsí lidi co řeknou, že do psa rádi kopnou :(

• Citovat
  • Upravit
59367
27.9.14 19:38

@Krasavicaa hele kavalírka neštěkala prostě nikdy 8o 8o když jsme jeli ke tchánovi na chatu kde bylo psů víc tak naší madam trvalo min 2 dny než taky začala štěkat a přijeli jsme domů a zase ticho :mrgreen: :mrgreen: spíš se divim že ještě nikdo nepřišel kvůli Tomíkovi, vyhazuje hračky do stropu a strašná sranda když to spadne, ječet taky ječí dost :jazyk: a zatim klid. je fakt že minulý víkend jak tam toho psa nechali samotnýho už jsme si říkala že sad zavolam policii :mrgreen: a pak jsme to říkala správcové v baráku a prý že je na ně stížností více tak že to bude řešit s majitelkou. Tam i večer je to tam jako když běhají koně, a dítě tam řvou teda i na sebe 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.9.14 19:41

Nechcete si o psech jit povidat nekam jinam? Tahle diskuze slouzi k tomu, jak se jich zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
27.9.14 19:46

@terkasestak :mrgreen: :mrgreen: nevim o sousedka se psa asi nevzdá a pokud neštěká v noci tak smůla. a vadí i ostatnim v baráku? Psů se plošně těžko zbavíš, ale určitě znáš pohádku Mach a šebestová a tam měli to sluchátko tak jedině tak :lol: Tak si jich nevšímej ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.9.14 20:00
@zuzouš píše:
@ulice rarita s velkým BOHUŽEL, protože by to měla být samozřejmost a furt to lidi nechápou :zed:

A většina z nich ani nepochopí :evil: V parku běžné, že velký pes absolutně neposlouchá, na volání pána z vysoka kašle…A u malých, tam to snad neřeší nikdo.Na nás koukají, jak na exoty, že máme čivaváky vycvičené(hlavně pro jejich bezpečnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.9.14 20:05
@L92 píše:
Jojo, tak to chápu. Já zastávám volnou výchovu (v mezích!!!) spíš jak mám malého pejska, kterej s námi spí v posteli a je to takový mazlík, tak mi nejde přes pusu na něj řvát „sedni lehni“ ale chápu že u větších psů je výcvik nutný.
Jinak náš je rozmazlovaný že všech stran, každý říká, jak je roztomilý, o to víc mě pak děsí lidi co řeknou, že do psa rádi kopnou :(

Když do něj někdo kopne bezdůvodně, je to z mého pohledu zlý, zamindrákovaný člověk, se kterým nechci mít nic společného. Ale při obraně je to něco jiného…

Ono u těch čivav chápu takové to domácí rozmazlování :mrgreen: Ale přiběhnout na povel by umět měla anebo chodit na kšírkách, protože jinak je to o průšvih, že se jí něco stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
27.9.14 20:11
@terkasestak píše:
Nechcete si o psech jit povidat nekam jinam? Tahle diskuze slouzi k tomu, jak se jich zbavit.

Ony se o tom holky baví asi proto aby se zbavili tebe vis? ale nějakto nnefunguje koukam? :think: :cert:

• Citovat
  • Upravit
midlajs
27.9.14 20:19

@terkasestak Tak me napadlo a nemas rada spis lidi co maji nevychovane psi? Psi za nic nemuzou. Ja zase nesnasim kocky 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová