Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
26.9.14 22:13
@girlie sage píše:
@Krasavicaa mamce se hromadí na gauči trika, svetry, tepláky. Gatě miluje moje, ale jsou pokaždý na maděru

Tak mě to naštěstí nerozcupuje. Olíže, očuchá a pak teda vrátí :-D Jelikož musí :-D A počká si na použitý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3332
26.9.14 22:13

@Krasavicaa pes mé kolegyně miluje její podprsenky :lol: taky si říkala, kde jsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:14
@ZItu píše:
Deset pryč - hmm, to už je ven nedostanu ani heverem. :mrgreen: No co, až se do syta vyspinkají (samozřejmě pod peřinou), tak si řeknou. Starší do mě strčí čumákem, mladší na mě skočí a olízne mě (je praktická, netřeba se ráno mýt a ušetříme tak za vodu :mrgreen: ).

Tak jako jak jinak než v posteli a pod peřinou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Můj psíček má vlastní peřinu :mrgreen: Někdy i dvě, jelikož na jednu si lehne a druhou se přikryje… no a panička spí pod županem nebo dekou :mrgreen:
Jo a ráno to mám taky s čištěním :D

• Citovat
  • Upravit
5593
26.9.14 22:14

@ZItu Šikulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:15
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa pes mé kolegyně miluje její podprsenky :lol: taky si říkala, kde jsou :D

No když byl štěně, tak zařvaly dvě :-( a zrovna ty nejdražší :-((((( To jsem myslela, že ho zabiju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4339
26.9.14 22:15
@AndreaS92 píše:
@ZItu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je mazec :lol: jako ze jim tam tvůj psík cuchne a pak se na ne podívá jako že " kdy ses naposledy myl" :-D úplně jsem si to představila :pankac: myslím, ze zakladatelka už to vzdala a ze bude mit k pejskum ještě větší averzi pokud to jde :mrgreen:

No, podívá se na ně, čuchne a pak, jak cukne, tak je do toho rozkroku právě tou hlavou praští. Naštěstí mladší to po ní ještě neokoukala a doufám, že neokouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 22:16

@ZItu :mrgreen: Eny spí taky pod peřinou. nějak to nepobírám, že ji není teplo. Jo jo taky máme podobnou očistu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
26.9.14 22:16

@Krasavicaa přeci nebude ničit ty levnější, když si může vzít na hraní lepší kus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 22:17

Děvčata, já budu muset taky vyrazit… Oni jsou vždy nadrzeni když se ma jít ven. A do rána by to tady nevydrželi :oops: navíc jdu rráno do prace :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 22:17

@Krasavicaa a já porád kupuju nový. No alespoň nenosím sepravý spoďáry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:18
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa přeci nebude ničit ty levnější, když si může vzít na hraní lepší kus :D

Ale to byl mžik. Já blbka to nechala ležet u vany, a zmetek jeden malej se musel připlížit a čmajznout ji! Já se v klidu cachtala a on měl žně :-D Jak jsem vylezla z vany, tak nikde nic neleželo a mě to vůbec nedocvaklo. Ráno až jsem se oblíkala, tak jsem na to přišla :-D ale to už byla nepoužitelná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
26.9.14 22:19

@ZItu tyvado, to aby k Vám chlapi chodili se suspenzorem ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@AndreaS92 píše:
Děvčata, já budu muset taky vyrazit… Oni jsou vždy nadrzeni když se ma jít ven. A do rána by to tady nevydrželi :oops: navíc jdu rráno do prace :poblion:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@girlie sage píše:
@Krasavicaa a já porád kupuju nový. No alespoň nenosím sepravý spoďáry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale prodraží se ti to :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
4339
26.9.14 22:20
@Krasavicaa píše:
Můj pes měl úchylku na moje kalhotky :roll: Jednou jsem našla v jeho pelechu asi 9 kusů :-D Už mi to jako bylo fakt divný kam se to ztrácí :zed: Prohledala jsem celej byt a šup. Jo a taky občas se zmizne nějaká použitá ponožka :-D

Tak to nám naštěstí nemizí. Tahají si už jen bačkory, občas lodičky (nežerou, jen hlídají) a peřinu, když lezou z postele. :mrgreen:

@Krasavicaa píše:
Ten můj rozmazlenec udělal kolečko okolo baráku a už si to šinul ke vchodu :mrgreen: Ale byla jsem s ním přes hodinu venku okolo 19, a to se vyběhal, takže mu to asi stačí :-)
Někdy chodíme venčit dohromady s venčící skupinou, a sejde se třeba 15 psů. Parádně se vyřádí :-)

A taky se vám všichni vyhýbají, zpomalují, nechávají projít? Občas se nám poštěstí, že se nás sejde poměrně velká tlupa RR a to je pak pohled na ty lidi. :mrgreen: Dostáváme přednost od všech, co jdou naproti. :mrgreen: (Pro zakladatelku - fakt netřeba z toho dělat drama, v té tlupě si vystačí se ožírat sami a okolí si nevšímají ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová