Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa pes mé kolegyně miluje její podprsenky
taky si říkala, kde jsou ![]()
@ZItu píše:
Deset pryč - hmm, to už je ven nedostanu ani heverem.No co, až se do syta vyspinkají (samozřejmě pod peřinou), tak si řeknou. Starší do mě strčí čumákem, mladší na mě skočí a olízne mě (je praktická, netřeba se ráno mýt a ušetříme tak za vodu
).
Tak jako jak jinak než v posteli a pod peřinou
![]()
Můj psíček má vlastní peřinu
Někdy i dvě, jelikož na jednu si lehne a druhou se přikryje… no a panička spí pod županem nebo dekou ![]()
Jo a ráno to mám taky s čištěním ![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa pes mé kolegyně miluje její podprsenkytaky si říkala, kde jsou
No když byl štěně, tak zařvaly dvě
a zrovna ty nejdražší
To jsem myslela, že ho zabiju ![]()
@AndreaS92 píše:
@ZItu![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je mazec
jako ze jim tam tvůj psík cuchne a pak se na ne podívá jako že " kdy ses naposledy myl"
úplně jsem si to představila
myslím, ze zakladatelka už to vzdala a ze bude mit k pejskum ještě větší averzi pokud to jde
No, podívá se na ně, čuchne a pak, jak cukne, tak je do toho rozkroku právě tou hlavou praští. Naštěstí mladší to po ní ještě neokoukala a doufám, že neokouká.
@ZItu
Eny spí taky pod peřinou. nějak to nepobírám, že ji není teplo. Jo jo taky máme podobnou očistu ![]()
@Krasavicaa přeci nebude ničit ty levnější, když si může vzít na hraní lepší kus ![]()
Děvčata, já budu muset taky vyrazit… Oni jsou vždy nadrzeni když se ma jít ven. A do rána by to tady nevydrželi
navíc jdu rráno do prace ![]()
@Krasavicaa a já porád kupuju nový. No alespoň nenosím sepravý spoďáry
![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa přeci nebude ničit ty levnější, když si může vzít na hraní lepší kus
Ale to byl mžik. Já blbka to nechala ležet u vany, a zmetek jeden malej se musel připlížit a čmajznout ji! Já se v klidu cachtala a on měl žně
Jak jsem vylezla z vany, tak nikde nic neleželo a mě to vůbec nedocvaklo. Ráno až jsem se oblíkala, tak jsem na to přišla
ale to už byla nepoužitelná ![]()
@AndreaS92 píše:
Děvčata, já budu muset taky vyrazit… Oni jsou vždy nadrzeni když se ma jít ven. A do rána by to tady nevydrželinavíc jdu rráno do prace
@girlie sage píše:
@Krasavicaa a já porád kupuju nový. No alespoň nenosím sepravý spoďáry![]()
![]()
Ale prodraží se ti to
![]()
@Krasavicaa píše:
Můj pes měl úchylku na moje kalhotkyJednou jsem našla v jeho pelechu asi 9 kusů
Už mi to jako bylo fakt divný kam se to ztrácí
Prohledala jsem celej byt a šup. Jo a taky občas se zmizne nějaká použitá ponožka
Tak to nám naštěstí nemizí. Tahají si už jen bačkory, občas lodičky (nežerou, jen hlídají) a peřinu, když lezou z postele. ![]()
@Krasavicaa píše:
Ten můj rozmazlenec udělal kolečko okolo baráku a už si to šinul ke vchoduAle byla jsem s ním přes hodinu venku okolo 19, a to se vyběhal, takže mu to asi stačí
Někdy chodíme venčit dohromady s venčící skupinou, a sejde se třeba 15 psů. Parádně se vyřádí
A taky se vám všichni vyhýbají, zpomalují, nechávají projít? Občas se nám poštěstí, že se nás sejde poměrně velká tlupa RR a to je pak pohled na ty lidi.
Dostáváme přednost od všech, co jdou naproti.
(Pro zakladatelku - fakt netřeba z toho dělat drama, v té tlupě si vystačí se ožírat sami a okolí si nevšímají ![]()
Tak mě to naštěstí nerozcupuje. Olíže, očuchá a pak teda vrátí
Jelikož musí
A počká si na použitý.