Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4668
26.9.14 22:21

@AndreaS92 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: suspenzor mě pobavil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
26.9.14 22:21

@Krasavicaa Oni jsou rychlí :D Náš pes, když jsme ho měli asi měsíc, tak jsem přišla domů, položila nákup na zem, kde byla mouka, těstoviny, konzerva s nějakou zeleninou a pak nějaké ovoce v sítce. Přišla jsem, položila na zem a všimla si, že jsem zapomněla vynést koš, tak jdu. Přijdu do 5minut a mouka v chodbě a v kuchyni, to samé těstoviny, sítku s ovoscem jsem našla pod stolem v obýváku, jediné co vydrželo byla plechovka :D Asi dělal kontrolu, jestli tam není bomba nebo nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:22
@ZItu píše:
A taky se vám všichni vyhýbají, zpomalují, nechávají projít? Občas se nám poštěstí, že se nás sejde poměrně velká tlupa RR a to je pak pohled na ty lidi. :mrgreen: Dostáváme přednost od všech, co jdou naproti. :mrgreen: (Pro zakladatelku - fakt netřeba z toho dělat drama, v té tlupě si vystačí se ožírat sami a okolí si nevšímají ;))

Scházíme se někde bokem, třeba u řeky :-) Nebo někde u vody. Když je hezky, tak to máš vidět :-D Ohnivé čáry do vody z vody :-D :-D Jak střely :-D

• Citovat
  • Upravit
5593
26.9.14 22:23

@Martina1409 :mrgreen: no ten pejsek bude asi pěkný torpédo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135

Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@Krasavicaa :mavam: :mavam: :mavam:

Hezky večer všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 22:25
@Krasavicaa píše:
Tak jako jak jinak než v posteli a pod peřinou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Můj psíček má vlastní peřinu :mrgreen: Někdy i dvě, jelikož na jednu si lehne a druhou se přikryje… no a panička spí pod županem nebo dekou :mrgreen:
Jo a ráno to mám taky s čištěním :D

To měl ze začátku muž takové nápady, že jako by nemusely holky do postele - rychle jsme mu vysvětlily (všechny :mrgreen: ), že to není nápad dobrý. Ale měl výdrž - zkoušel to celý první měsíc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Značka ideal - peřina pode mnou, peřina nade mnou, panička peřinu nepotřebuje. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:25
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa Oni jsou rychlí :D Náš pes, když jsme ho měli asi měsíc, tak jsem přišla domů, položila nákup na zem, kde byla mouka, těstoviny, konzerva s nějakou zeleninou a pak nějaké ovoce v sítce. Přišla jsem, položila na zem a všimla si, že jsem zapomněla vynést koš, tak jdu. Přijdu do 5minut a mouka v chodbě a v kuchyni, to samé těstoviny, sítku s ovoscem jsem našla pod stolem v obýváku, jediné co vydrželo byla plechovka :D Asi dělal kontrolu, jestli tam není bomba nebo nevim :D

Můj je od mala zatíženej na papírový ubrousky, hajz. l papír, prostě všechno papírový… Jednou jsem koupila dva obří pakly wc papíru. Zewu parfemovanou. Bylo tam dohromady 32 rolí. Za cca 4 hodiny co byl doma sám rozcupoval všechny :mrgreen: To bylo všude. To si nedovedeš představit. Obývák, ložnice, postel… a uprostřed se válel pes, zubil se spokojeně a máchal ocasem :mrgreen: No můžeš ho potrestat když na tebe tak pěkně čumí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.9.14 22:26
@terkasestak píše:
Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.

No co? Tak si koupím nový :roll: No Bóže :roll:

• Citovat
  • Upravit
4668
26.9.14 22:26

@terkasestak jak říkáš…nevadííííí!!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
26.9.14 22:28

@Krasavicaa :D :D jo dovedu si to představit, věř tomu, že ano :D a ještě když vytahal vložky a tampony :D pak se to všechno odnaučil, my si pořídili ještě fenku (to koukal, jak když mu někdo nadloube, co jsme si to dovolili :D) a 2 měsíce na to jsme se stěhovali do baráku, kdy jsou už jenom venku :D TO byly šoky :D V zimě, když byl fakt mráz, tak šli dovnitř a jak byli hodní oba dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.9.14 22:29
@terkasestak píše:

Tobě přijde nechutné mít psa v posteli?? Co teprve, kdyby si olízl kulky a pak lízl tebe. ;) MŇamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 22:29
@terkasestak píše:

Dám přednost koupit nejdražší baštu pro psa než značkový spoďáry :jazyk: protože ten pes mě miluje. Hadry na mě sejřej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 22:30
@girlie sage píše:
@ZItu :mrgreen: Eny spí taky pod peřinou. nějak to nepobírám, že ji není teplo. Jo jo taky máme podobnou očistu :mrgreen:

Taky to nechápu. Teď si tak uvědomuju, že já vlastně tu peřinu ani nepotřebuju, mám živé přímotopy. :D Až mám občas sama chuť je z té postele shodit, bo je mi hrozné horko.

@AndreaS92 píše:
@ZItu tyvado, to aby k Vám chlapi chodili se suspenzorem ne :mrgreen:

Skoro. :mrgreen: Ten, kdo je zná, už ví. Kdo ne, tak upozorňujeme, ať si dají bacha a chrání si rozkrok. Většina to podcení, že jim se to nestane, že stihnou uhnout a pak lehce úpí. :P :P :P… Když si nedají říct. :nevim: :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.9.14 22:31

@ZItu si myslí, že si děláš srandu, viď? Kdyby mi někdo řekl, ať si chráním rozkrok, tak se mu asi vysměju. Ale o to vštší to pro ty chlapy musí být šok potom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová