Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa Oni jsou rychlí
Náš pes, když jsme ho měli asi měsíc, tak jsem přišla domů, položila nákup na zem, kde byla mouka, těstoviny, konzerva s nějakou zeleninou a pak nějaké ovoce v sítce. Přišla jsem, položila na zem a všimla si, že jsem zapomněla vynést koš, tak jdu. Přijdu do 5minut a mouka v chodbě a v kuchyni, to samé těstoviny, sítku s ovoscem jsem našla pod stolem v obýváku, jediné co vydrželo byla plechovka
Asi dělal kontrolu, jestli tam není bomba nebo nevim ![]()
@ZItu píše:
A taky se vám všichni vyhýbají, zpomalují, nechávají projít? Občas se nám poštěstí, že se nás sejde poměrně velká tlupa RR a to je pak pohled na ty lidi.Dostáváme přednost od všech, co jdou naproti.
(Pro zakladatelku - fakt netřeba z toho dělat drama, v té tlupě si vystačí se ožírat sami a okolí si nevšímají
Scházíme se někde bokem, třeba u řeky
Nebo někde u vody. Když je hezky, tak to máš vidět
Ohnivé čáry do vody z vody
Jak střely ![]()
Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.
@Krasavicaa píše:
Tak jako jak jinak než v posteli a pod peřinou![]()
![]()
![]()
![]()
Můj psíček má vlastní peřinu
Někdy i dvě, jelikož na jednu si lehne a druhou se přikryje… no a panička spí pod županem nebo dekou
Jo a ráno to mám taky s čištěním
To měl ze začátku muž takové nápady, že jako by nemusely holky do postele - rychle jsme mu vysvětlily (všechny
), že to není nápad dobrý. Ale měl výdrž - zkoušel to celý první měsíc.
![]()
Značka ideal - peřina pode mnou, peřina nade mnou, panička peřinu nepotřebuje. ![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa Oni jsou rychlíNáš pes, když jsme ho měli asi měsíc, tak jsem přišla domů, položila nákup na zem, kde byla mouka, těstoviny, konzerva s nějakou zeleninou a pak nějaké ovoce v sítce. Přišla jsem, položila na zem a všimla si, že jsem zapomněla vynést koš, tak jdu. Přijdu do 5minut a mouka v chodbě a v kuchyni, to samé těstoviny, sítku s ovoscem jsem našla pod stolem v obýváku, jediné co vydrželo byla plechovka
Asi dělal kontrolu, jestli tam není bomba nebo nevim
Můj je od mala zatíženej na papírový ubrousky, hajz. l papír, prostě všechno papírový… Jednou jsem koupila dva obří pakly wc papíru. Zewu parfemovanou. Bylo tam dohromady 32 rolí. Za cca 4 hodiny co byl doma sám rozcupoval všechny
To bylo všude. To si nedovedeš představit. Obývák, ložnice, postel… a uprostřed se válel pes, zubil se spokojeně a máchal ocasem
No můžeš ho potrestat když na tebe tak pěkně čumí?
![]()
@terkasestak píše:
Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.
No co? Tak si koupím nový
No Bóže ![]()
@Krasavicaa
jo dovedu si to představit, věř tomu, že ano
a ještě když vytahal vložky a tampony
pak se to všechno odnaučil, my si pořídili ještě fenku (to koukal, jak když mu někdo nadloube, co jsme si to dovolili
) a 2 měsíce na to jsme se stěhovali do baráku, kdy jsou už jenom venku
TO byly šoky
V zimě, když byl fakt mráz, tak šli dovnitř a jak byli hodní oba dva ![]()
@terkasestak píše:
Tobě přijde nechutné mít psa v posteli?? Co teprve, kdyby si olízl kulky a pak lízl tebe.
MŇamka ![]()
@terkasestak píše:
Dám přednost koupit nejdražší baštu pro psa než značkový spoďáry
protože ten pes mě miluje. Hadry na mě sejřej
@girlie sage píše:
@ZItuEny spí taky pod peřinou. nějak to nepobírám, že ji není teplo. Jo jo taky máme podobnou očistu
Taky to nechápu. Teď si tak uvědomuju, že já vlastně tu peřinu ani nepotřebuju, mám živé přímotopy.
Až mám občas sama chuť je z té postele shodit, bo je mi hrozné horko.
@AndreaS92 píše:
@ZItu tyvado, to aby k Vám chlapi chodili se suspenzorem ne
Skoro.
Ten, kdo je zná, už ví. Kdo ne, tak upozorňujeme, ať si dají bacha a chrání si rozkrok. Většina to podcení, že jim se to nestane, že stihnou uhnout a pak lehce úpí.
… Když si nedají říct.
![]()
@ZItu si myslí, že si děláš srandu, viď? Kdyby mi někdo řekl, ať si chráním rozkrok, tak se mu asi vysměju. Ale o to vštší to pro ty chlapy musí být šok potom
![]()