Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
@babulka01 no Nene![]()
![]()
![]()
![]()
No a nééééééééééé??
Jenom je škoda, že to dělají všichni savci, včetně nás, že. Ale my navzájem. Chachááááááááááááá
![]()
@Krasavicaa píše:
Holky já jdu vyvenčit toho svého vořecha. Pak mu umeju tlapy a pustím ho k sobě do postele.
@babulka01 moji psi si je občas lizou navzájem
tepli bratři no ![]()
Jej to je zas téma při patku
ted si myslím, ze zakladatelka
na WC. Když jsou ty psi tak nechutní ![]()
Ja tě neprovokuju naopak ti nabízím kšeft ty už je potřebovat nebudeš
@Krasavicaa Černý mi nekoupí ![]()
ty se mu nelíbí ale kdyby byly za dobrou cenu, ukecala bych ho, ![]()
@AndreaS92 píše:
@babulka01 moji psi si je občas lizou navzájem![]()
tepli bratři no
Jej to je zas téma při patku![]()
![]()
na WC. Když jsou ty psi tak nechutní
@AndreaS92 píše:
@babulka01 moji psi si je občas lizou navzájem![]()
tepli bratři no
Jej to je zas téma při patku![]()
![]()
na WC. Když jsou ty psi tak nechutní
píšu pouze jazykem jejího kmene
![]()
@ZItu píše:Já se ty naše obludky snažím dostat ven už dvě hodiny - vždy na mě hodí oko z gauče a pomyslí si něco o tom, že jsem se zcvokla. Takže asi až ráno, až se mi je podaří dostat z postele.
tohle dělala ta moje
a většinou jsem ji ven taky nedostala a byla puštěna ven ráno.
@Natálka26 píše:
@terkasestak
Ja tě neprovokuju naopak ti nabízím kšeft ty už je potřebovat nebudeš
No, po té diskuzi o dálnici se celkem modlím, aby je už nepotřebovala. Ale obávám se, že úplatky mají v našem státě velkou moc. ![]()
@ZItu
tak to je mazec
jako ze jim tam tvůj psík cuchne a pak se na ne podívá jako že " kdy ses naposledy myl"
úplně jsem si to představila
myslím, ze zakladatelka už to vzdala a ze bude mit k pejskum ještě větší averzi pokud to jde ![]()
@ZItu píše:![]()
![]()
naše psica k tomu má ještě jednu úchylku, kterou by zakladatelka nerozdýchala - čuchá chlapům do rozkroku (nikdy jsem nepochopila, proč, ale odnaučit se nedařilo a nedaří). No a když tak ňufne, tak pak cukne hlavou nahoru… ale dělá to jen chlapům.
![]()
![]()
Můj pes měl úchylku na moje kalhotky
Jednou jsem našla v jeho pelechu asi 9 kusů
Už mi to jako bylo fakt divný kam se to ztrácí
Prohledala jsem celej byt a šup. Jo a taky občas se zmizne nějaká použitá ponožka ![]()
@ZItu píše:Já se ty naše obludky snažím dostat ven už dvě hodiny - vždy na mě hodí oko z gauče a pomyslí si něco o tom, že jsem se zcvokla. Takže asi až ráno, až se mi je podaří dostat z postele.
Ten můj rozmazlenec udělal kolečko okolo baráku a už si to šinul ke vchodu
Ale byla jsem s ním přes hodinu venku okolo 19, a to se vyběhal, takže mu to asi stačí ![]()
Někdy chodíme venčit dohromady s venčící skupinou, a sejde se třeba 15 psů. Parádně se vyřádí ![]()
@Krasavicaa tak to by zakladatelku vezli nohama napred
15 psu ![]()
@Krasavicaa mamce se hromadí na gauči trika, svetry, tepláky. Gatě miluje moje, ale jsou pokaždý na maděru
@girlie sage píše:
tohle dělala ta moje![]()
a většinou jsem ji ven taky nedostala a byla puštěna ven ráno.
Deset pryč - hmm, to už je ven nedostanu ani heverem.
No co, až se do syta vyspinkají (samozřejmě pod peřinou), tak si řeknou. Starší do mě strčí čumákem, mladší na mě skočí a olízne mě (je praktická, netřeba se ráno mýt a ušetříme tak za vodu
).