Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
26.9.14 20:41

@Krasavicaa
A někdo má oboje a oboje vychovaný a někdo jen čokla a dovolí mu všechno, protože je z něj totálně nekriticky poprděnej. Já taky nenechám svý dítě ječet na naší zahradě, i když bych na to mohla podle logiky některých čoklofilů hulit, vždyť děti řvou, stejně jako psi štěkaj, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 20:41
@Krasavicaa píše:
Jsem ráda, že nejsem sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nejsi, neboj. ;) :mrgreen:

Ovšem tato diskuze je vcelku výživná. :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
26.9.14 20:43
@Camael píše:
@Krasavicaa
Jo, jasně, srovnávej zase psa a dítě, booože. :roll: mimochodem, neznám dítě, řvoucí denně 15 a více let v kuse.

Nezlob se, ale znám taky případ když kamarádka přišla utahaná z práce a sousedi měli miminko co mělo obrácený systém ve spánku. Ve dne spinkalo a večer se ozývalo. Nikdy by kamarádka nenapsala a ani neřekla něco špatnému k miminku.

Pokud někomu vadí štěkot, tak se tady píše. Jsme snad dospělý a rozumní lidé, které by se měli domluvit. Pokud to nejde tak není negramot pes ale člověk. Na štěkání je hodně fíglu, obojky, pískací zařízení…
Myslím pkud to člověk začne řešit v klidu vždy se řešení najde. Ale upřímně kdyby na mě vystartovala nějaká pipka s takovým arogantním a zlým přístupem zapůjčím si minimálně ještě dalších 5psů ať ví co je teror

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.9.14 20:43
@terkasestak píše:
Cekala jsem, ze mi nekdo napise co mam delat kde si mam stezovat. Vase nazory na me me fakt nezajimaj.
Jinak co se tyce toho bydleni - ja chci bydlet v historickem centru mesta, ne nekde za Prahou, byť v dome. V RD jsme zili v Nemecku, ale to bylo trosku neco jineho ;-)

stěžovat si můžeš na ÚMČ Praha, pod kterou spadáš. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
26.9.14 20:44
@girlie sage píše:
No a taky se k tomu dá přistoupit slušne!!! a v klidu si promluvit s majitelem. Mamka má dvě feny, ona odchází do práce a holky spustí kravál. Přišel soused, že hrůza děs a štěkání se line panelákem. Normálně si o tom poklábosili a mamka slíbila, že se pokusí něco udělat a taky udělala!!! Koupil se „domeček“ co vydává zvuk nepříjemný psům, mamka stahuje žaluzie, protože holky čučí z okna a zdraví lidi. Jde o tu slušnost, která zakladatelce očividně chybí. jo a kdyby na mě někdo nastoupil at dám hnusáka pryč tak se na něj taky z vysoka víme co
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@korcilka vim, ze jsi reagovala na diskuzi o psech ne o tom, jak jela po dálnici ale nějak mi to vylitlo a vzpomněla jsem si na to… ;) no každopádně jak říkám někdo nemusí psy, někdo kočky, někdo třeba morčata :mrgreen: je mi to jedno, ale vadí mi jakym způsobem to zakl. napsala. A při pátečním večeru me to nadzvedlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
@terkasestak píše:
Ahoj :) vrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují ;-) podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?

Co na tyhle lidí platí? Tak sousedku zbít a psa zabít. Když nenávidíš, není co rešit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@girlie sage
No jo, ale mamka je asi inteligentní, tak se s tím pokusí něco udělat. třeba tady je majitelkou psa dětská doktorka a paní vedle ní nemohla vyjet s kočárkem na zahradu a myslíš, že jí neprosila slušně? A šlo jen o to, aby si toho čokla zavřela na hodinu domů, protože štěkal na sebemenší pohyb za plotem. a nic, nešlo to, s úsměvem jíodvětila, že ona taaak ráda běhá na zahradě, tak ji přece nebude trápit. Takže s některými je to těžký, i když se pokusíš slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
@terkasestak píše:
Cekala jsem, ze mi nekdo napise co mam delat kde si mam stezovat. Vase nazory na me me fakt nezajimaj.
Jinak co se tyce toho bydleni - ja chci bydlet v historickem centru mesta, ne nekde za Prahou, byť v dome. V RD jsme zili v Nemecku, ale to bylo trosku neco jineho ;-)

vrat se raději do Německa. Zajeď si na ouřad a poptej se. Jo nejde to autem, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.9.14 20:45

@terkasestak Stěžuj si té majitelce psa…asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 20:46
@girlie sage píše:
vrat se raději do Německa. Zajeď si na ouřad a poptej se. Jo nejde to autem, viď.

Bude muset vláčkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
26.9.14 20:46
@SlecnaSally píše:
Jak se ta diskuze jmenuje?

https://www.emimino.cz/…erie-203975/
Vřele doporučuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.9.14 20:47

@LKK
Chápu, ale kolik let to to miminko mělo tahle obráceně? A přeci jen, opravdu nedokážu dát na stejnou úroveň pořízení si dítěte a psa.

Příspěvek upraven 26.09.14 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@Krasavicaa píše:
PSY :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Lidi čtěte to po sobě :zed:
:lol: :lol: :lol: aby sis nerozbila hlavu :mrgreen: PS. Stane se no… :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@ulice píše: :lol: :lol: :lol: aby sis nerozbila hlavu :mrgreen: PS. Stane se no… :andel:

Tobě, ale v každým příspěvku :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová