Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa jsou věci, které mě dokáží zvednout ze židle a tohle je opravdu ten příklad.
I když to tak čtu, tak paní je očividně nemocná a měla by vyhledat odbornou pomoc u Chocholouška.
Přesně jak tady píšou holky sousedce může vadit zase pláč atd. Prostě to je úděl bytovek a paneláků a pokud člověk je až takhle zlej, tak ať se nestěhuje mezi lidi a zůstane někde v noře
@korcilka ano, nemusí je mi každý rad, to nikdo neříká. Já zas nemusím kočky no a musí to ten dotyčný psátttímto stylem?
je fajn ze se zakladatelky zastavas ale já po přečtení jejich ostatních příspěvkův jjiných diskuzích u teto osoby zastání nemám. Zastala by jsi se ji kdyby ti na dálnici ve 200 km zabila dítě? ![]()
@LKK píše:
@Krasavicaa jsou věci, které mě dokáží zvednout ze židle a tohle je opravdu ten příklad.I když to tak čtu, tak paní je očividně nemocná a měla by vyhledat odbornou pomoc u Chocholouška.
Přesně jak tady píšou holky sousedce může vadit zase pláč atd. Prostě to je úděl bytovek a paneláků a pokud člověk je až takhle zlej, tak ať se nestěhuje mezi lidi a zůstane někde v noře
Přesně tak
Ať zalezou do nějaké nory na samotu a bude jim dobře ![]()
@korcilka však ať je každý ráda nemá…jen nechápu, proč má potřebu to tu ventilovat takovým způsobem a co od toho čekala. Já tomu rozumím, že někdo je rád nemá, někdo se bojí výšky, pavouků, uzavřených prostor. Ale tak zakladatelka si musí být vědoma, že ve státě pejskařů jí asi nikdo moc pochlebovat nebude a nebude jí radit, jak na sousedku a jejího psa…Ať to řeší prvotně se sousedkou a pak se obrací na příslušné úřady, má-li s tím problém. A pokud jí ani tak nikdo nepomůže, ať si najde jiné bydlení.
@zuzouš Myslíš?… já to prostě nedokážu… jako malá jsme doma měli neustále na dvorku vlčáky… prostě normálka, pohoda.. měla jsem je ráda… ale teď ne, ne.. Zkoušela jsem to opravdu s tím salašnickým. Je to krásná rasa… ale divám se na toho psa tak, jak kdybych se dívala skrz… nic to ve mě nevzbuzuje, kromě strachu a respektu. Neříkám, že se jí tak moc bojím, pes je naštěstí docela v pohodě, ale i přesto mám z něj strach. Nevím, co se mu honí hlavou a to je pro mě prostě špatný.
@Krasavicaa píše:
Někdo nesnáší psy, někdo děti
Ty jsi ten druhý případ? To by také byla výživná diskuse, obzvláště zde
.
@Krasavicaa píše:
Přidám se k Tobě… také mám raději psy, než uřvané a rozcapené děti. (Malá mimina nemyslím, ti mají na brek nárok, ač i ten mi občas rve uši.)
@isp píše:
Protože to dělaj lidi a trpí tím ty psy. Já mám chov. stanici německých ovčáků, psy miluju ale přesně zakladatelku chápu. I mě jako pejskařce vadí ti,,smetáci,, co mají podobné babizny domaneumí to vychovat, ze psa dělají miminko, nesbírají po nich bobky, nechají je štěkat obtěžovat a loudit. Lidi se pak zlobí na psy ale můžou za to majitelé. Já nedovolím, aby moji psi, někoho obtěžovali. Kort to chápu s malým dítětem, ono když vám dítě budí pes je to na pováženou přes mou lásku ke zvířatům, jsou mi děti přednější to je jasné!
@ZItu píše:
Přidám se k Tobě… také mám raději psy, než uřvané a rozcapené děti. (Malá mimina nemyslím, ti mají na brek nárok, ač i ten mi občas rve uši.)
Jsem ráda, že nejsem sama
![]()
@terinka4444
Ale dovede, bohužel dovede, taky se sem přistěhovali dvoje noví lidi a to samý. Jeden z nich zdrhá pod plotem, ochcává tu rohožky, květináče u dveří, vedle jednoho vykroužil parádní hovno, fakt, nejde je nemilovat.
@Krasavicaa píše:
No však ano
Stejně jako ty můžeš nesnášet děti, tak jiní můžou nesnášet psi ![]()
@AndreaS92 Jak jsem psala, dále jsem od ní nic nečetla… A tací, co jezdí po dálnici takovou rychlostí, jsou pro mě prostě debilové. Nemám k tomu co říct. Je pátek večer, nebudu si ho kazit. Myslím si o tom své. Však se bude jednou divit, až na to doplatí…
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Ty asi nejspíš ráda provokuješ co? ![]()
@ulice píše:
No však anoStejně jako ty můžeš nesnášet děti, tak jiní můžou nesnášetpsi
PSY
Lidi čtěte to po sobě ![]()
@Martina1409 píše:
@korcilka však ať je každý ráda nemá…jen nechápu, proč má potřebu to tu ventilovat takovým způsobem a co od toho čekala. Já tomu rozumím, že někdo je rád nemá, někdo se bojí výšky, pavouků, uzavřených prostor. Ale tak zakladatelka si musí být vědoma, že ve státě pejskařů jí asi nikdo moc pochlebovat nebude a nebude jí radit, jak na sousedku a jejího psa…Ať to řeší prvotně se sousedkou a pak se obrací na příslušné úřady, má-li s tím problém. A pokud jí ani tak nikdo nepomůže, ať si najde jiné bydlení.
Cekala jsem, ze mi nekdo napise co mam delat kde si mam stezovat. Vase nazory na me me fakt nezajimaj.
Jinak co se tyce toho bydleni - ja chci bydlet v historickem centru mesta, ne nekde za Prahou, byť v dome. V RD jsme zili v Nemecku, ale to bylo trosku neco jineho ![]()