Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael mě tady věčně někdo otravuje tím, že si tu dělají pařby v noci a řvou na balkonech a kouří, že mi to jde do ložnice, kouří ve světlících a jde mi to do bytu. Toleruju to a mlčím… Takže neřekla bych, že nejsem tolerantní. jen mi vadí, když mi někdo tvrdí něco, co není pravda - on tvrdil, že mi tu štěkají psi v noci. A že tu štěně štěkalo přes den. S tím já prostě nic v tu chvíli dělat nemohla a věděla jsem, že u nás dlouho nebude.
@AndreaS92 píše:
@isp Když je to tak výživný proč na to vůbec reagujes?
Tvoje příspěvky se mi líbí
![]()
@AndreaS92 Jakožto chovatelka psů se zajímám o smýšlení lidí,,lajků,, o psech, tak většinou čtu každou psí diskusi. Zajímavé názory. ![]()
Psy jsem vždy měla ráda i jsme psa měli, ale od té doby co mam malé dítě je vyloženě nesnášim a bojim se jich.
Můžou za to majitelé ![]()
Nedávno jsem byla s malou v lese na houbách a přiřítil se k nám vlčák s pitbulem, já v šoku, malou jsem vzala do náruče a čekala nehybně 10 minut, než laskavě přišel jejich majitel..ještě s úsměvem na tváři a hrozně pobavenej, že jsem strachy bez sebe.
@AndreaS92 píše:
@Krasavicaa co na srdci to na jazyku
Já to samé, akorát adminům to vadí
Už jsem měla x banů
![]()
Tak si dávej bacha ![]()
Musim říct, že psát umíte pěkně, ale většina z vás se nevyjádřila k tý sousedce a jen mě kritizujete.
@Krasavicaa píše:
Má komplex velkej… https://www.emimino.cz/…caku-203486/ …
Tvl, co to sem poslední dobou leze ta lidi?? ![]()
@terkasestak píše:
Musim říct, že psát umíte pěkně, ale většina z vás se nevyjádřila k tý sousedce a jen mě kritizujete.
Doufám, že hafík začne štěkat pořádně. A ještě by k tomu sousedka mohla pustit techno ![]()
@Lithien No, fakt nemají co. Rukou mi prošlo několik stížností, ale v podstatě je to neřešitelné.