Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
26.9.14 19:42

Hnusně to napsané je, souhlas, máme 40 kg psa v bytě, ale psi a majitelé tady u nás jsou taky na odstřel.

• Citovat
  • Upravit
Meha

@terkasestak Ty sis zase naběhla :mrgreen:. Máš vrozený dar napsat svoje příspěvky tak, že skoro všechny nas… :).
Já jsem výjimka, mě bavíš :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@terkasestak píše:
@Krasavicaa to si jenom naivně myslíš ;-)

Nemyslím, vím :*

• Citovat
  • Upravit
135
26.9.14 19:43
@L92 píše:
Jo myslím, že bys je měla nějak proškolit. Jako ty fízly na dálnici!!!

K tomu snad slouží jiná diskuze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310

Todle je tady taky dobrý!!!

terkasestak
Kecalka 113 příspěvků 21.09.14 00:16
Odebrani ridicaku

Zdravim vsechny :) mam takovy problem. Manzel je na pracovni ceste a tak sem jela s dcerkou k rodicum do Varu. Minuly tyden sem dostala nove auto, je to Porsche Cayenne Turbo, cerna metaliza, cerna kola, proste bomba… Tak jedeme po dalnici, je sobota rano, nikde nikdo. Zkusila sem si teda 200 km/h, jedu a v zrcatku vidim priblizovat se Superba. Tak si rikam ze ho trosku „proskolim“ a seslapla sem to jeste vic, vim ze na tachometru bylo cca 230. A v tom se na tom Superbu rozsvitilo STOP – uplne sem ztuhla a zastavila sem na odstavnym. Prisli dva policajti, rekli jestli vim, proc me chytli. Tak rikam ze jsem prekrocila rychlost a oni mi rekli o kolik, dali mi pokutu a „vzali“ mi ridicak. Takze ted vubec nevim co delat, psala sem manzelovi, ten uz volal nejakemu znamemu, ktery ale uz u policie nepracuje a ja se strasne bojim, ze nebudu moct ridit. Stalo se vam nekdy neco podobneho/jak se postupuje a jak mam dostat ten ridicak zpatky co nejdrive? Sem z toho vyrizena. Nevim kde jinde bych se mela zeptat, napadlo me jedine tady, protoze tady se resi snad vsechno. Dekuju**

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@terkasestak
Chápu, že sousedka nedá psa pryč, chápu i tebe, že tě jeho štěkot otravuje, je to fakt otravnej zvuk, kor když člověk potřebuje klid (po příchodu z práce, když chce spát, když spí dítě). My máme plemeno, co štěká jen na povel, zlatý zvíře. Bohužel s tím nic neuděláš, nekritický čoklofil v blízkým okolí je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@AndreaS92 píše:
Holky slečna nebo paní, moc rozumu nepobrala ani podle jiných diskuzi kde psala. Psy nemusí, a zmiňuje to ve vice diskuzích musí to holt neustále všem cpat. Navíc i dle příspěvků o odebrání ridicaku apod. Inteligence vážně moc nepobrala… ;)
A jak tady už někdo psal ty bejt moji sousedkou tak po týdnů jedes zpátky do nemecka :pankac:

Asi tak. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
30627
26.9.14 19:44

Psy nemusím, protože občůrávají kde co, stejně jako chlapi. Fenky mi nevadí. Ale takhle hnusně bych to nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Teruu píše:
Todle je tady taky dobrý!!!

terkasestak
Kecalka 113 příspěvků 21.09.14 00:16
Odebrani ridicaku

Zdravim vsechny :) mam takovy problem. Manzel je na pracovni ceste a tak sem jela s dcerkou k rodicum do Varu. Minuly tyden sem dostala nove auto, je to Porsche Cayenne Turbo, cerna metaliza, cerna kola, proste bomba… Tak jedeme po dalnici, je sobota rano, nikde nikdo. Zkusila sem si teda 200 km/h, jedu a v zrcatku vidim priblizovat se Superba. Tak si rikam ze ho trosku „proskolim“ a seslapla sem to jeste vic, vim ze na tachometru bylo cca 230. A v tom se na tom Superbu rozsvitilo STOP – uplne sem ztuhla a zastavila sem na odstavnym. Prisli dva policajti, rekli jestli vim, proc me chytli. Tak rikam ze jsem prekrocila rychlost a oni mi rekli o kolik, dali mi pokutu a „vzali“ mi ridicak. Takze ted vubec nevim co delat, psala sem manzelovi, ten uz volal nejakemu znamemu, ktery ale uz u policie nepracuje a ja se strasne bojim, ze nebudu moct ridit. Stalo se vam nekdy neco podobneho/jak se postupuje a jak mam dostat ten ridicak zpatky co nejdrive? Sem z toho vyrizena. Nevim kde jinde bych se mela zeptat, napadlo me jedine tady, protoze tady se resi snad vsechno. Dekuju**

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Už jsem se jí ptala, zda už je bez ŘP :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672

Psy taky moc nemusím, ale nikdy by mě nenapadlo o tom zakládat diskusi.

Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

A třeba si jed 300 km/ h s dcerou po dálnici 8) at jsi tam co nejrychleji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
26.9.14 19:45
@Camael píše:
@terkasestak
Chápu, že sousedka nedá psa pryč, chápu i tebe, že tě jeho štěkot otravuje, je to fakt otravnej zvuk, kor když člověk potřebuje klid (po příchodu z práce, když chce spát, když spí dítě). My máme plemeno, co štěká jen na povel, zlatý zvíře. Bohužel s tím nic neuděláš, nekritický čoklofil v blízkým okolí je peklo.

Pojem „nekritický čoklofil“ mě fakt pobavil :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
11689
26.9.14 19:45

No jako příspěvek je dost agresivní a nevhodně napsaný ale základ se mi zdá naprosto pravdivý. Psů je opravdu moc, je spoustu skřížených plemen a pes v bytě, nezlobte se na mě, to je moc. Zvířé má mít celodenní pobyt venku a ne že s ním někdo 3× denně dojde ven. Pokud pes, tak aspon nějaké normální plemeno, barák se zahradou a pořádný výcvik. Ty malý štěkající hajzlící v panélácích co vyjíždějí po dětech mi teda vadí a to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
26.9.14 19:46
@terkasestak píše:
K tomu snad slouží jiná diskuze, ne?

To, že nemáš ráda psy, na to máš právo.
Chápu i to, že někteří majitelé opravdu nejsou zrovna ohleduplní k ostatním lidem. Ale plácat to tady a v takovém podání?
Já si začínám myslet, že jsi nějakej fejk, páč jinak si tvoje příspěvky nedokážu vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
5310
26.9.14 19:47

@Krasavicaa má toho asi v hlavě hodně když jezdí jak prase se svou dcerou v auutě!! bože můůj co to je za lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová