Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
26.9.14 19:32

@terkasestak promin,ale moc inteligence jsi nepobrala. Nemusela ses do Cech vracet. Nebydlis v tom baraku sama a nevim proc by mela sousedka davat psa pryc.Se odstehuj ty, kdyzs tak nesnasenliva.Tebe bych fakt chtela za sousedku.ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 19:32

@Tereza1986 já už budu volat městskou policii, mě už nebaví bát se odkud v parku vyletí pes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 19:33

@terkasestak a to to musíš ventylovat tady? Na tebe rovnou komando!!! :jazyk:
Edit - preklep

Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
26.9.14 19:33

@terkasestak Já také psy nemám moc ráda a štěkání by mi rozhodně vadilo, ale asi s tím těžko něco uděláš. Pokud není majitelka bytu, tak jít za majitelem, příp. si asi stěžovat na městském úřadě.
Ale jestli Ti to pomůže :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
135
26.9.14 19:34

@Meha díky, máš vždycky takový rozumný názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
26.9.14 19:34

Neboj, deti si zvyknou ;)

Ale v jednom mas pravdu, psu je u nas opravdu hodne, vic nez kdekoliv jinde, kde jsem byla, ale hlavni problem jsou lidi, spousta psu je nevychovanych (a tim nemyslim stekani) a jejich majitele jsou prasata a neuklizeji po nich :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 19:35
@terkasestak píše:
@Tereza1986 já už budu volat městskou policii, mě už nebaví bát se odkud v parku vyletí pes :zed:

Než měšťáci dojedou, je majitel i se psem pryč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1522

@terkasestak jako nezlob se na me, ale nemas nejaky komplex? takhle hnusne psanou diskuzi jsem tady jeste nevidela. jestli ti psi vadi, tak se odstehuj nekam doprostred nekolika hektaroveho pole a tam te psi rusit nebudou. jinak v panelaku mas smulu, psa tam muze mit kdokoliv a ty s tim proste nic neudelas i kdyby ses na hlavu stavela.jako nerikam, kazdy mit psy rad nemusi, ja treba ty male plemena nemusim, ale rozhodne bych neco takoveho nenapsala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668

@Tereza1986 tak to jsou ale nezodpovědní majitelé a ti psi za to absolutně nemůžou. Tím pádem bych to řešila s majitely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434

Ted te vsichni ukamenujou :-D Mas odvahu.
Ano, rekla bych, ze je psu cim dal vic. U nas v panelaku je pes v kazdem patre. Krom toho naseho nastesti.
Taky by mi vadilo, kdyby mi budil dite, ale lidi jsou fakt horsi…
Nikdy jsme psa nemeli a mit nebudem, ale tak nejak je toleruju. Asi s tim nic neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227

Rodice mam ma vsi, sama bydlim kousek od centra v Praze. Vsichni v nasem okoli maji psa vychovaneho a nijak me neobtezuje. Naopak je mi stekajiciho psa lito, protoze vim, ze je sam a rad by spolecnost.

Mnohem vic me stvou matky s kocarem, co mi v obchode, MHD, prote kdekoli najizdi na nohy, nebo ty, ktere si vymini prednost na prechodu tim, ze strci kocar do vozovky…

(Jsem pejskarka, byt momentalne bez psa. Respektuji, ze jsou lidi, kteri psy radi nemaji a respektuji je -ale tohle vyjadrovani je na me moc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 19:36

@vrtulka78 jo to je taky pravda, ale já je nesnášim od tý doby co pes napadl ségru ;-) naštěstí žádný následky nemá, ale od tý doby je nenávidim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@gabka1988 píše:
@terkasestak jako nezlob se na me, ale nemas nejaky komplex? takhle hnusne psanou diskuzi jsem tady jeste nevidela. jestli ti psi vadi, tak se odstehuj nekam doprostred nekolika hektaroveho pole a tam te psi rusit nebudou. jinak v panelaku mas smulu, psa tam muze mit kdokoliv a ty s tim proste nic neudelas i kdyby ses na hlavu stavela.jako nerikam, kazdy mit psy rad nemusi, ja treba ty male plemena nemusim, ale rozhodne bych neco takoveho nenapsala. :zed:

Má komplex velkej… https://www.emimino.cz/…caku-203486/

• Citovat
  • Upravit
13955

Ty dostanes kartac :D jako taky nemam rada kdyz pes steka hodinu v kuse, ale to neznamena, ze jsou vsichni " hnusaci" pokud jeji pes steka po 22:00 hod tak zavolej policajty. Jinak s tim neudelas vubec nic

Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová