Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak napadá vás, proč je tolik psů??? Protože lidi jsou debilní a mají zakrnělý mozky a když slyším nějakou nanynku, která má bezpapíráka a říká, jak by ráda měla od fenky štěňátka, hned bych jí jednu natáhla. Samozřejmě za tohle všechno můžou lidi, který psy množí a pak nevědí, co s tím.
Jinak u mě si též soused stěžoval, že mi tady štěkají psi. Měla jsem tehdy v dočasce malé štěňátko a zřejmě to blbě snášelo, že jsme celý den v práci. Ale nedalo se nic dělat. No a tak jsem se sousedem dala do debaty, že pokud mi tu psi neštěkají v době nočního klidu, nemůže nic a až budu mít děti, tak zas tady budou řvát ony. Nenadělá nic. Snažil se mi tvrdit, že je tu slyší i v noci, tak jsem mu říkala, že to je dost divný, že on je slyší a já ne, když s nimi jsem v jednom bytě
Od té doby ani ťuk.
No kdyz jsem si cetla dalsi diskuzi autorky, tak mam pocit, jestli chce jen schvalne provokovat a nebo je jen tak „hloupa“ psat sem takoveto veci. navic vyjadrovani je na urovni pubertalni holky. pokud nemas rada psy, tak to opravdu res odstehovanim nekam, kde nebudou a neprovokuj takovymito diskuzemi.jak tady bylo psano, ne kazdy musi mit rad zvirata, ale nevidela jsem tady takovou diskuzi, kde by se nekdo vyjadroval o psech jako retard, smetak a podobne… ![]()
Ahahah co to je za diskuzi? Ja bych takove tema od Cesky neocekavala, myslela jsem si, ze jen cizincum vadi psi v CR ![]()
Ja psy nemam rada, ale neresim to… Jsem spis toho nazoru, ze by zadna zvirata nemela byt uzavrena v byte (at jde o psy, kocky ci jakykoliv dalsi). Potrebuji prirodu a zabetonove chodniky me prijdou jako smutna prochazka pro ne…
@Martina1409 píše:
Jinak napadá vás, proč je tolik psů??? Protože lidi jsou debilní a mají zakrnělý mozky a když slyším nějakou nanynku, která má bezpapíráka a říká, jak by ráda měla od fenky štěňátka, hned bych jí jednu natáhla. Samozřejmě za tohle všechno můžou lidi, který psy množí a pak nevědí, co s tím.
Jinak u mě si též soused stěžoval, že mi tady štěkají psi. Měla jsem tehdy v dočasce malé štěňátko a zřejmě to blbě snášelo, že jsme celý den v práci. Ale nedalo se nic dělat. No a tak jsem se sousedem dala do debaty, že pokud mi tu psi neštěkají v době nočního klidu, nemůže nic a až budu mít děti, tak zas tady budou řvát ony. Nenadělá nic. Snažil se mi tvrdit, že je tu slyší i v noci, tak jsem mu říkala, že to je dost divný, že on je slyší a já ne, když s nimi jsem v jednom bytěOd té doby ani ťuk.
Taky jsem to právě chtěla napsat ![]()
Jsem pejskarka a taky nemam rada nevychovane psi, ale spis nez ten pes mi vadi ten jeho paniek co ho nevychoval, chapu ze te stekani obtezuje ale touto Kontroverzni ( a to jsem velmi slusna) diskuzi to doopravdy nevyresis, nelibi se ti to, tak s tim neco delej ale nemusis kvuli tomu hanit psi, ktere jak sama pises ma 99 % lidi rado.
Ja treba zase nemam rada takove namyslene damy jako jsi ty a taky kvuli tomu nezakladam diskuzi a nikde je verejne nehanim
@gabka1988 píše:
No kdyz jsem si cetla dalsi diskuzi autorky, tak mam pocit, jestli chce jen schvalne provokovat a nebo je jen tak „hloupa“ psat sem takoveto veci. navic vyjadrovani je na urovni pubertalni holky. pokud nemas rada psy, tak to opravdu res odstehovanim nekam, kde nebudou a neprovokuj takovymito diskuzemi.jak tady bylo psano, ne kazdy musi mit rad zvirata, ale nevidela jsem tady takovou diskuzi, kde by se nekdo vyjadroval o psech jako retard, smetak a podobne…
Mě to fakt nezajímá co si ty o tom myslíš
![]()
@terkasestak ma stejne pravo na zivot jako ty…mozna proto ze ti behal kolem kocarku ses mu nelibila…div ze ti ho nepocural ![]()
Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:59
@Terdul píše:
Asi zalozim diskuzi: „Nesnasim namachrovany slepice, ktere si mysli, ze pro ne pravidla silnicniho provozu neplati.“ Zajimalo by me, jak by se zakladatelka @terkasestak k tomu vyjadrila. Ji v parku ohrozuji veskeri psi, ona jiny lidi.
Vyhla by se té diskusi obloukem
![]()
@Zannkaa píše:
@terkasestak ma stejne pravo na zivot jako ty…mozna proto ze ti behal kolem kocarku ses mu nelibila…div ti ho nepocural
Škodááááá
![]()
No
teda, holka, ty seš drsná…co si o tobě mám myslet, nejspíš bych tě měla politovat, protože nejspíš nevíš, co to je láska k živému tvoru a jak krásná může být…co si myslet o člověku, který porodí dítě a pak s ním vědomě riskuje svůj a jeho život…že je asi nejspíš úplně vygumovanej a nemá to v hlavě dvakrát v pořádku, bože jaký individiua mezi náma chodí, nejseš heleď mentálně postižená??? Neutekla jsi z nějakýho ústavu??? Doufám, že tyhlety vlastnosti nejsou dědičný…
@terkasestak píše:
Mě to fakt nezajímá co si ty o tom myslíš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Když tě to tak nezajímá, tak proč zakládáš takové sra.ce ?
![]()
Já taky nemám ráda, když mě ruší psi
když štěkají jak pominutí o půlnoci člověku pod oknem třeba půl hodiny, a jejich majitel je nedokáže nebo spíš nechce zpacifikovat, protože se chová, jak kdyby to byla mimina. Nesnáším, že mi děti 3×týdně vyšlápnou hovno, páč někteří pejskařijsou dobytci, co to prostě neuklidí. nesnáším, když sleze sníh a všude jsou rozčvachtaná psí houna. Nesnáším, když jdu po chodníku kolem řady domů a nedá se tam nadechnout, páč celá ta fasáda je načuchlá psí močí
V podstatě to nehážu na psy, nesnáším chování minimálně poloviny pejskařů.
@Martina1409
Ale vem si už ten argument, že smůla, nenadělá nic. Mně vadí ta sobeckost toho, kdo k tomu takhle přistupuje. Teď čistě teoreticky, vem si, kdyby někdo něčím takhle otravoval tebe, bylo by pouze na jeho slušnosti, jak se k tomu postaví, a on by to vzal právě tímhle směrem: Nic nenaděláš, drž klapačku. Všechno je o vzájemný toleranci a třeba v tomhle případě proč mám já odnášet to, že někdo chce mít psa? Proč já nemůžu dát kočárek se spícím dítětem na zahradu? Proč má přednost ten věčně štěkající čokl?