Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky mě je líto takových dětí, jedině si s ní zkusit promluvit, aby viděla, že to co dělá není normální a je to strašné…
Je to smutne ale mam svych starosti dost na to abych resila druhe…
Ona se o víkendu opila, rozbila sklo a byla sprostá na přítele. Co s tím má společného to dítě?
Tuhle jsem sla po ulici, tak 6-7 vecer bylo, a proti me se motala zenska, sotva se na nohou udrzela, hlasite si prozpevovala… a v kazdy ruce vedla jedno maly dite. Do breku je mi z toho jeste ted, ale nenadelam nic.
@terinka4444 píše:
Ona se o víkendu opila, rozbila sklo a byla sprostá na přítele. Co s tím má společného to dítě?
Já tomu vůbec nerozumím. Jaké sklo rozbila? Věta hrozně se opila a rozbila sklo - na mě působí asi tak, že rozbila půlitr od piva. Máš strach o to děcko, je k tomu nějaký důvod? Vodí ho na tahy s sebou nebo jak? Co s tím má společného školka, když se opila o víkendu? Nemá to hlavu patu.
@evill píše:
Já tomu vůbec nerozumím. Jaké sklo rozbila? Věta hrozně se opila a rozbila sklo - na mě působí asi tak, že rozbila půlitr od piva. Máš strach o to děcko, je k tomu nějaký důvod? Vodí ho na tahy s sebou nebo jak? Co s tím má společného školka, když se opila o víkendu? Nemá to hlavu patu.
Píšeš jako bys byla opilá ty, zakladatelko
Příspěvek upraven 30.09.14 v 13:55
@ugluk Ja si v techto situacich vzdy vzpomenu na takove ty priblble reci, ze kdyz se nekomu nedari otehotnet, tak ze to dite asi vi, proc k tem rodicum nechce. A ze ono si samo nejlepe vybere, kde se narodit…
A hlavně chlap je s ní jen proto, aby dítě neskončilo v děcáku
a proč jako by to dítě mělo skončit v děcáku, když má otce, co se o něj postará
nebo říkala to jedna paní, ví to z doslechu
ty jo, lidi mají málo svých starostí nebo co
@jahuhudka píše:
Písek jako bys byla opilá ty, zakladatelko
Písek?
to me taky napadlo, ze pise jak napita ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky zdravím, je mi z toho ouzko, nechápu to, a nerozumím jim. Nevím, co jim v životě chybí a proč to dělají, ted to objasním. Jedná známá mi vykládala, dotýčná - jedna paní, znám ji i já, je jí přes 35 let, má 4 leté děcko, které je neskutečně hodné, nadané na sport a podobně, má ta dotyčná i chlapa, ale ten je spíš, co vím z doslechu, jen kvůli malému, aby neskončilo v dětském domově. Slyšela jsem že se o víkendu v pátek nehorázně opila, rozbila sklo a byla sprostá ke svému příteli.
Je mi z toho smutno, nic ji není dobré, s ní jsem se přestala vídat, navštěvovat, nezajímá mě, je mě ukradená, ale je mi lito toho dítě, je mi z toho smutno, mám strach o to děcko, jak to jen skončí, to jim to ve školce nevadí, když matka tam příjde namol? Holky, jak vy se k takovým lidem stavíte, mě je smutno, a chce se mi brečet.