Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Všem,
momentálně jsem se na internetu dočetla, že se prý mají špičky banánů odkrajovat, že mohou obsahovat jedy hadů. Věříte tomu a odkrajujete?
Mě to nikdy nenapadlo, jím banán normálně celý, sem z toho teď docela překvapená ![]()
@janca.kk sama jim, kdysi jsem o tomcetla ze se ma u malych deti odkrajovat, ale ne skrze jed hadu to mi prijde pritazene za vlasy, ale skrze plisne, to mi prislo realne takze nejmensim jsem to vzdy delala ![]()
To s těma hadama se říkalo, už když jsem byla malá, ale netuším, jestli je na tom něco pravdy. Horní špičku jím, dolní ne, protože bývá hnědá a to já nerada ![]()
Jen když je hodně ošklivá, tak odkrojím, jinak jíme banán celý ![]()
Neodkrajuju, jím celý banán, ale kamarádka mi říkala, že tam hadi kladou vajíčka ![]()
@janca.kk já to nejím, ale jen proto, že mi to přijde hnusný… ale o tomhle fakt nevím ![]()
Jé tím nás strašili když sme byli malý
…nn neodkrajuju jen když je ta špička (většinou dóle černá ) tak jí nejím ![]()
Hadi na banánových plantážích se strašně nudí a lezou od banánu k banánu a nakusují jim špičky. zajímavé je jak málo otrávených máme. Ti hadi musí být úplně sedření, chudáci.
![]()
Odkrajuju je a kluk taky… ale e kvůli hadům, ale protože je dáváme morčeti ![]()
@lucenka píše:
Odkrajuju je a kluk taky… ale e kvůli hadům, ale protože je dáváme morčeti
A to je zase rozumný důvod, takhle já odkrajuji konce ze všech mas - obě kočičky na ně stojí frontu a strašně ječí ![]()