Jíte špičky banánů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1865
9.10.14 13:22

Sakra, zrovna včera jsem se byla projít na hřbitově (jsem 22tt). Bylo tam krásně, ticho, klid a uklizeno. Sedla jsem si na lavičku a pozorovala podzimní přírodu. Co s tím teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.10.14 13:24

Holky, a od kterého konce jíte banán? Já od stopky a manžel od špičky a oba si myslíme, že ten druhý to jí blbě :mrgreen: Tak jak to je :jazyk:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.10.14 13:24

Neodkrajuji a vyhazuji špičku, jen když je černá. U nás doma se naštěstí žádným urban legendám a pověrám nevěřilo ;)
OT… Jak tu někdo psal, že dává banán morčeti, mám dotaz na křečka. Může křeček čerstvý banán? Ten náš sušený někdy dostává a nevím, jestli může i čerstvý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.10.14 13:25
@Paoloska píše:
Holky, a od kterého konce jíte banán? Já od stopky a manžel od špičky a oba si myslíme, že ten druhý to jí blbě :mrgreen: Tak jak to je :jazyk:?

Ať si to každý jí, jak chce, třeba od prostředka :mrgreen: Já ale razím od stopkyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.10.14 13:30
@Hr4sek22 píše:
@julie74 No, to jsem nějak nepochopila, ale jinak nevím jak jiný babičky, ale s naší je srandy až až :) Neříkám, že je to nejaká lejdy, spíš jsem to myslela tak, že nemá zastaralý názory (ani není pověrčivá), nenosí šátek na hlavě a nedrbe s ostatníma babkama na lavičce. Každej má jinou babičku :D

no obecně je to jistě skvělá babička, ale my potřebovali nějakou pověrčivou co nám vysvětlí ty vlásky. Právě tu s šátkem - ale to by musela být spíš prababička, šátek není zrovna doplněk dnešních babiček, spíš horské kolo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.10.14 13:32
@Manticora píše:
Sakra, zrovna včera jsem se byla projít na hřbitově (jsem 22tt). Bylo tam krásně, ticho, klid a uklizeno. Sedla jsem si na lavičku a pozorovala podzimní přírodu. Co s tím teď :nevim:

máš průšvih :mrgreen: :mrgreen: ale furt nevíme co nastane - asi se taky vydám na místní hřbitůvek, třeba na to přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.10.14 13:46
@julie74 píše:
máš průšvih :mrgreen: :mrgreen: ale furt nevíme co nastane - asi se taky vydám na místní hřbitůvek, třeba na to přijdu

Jo a taky nechoď pro vodu do studně a nenos horké hrnce na břiše (měla bys přirostlé lůžko) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
9.10.14 13:52

http://www.maminka.cz/…e-za-svetlem
Tady jich je celá sbírka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.10.14 13:54

Pokud vím, špička se vyhazuje kvůli možnosti háďátek, určitě né hadů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
9.10.14 13:56

Já špičky nejím od té doby co mám děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.10.14 14:00

@lubomíra Háďátka je botanicky dost široký pojem, co konkrétně by to mělo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.10.14 14:01
@mamkasl píše:
Já špičky nejím od té doby co mám děti…

Proč, ono se po špičkách dá otěhotnět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 14:05

Tyhle blbosti jsem se dozvěděla až tady na emiminu.
banány jím i se špičkami, i když jsou hnědé. Žiju, nesyčím, nemám osm nohou, ani nejsem chlupatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
9.10.14 14:09

@Manticora ne, banány dojídám většinou po dětech, když už nechtějí a když jim je dávám, odstraním špičky :-) Dřív jsem jedla celý banán, ale pak jsem někde četla, že se v tom můžou držet nějací prevíti mrňaví, tak to nepokouším kvůli dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
9.10.14 14:09
@Manticora píše:
Jo a taky nechoď pro vodu do studně a nenos horké hrnce na břiše (měla bys přirostlé lůžko) :lol:

ty jooo 8o :mrgreen: to už nám chybí jenom pohled na bradavici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová