Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sakra, zrovna včera jsem se byla projít na hřbitově (jsem 22tt). Bylo tam krásně, ticho, klid a uklizeno. Sedla jsem si na lavičku a pozorovala podzimní přírodu. Co s tím teď ![]()
Holky, a od kterého konce jíte banán? Já od stopky a manžel od špičky a oba si myslíme, že ten druhý to jí blbě
Tak jak to je
?
Neodkrajuji a vyhazuji špičku, jen když je černá. U nás doma se naštěstí žádným urban legendám a pověrám nevěřilo ![]()
OT… Jak tu někdo psal, že dává banán morčeti, mám dotaz na křečka. Může křeček čerstvý banán? Ten náš sušený někdy dostává a nevím, jestli může i čerstvý. ![]()
@Paoloska píše:
Holky, a od kterého konce jíte banán? Já od stopky a manžel od špičky a oba si myslíme, že ten druhý to jí blběTak jak to je
?
Ať si to každý jí, jak chce, třeba od prostředka
Já ale razím od stopkyyy ![]()
@Hr4sek22 píše:
@julie74 No, to jsem nějak nepochopila, ale jinak nevím jak jiný babičky, ale s naší je srandy až ažNeříkám, že je to nejaká lejdy, spíš jsem to myslela tak, že nemá zastaralý názory (ani není pověrčivá), nenosí šátek na hlavě a nedrbe s ostatníma babkama na lavičce. Každej má jinou babičku
no obecně je to jistě skvělá babička, ale my potřebovali nějakou pověrčivou co nám vysvětlí ty vlásky. Právě tu s šátkem - ale to by musela být spíš prababička, šátek není zrovna doplněk dnešních babiček, spíš horské kolo. ![]()
@Manticora píše:
Sakra, zrovna včera jsem se byla projít na hřbitově (jsem 22tt). Bylo tam krásně, ticho, klid a uklizeno. Sedla jsem si na lavičku a pozorovala podzimní přírodu. Co s tím teď
máš průšvih
ale furt nevíme co nastane - asi se taky vydám na místní hřbitůvek, třeba na to přijdu
@julie74 píše:
máš průšvih![]()
ale furt nevíme co nastane - asi se taky vydám na místní hřbitůvek, třeba na to přijdu
Jo a taky nechoď pro vodu do studně a nenos horké hrnce na břiše (měla bys přirostlé lůžko) ![]()
http://www.maminka.cz/…e-za-svetlem
Tady jich je celá sbírka ![]()
Pokud vím, špička se vyhazuje kvůli možnosti háďátek, určitě né hadů ![]()
@lubomíra Háďátka je botanicky dost široký pojem, co konkrétně by to mělo být?
@mamkasl píše:
Já špičky nejím od té doby co mám děti…
Proč, ono se po špičkách dá otěhotnět? ![]()
Tyhle blbosti jsem se dozvěděla až tady na emiminu.
banány jím i se špičkami, i když jsou hnědé. Žiju, nesyčím, nemám osm nohou, ani nejsem chlupatá ![]()
@Manticora ne, banány dojídám většinou po dětech, když už nechtějí a když jim je dávám, odstraním špičky
Dřív jsem jedla celý banán, ale pak jsem někde četla, že se v tom můžou držet nějací prevíti mrňaví, tak to nepokouším kvůli dětem…
@Manticora píše:
Jo a taky nechoď pro vodu do studně a nenos horké hrnce na břiše (měla bys přirostlé lůžko)
ty jooo
to už nám chybí jenom pohled na bradavici