Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anael tak to je dobře, že banány mají takový blahodárný vliv, ne?
Docela úsměvné téma
Jinak jsem také četla, že čím tmavší banán, tím výživnější a zdravější
Noo, jasně, to se musí odkrojit až do půlky a z druhý strany taky! A kdo onanuje, bude mít chlupatý dlaně a mimino se musí pořádně sešněrovat, aby se mu narovnaly kosti. A při kojení se nedá otěhotnět a fotky kradou duše ![]()
Ne, neodkrajuju.
Většinou je jíme, jenom, když jsou ošklivé nebo tam zůstane to černé, tak to ulomím ![]()
Kdyby byl banán nakousnutej, tak by se asi zkazil než se dostane někomu k jídlu ne? Trhaj se zelený, převážej se lán světa, dozrávaj někde ve skladech.. by už dávno shnil naklovnutej:-)
Odkrajovat urcite, je to zdroj plisni. Obecne napr. slavny pater Ferda banany a tropicke ovoce VUBEC NEdoPORUCUJE-preferuji mistni, jime hrusky, jablicka, svestky, vsechno mistni, tresne a jahody mame na zahrade…na zimu si zamrazime a konzervujeme…
Nejím, už jako malé mi děda tvrdil, že se to nejí a vždycky mi je ukousl ![]()
@jancakral píše:
Odkrajovat urcite, je to zdroj plisni. Obecne napr. slavny pater Ferda banany a tropicke ovoce VUBEC NEdoPORUCUJE-preferuji mistni, jime hrusky, jablicka, svestky, vsechno mistni, tresne a jahody mame na zahrade…na zimu si zamrazime a konzervujeme…
Něco mi uniklo? Slavný páter Ferda? Kdo to jako má být
.
@jancakral No, ještě do to někdo zapleťte „šamany“
To tu chybělo
Jinak chudáci hadi, takovou práci jim dá nakusovat ty špičky, pavoukům taky a oni to někteří vyhazují ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Něco mi uniklo? Slavný páter Ferda? Kdo to jako má být.
to by mě taky zajímalo ![]()
@mexxx píše:
to by mě taky zajímalo
Asi nejsme v obraze, jediný Ferda kterého já znám, je Ferda mravenec
.
Pro sebe ne, ale dětem ano, mamka i babička nám taky vždycky odkrajovaly ![]()
@Fíková píše:
http://www.maminka.cz/…e-za-svetlem
Tady jich je celá sbírka
@Fjodorka píše:
Mi to nedalo a volala jsem mame - tak prosim v nasich prdelkach bananu (v te cerne „tycce“ kterou odlamuji) nejsou hadi vajicka, ale PAVOUCI vajicka! Vzdycky musime mit neco extra