Chorobný žárlivec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.14 14:12
@kvetinka56 píše:
pamatuj, že pokud ustoupíš z takových nesmyslných důvodů jednou, nebude to naposled. a kam až to dovede, kdo ví… to začal žárlit ze dne na den? nebo se tak projevoval už dřív? jinak pochybuji, že najdeš místo, kde budou samé ženy, myslím, že téměř všude je alespoň jeden chlap. a i ten mu může vadit

Ne, žárlil vždycky, ale pak jsem byla na mateřských, víceméně furt doma, tak byl klid.Co jsem nastoupila do práce, začla jsem o sebe trochu víc dbát, jsem mladá pěkná ženská a chci se líbit, to samozřejmě nepřehlédl. Ale to je snad normální, že ženská nechce být jak šedá myš. No a ta žárlivost se stupňuje.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:15
@Anonymní píše:
Ne, žárlil vždycky, ale pak jsem byla na mateřských, víceméně furt doma, tak byl klid.Co jsem nastoupila do práce, začla jsem o sebe trochu víc dbát, jsem mladá pěkná ženská a chci se líbit, to samozřejmě nepřehlédl. Ale to je snad normální, že ženská nechce být jak šedá myš. No a ta žárlivost se stupňuje.

To sis sama i odpověděla. Bude líp, jenom když budeš sedět doma, nebo v práci, kterou ti vybere manžel. Otázne je, jestli budeš takhle někdy klidně žít :think:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:17

Něco ve světle bledém má kamarádka. její manžel je taky dost žárlivý, nemůže nosit minisukně, má furt nějaké připomínky, ale když se on byl bavit na diskotéce se svou studentkou a ona mu pak psala sms uprostřed noci, jak ji chybí, to bylo podle něho úplně v pořádku :zed: Pak si tu studentku vybral do svého projektu a když mu to manželka zakázala, tak z ní dělal blbku, co vyšiluje. Ale on má připomínky i na to, jak se oblékne a namaluje

Příspěvek upraven 15.12.14 v 14:18

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 14:18
@kvetinka56 píše:
To sis sama i odpověděla. Bude líp, jenom když budeš sedět doma, nebo v práci, kterou ti vybere manžel. Otázne je, jestli budeš takhle někdy klidně žít :think:

Jsem v práci půl roku, takhle vyšilovat začal zhruba před měsícem. Žít v tom pořád to by se vážně nedalo :think:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:20
@Anonymní píše:
Jsem v práci půl roku, takhle vyšilovat začal zhruba před měsícem. Žít v tom pořád to by se vážně nedalo :think:

nemusíš hned myslet na rozvod nebo rozchod, zkusila bych ho donutit jít ke psychologovi nebo manželská poradna. jenom mu za to neslib, že odejdeš z práce. měl by chtít na sobě pracovat sám od sebe, pokud mu na vás záleží jako na manželech a na dětech.

• Citovat
  • Upravit
2144
15.12.14 14:22

Nemusíš odejít ani od chlapa, ani z práce. Ale jen pokud muž navštíví odborníka. Normálně bych mu dala nůž na krk. „Z práce v žádným případě neodejdu a nehodlám poslouchat tvé žárlivé scény. Takže buďto se začneš léčit, nebo spolu končíme.“ Jiná možnost totiž opravdu není, on se sám od sebe nikdy nezmění a bude to jen horší. Je to těžké, hlavně když jsou v tom i děti a láska. Ale pokud bude tvůj muž opravdu chtít, dostane se z toho. Přeji, ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
15.12.14 14:24
@kvetinka56 píše:
Něco ve světle bledém má kamarádka. její manžel je taky dost žárlivý, nemůže nosit minisukně, má furt nějaké připomínky, ale když se on byl bavit na diskotéce se svou studentkou a ona mu pak psala sms uprostřed noci, jak ji chybí, to bylo podle něho úplně v pořádku :zed: Pak si tu studentku vybral do svého projektu a když mu to manželka zakázala, tak z ní dělal blbku, co vyšiluje. Ale on má připomínky i na to, jak se oblékne a namalujePříspěvek upraven 15.12.14 v 14:18

To je hrozný 8o A kamarádka mu ustupuje, nebo ne? Takový chlapi, no hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 14:24
@kvetinka56 píše:
nemusíš hned myslet na rozvod nebo rozchod, zkusila bych ho donutit jít ke psychologovi nebo manželská poradna. jenom mu za to neslib, že odejdeš z práce. měl by chtít na sobě pracovat sám od sebe, pokud mu na vás záleží jako na manželech a na dětech.

Nejhorší je, že on tu chybu vidí na mojí straně, takováhle práce by se přece nelíbila žádnýmu manželovi a já budu ta, co rozvrací manželství kvůli pár šprdlíkům. Je pravda, že nevydělám deset tisíc, ale ta pohoda.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:26
@celipipka54 píše:
To je hrozný 8o A kamarádka mu ustupuje, nebo ne? Takový chlapi, no hrůza :cert:

Nevídáme se tak často, ale jejich vztah nevidím moc růžově. Jsou sice spolu už asi 13 let, dvě děti, ale nebyl vždy takový. Znám ho stejně dlouho, nepoznala jsem předtím tuto jeho vlastnost. Jak jsme byli na společné svatbě, tak ji chodil venku hledat, kde je, když si byla zakouřit a nevracela se dostatečně brzo. To můj by si ani po dvou hodinách nevzpoměl že kde jsem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:29
@Anonymní píše:
Nejhorší je, že on tu chybu vidí na mojí straně, takováhle práce by se přece nelíbila žádnýmu manželovi a já budu ta, co rozvrací manželství kvůli pár šprdlíkům. Je pravda, že nevydělám deset tisíc, ale ta pohoda.

Tak je jasný, že nebude on ten špatný, ale ty, protože jemu něco na tobě vadí a ty za to můžeš :pocitac: Je to špatné, ale dá se s tím něco dělat. Ale opravdu to musí on, ty pokud dáš teď výpověď, za půl roku v jiné práci to můžeš mít zas.

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.14 14:33
@Anonymní píše: žárlivostí to začíná, bitím končí.

Přesně tak, zažila jsem to. Nenechávej se vydírat, neodcházej z práce, bo ustoupíš jednou a pak už budeš ustupovat pořát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@kvetinka56 píše:
Tak je jasný, že nebude on ten špatný, ale ty, protože jemu něco na tobě vadí a ty za to můžeš :pocitac: Je to špatné, ale dá se s tím něco dělat. Ale opravdu to musí on, ty pokud dáš teď výpověď, za půl roku v jiné práci to můžeš mít zas.

Je mi to jasný, dělala jsem brigádu ve fabrice kde je třitisíce lidí, to byli taky řeči, s kým si to šla, kdo to je, vůbec se mi to nelíbí, tady se to všechno kumuluje :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
@Anonymní píše:

Podívej, pracuji ve firmě, kde je 75% mužů. Různých věkových kategorií. Manžel má občas takové náznaky žárlivosti, ale nikdy bych z práce na jeho pokyn neodešla. Práce v mužském kolektivu je podstatně lepší, ženské jsou častokrát drbny, chlapi neřeší blbosti, neberou si problémy v práci osobně a celkově se s nimi líp komunikuje. Pro mně je tohle ideální práce a kdyby polovička žárlila, musel by se s tím vypořádat sám.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:35
@Anonymní píše:
Je mi to jasný, dělala jsem brigádu ve fabrice kde je třitisíce lidí, to byli taky řeči, s kým si to šla, kdo to je, vůbec se mi to nelíbí, tady se to všechno kumuluje :zed: :zed: :zed:

tak buď se s tím naučíš žít, nebo on se sebou něco udělá nebo se rozejdete. nic mezitím neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
984
15.12.14 15:00

To je zatraceně těžká situace. Radím to, co všechny ostatní, hlavně neustupovat, nedávat výpověď apod. Možná pokládat jednoduché otázky typu: Ty nejsi rád, že jsem spokojená? Nepřeješ mi pohodovou práci? Proč bych tě měla podvádět? Jsem ženská, která byla několik let na mateřské, to jako nechceš, abych se o sebe starala? Chceš mít vedle sebe šmudlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí