Chorobný žárlivec

Anonymní
15.12.14 13:31

Chorobný žárlivec

Ahoj, mám problém se svým mužem, poslední dobou je až nezdravě žárlivej. Pracuju v mužském kolektivu, je to první místo, kde mě nikdo nebuzeruje, jsem svým pánem a moc se mi tam líbí. To je asi kámen úrazu, protože chodím domů v pohodě, veselá a manžel si myslí bůh ví co tam s kým nemám. Pořád poslouchám, že tam mám skončit, že se mu to vůbec nelíbí. Včera to vygradovalo, když mě v půl 11 v noci budil s tím, že se mnou potřebuje mluvit a opět ta samá písnička, skončíš tam, nebo končíme spolu :roll: Poslouchám pořád, že jsem jiná, že se něco děje, no možná se mi trochu zvedlo sebevědomí a nejsem tak otrávená. Doma funguje všechno stejně, po včerejším milování mi řekl že je něco špatně, že jsem jiná :zed: jsem pořád stejná a tohle mě psychicky totálně ničí. Dokonce jsem už i přemýšlela, že opravdu skončím, aby byl klid, ale na druhou stranu si říkám proč opouštět tak pohodovej flek, když v jiným zaměstnání by se situace zase opakovala, nesnese v mojí blízkosti jiný chlapy. Dá se s tím nějak pracovat? Vážně už mě to žere.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
15.12.14 13:33

Od chorobného žárlivce radši dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.12.14 13:38

No pracovat se s tím dá. U nějakého psychologa atd. Hlavně nedávej výpověď jen proto, že ti vyhrožuje. Získal by nad tebou pocit moci a šel by ještě dál. Časem by ses nemohla ani vydat sama na nákup nebo pozdravit souseda.
Myslím, že manžel to teda dost přehání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
15.12.14 13:38

Úplně ti takovou práci závidím! :-D Rozhodně z ní neodcházej. To ti tvůj muž nevěří? Řekni mu že chodíš domů vysmátá protože jsi spokojená! To je takový sobec?

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 13:39

Myslím, že se s tím dá pracovat. Ale ne z tvojí, ale z manželovi strany. A práci bych neměnila, pokud mu nestačí, že jseš v práci spokojená a šťastná, asi by se měl nad sebou zamyslet. A počítej s tím, že pokud teď ustoupíš, bude se to žárlení stupňovat a ty budeš stále ustupovat, abys měla klid. Ale pochybuji že ho někdy pocítíš, pokud tedy nebudeš sedět doma pod zámkem.

• Citovat
  • Upravit
2874
15.12.14 13:40

Také dělám pouze v mužském kolektivu a můžu ti říct, že úžasné. Také jsem pořád vysmátá. A pokud je chlap chorobný žárlivec, práci neopouštěj. Buď v pohodě, protože teď jestli ustoupíš, tak si tě obmotá kolem prstu a budeš pro něj jen panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.12.14 13:40

Už se tak někdy dřív projevoval? Myslí si i ostatní (rodina, přátelé), že jsi jiná?
Napadá mě jedno řešení, i když nevím, jestli by bylo ve vašem případě realizovatelné: při nejbližší příležitosti seznámit tvého chlapa s tvými kolegy. Třeba na firemním večírku (teď před vánoci možná nějaký máte), nebo jestli chodíte s kolegy po práci na pivo, máte teambuildingy atd. tak ho tam prostě vzít a seznámit ho s těmi lidmi. Pak by ho to mohlo přejít, protože by viděl, že nic neskrýváš a že se nezdráháš se k němu hlásit.
Pokud to nejde nebo by to nezabralo, tak bych spíš uvažovala o tom, že opustím manžela, jeho chování je opravdu chorobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.14 13:42
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problém se svým mužem, poslední dobou je až nezdravě žárlivej. Pracuju v mužském kolektivu, je to první místo, kde mě nikdo nebuzeruje, jsem svým pánem a moc se mi tam líbí. To je asi kámen úrazu, protože chodím domů v pohodě, veselá a manžel si myslí bůh ví co tam s kým nemám. Pořád poslouchám, že tam mám skončit, že se mu to vůbec nelíbí. Včera to vygradovalo, když mě v půl 11 v noci budil s tím, že se mnou potřebuje mluvit a opět ta samá písnička, skončíš tam, nebo končíme spolu :roll: Poslouchám pořád, že jsem jiná, že se něco děje, no možná se mi trochu zvedlo sebevědomí a nejsem tak otrávená. Doma funguje všechno stejně, po včerejším milování mi řekl že je něco špatně, že jsem jiná :zed: jsem pořád stejná a tohle mě psychicky totálně ničí. Dokonce jsem už i přemýšlela, že opravdu skončím, aby byl klid, ale na druhou stranu si říkám proč opouštět tak pohodovej flek, když v jiným zaměstnání by se situace zase opakovala, nesnese v mojí blízkosti jiný chlapy. Dá se s tím nějak pracovat? Vážně už mě to žere.

Nedá, bo i kdybys změnila zaměstnání, bude to stejné. Dřív, nebo později tě jeho žálení přstane bavit a odejdeš. Já se žárlivcem žila 6 let a bylo to peklo. Odešla bych od něj, ne z práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 13:43

Nevím co se mu usadilo v hlavě, chlapům se líbím to je pravda, ale tohle je fakt masakr. V pátek večer jsme o tom dlouho mluvili, vysvětlovala jsem mu jak to je a zdálo se, že bude už klid, včera z něj vypadlo, že už kolik nocí nespí, že má pořád červa v hlavě. Cukám se, že z práce neodejdu, že se od něj nenechám pořád vydírat, jenže o to je to horší, myslí si, že tam někoho mám :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 13:48
@bamba píše:
Nedá, bo i kdybys změnila zaměstnání, bude to stejné. Dřív, nebo později tě jeho žálení přstane bavit a odejdeš. Já se žárlivcem žila 6 let a bylo to peklo. Odešla bych od něj, ne z práce.

Začíná to být peklo, dokonce už i chlapi v práci mi dneska říkali, co se děje, že jsem jak opařená. Doporučila jsem mu psychologa, dřív o tom nechtěl ani slyšet, když jsem mu v noci řekla, ať se jde léčit, řekl, že jo, ale že já skončím, že dokud tam budu dělat, nikdy to nebude dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 13:52
@Hoa Mai píše:
Už se tak někdy dřív projevoval? Myslí si i ostatní (rodina, přátelé), že jsi jiná?
Napadá mě jedno řešení, i když nevím, jestli by bylo ve vašem případě realizovatelné: při nejbližší příležitosti seznámit tvého chlapa s tvými kolegy. Třeba na firemním večírku (teď před vánoci možná nějaký máte), nebo jestli chodíte s kolegy po práci na pivo, máte teambuildingy atd. tak ho tam prostě vzít a seznámit ho s těmi lidmi. Pak by ho to mohlo přejít, protože by viděl, že nic neskrýváš a že se nezdráháš se k němu hlásit.
Pokud to nejde nebo by to nezabralo, tak bych spíš uvažovala o tom, že opustím manžela, jeho chování je opravdu chorobné.

On už se byl u mě v práci podívat, říkal, že z nostalgie chce vidět mašinu na které kdysi dělal, teď začínám mít pocit, že si spíš šel zmapovat terén. Vzít ho na večírek? Bylo by po večírku, vůbec bych si ho neužila, už dopředu mi hlásil, ať počítám s tím, že až půjdu na večírek bude pěkně nasra.ej celej den, věřím tomu, že se semnou hodně dlouho potom nebude bavit.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 13:56
@Anonymní píše:
Začíná to být peklo, dokonce už i chlapi v práci mi dneska říkali, co se děje, že jsem jak opařená. Doporučila jsem mu psychologa, dřív o tom nechtěl ani slyšet, když jsem mu v noci řekla, ať se jde léčit, řekl, že jo, ale že já skončím, že dokud tam budu dělat, nikdy to nebude dobrý.

pokud tě bude citově vydírat a podmiňovat svoji žárlivost tvojí prací, tak to nebude dobrý. neustoupila bych ani o píď. pokud máš svědomí čisté, bojuj za sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 14:04
@kvetinka56 píše:
pokud tě bude citově vydírat a podmiňovat svoji žárlivost tvojí prací, tak to nebude dobrý. neustoupila bych ani o píď. pokud máš svědomí čisté, bojuj za sebe.

Bojím se, že se opravdu bude chtít rozvést, máme děti, hypotéku, spousty půjček a navíc ho miluju. Z práce neodejdu a budu doufat, že toho psychologa fakt nevštíví, jestli ne, tak nevím co bude dál. V práci mi řekli bacha na to, žárlivostí to začíná, bitím končí.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.12.14 14:06
@Anonymní píše:
Bojím se, že se opravdu bude chtít rozvést, máme děti, hypotéku, spousty půjček a navíc ho miluju. Z práce neodejdu a budu doufat, že toho psychologa fakt nevštíví, jestli ne, tak nevím co bude dál. V práci mi řekli bacha na to, žárlivostí to začíná, bitím končí.

pamatuj, že pokud ustoupíš z takových nesmyslných důvodů jednou, nebude to naposled. a kam až to dovede, kdo ví… to začal žárlit ze dne na den? nebo se tak projevoval už dřív? jinak pochybuji, že najdeš místo, kde budou samé ženy, myslím, že téměř všude je alespoň jeden chlap. a i ten mu může vadit

• Citovat
  • Upravit
10461
15.12.14 14:09
@Anonymní píše:
On už se byl u mě v práci podívat, říkal, že z nostalgie chce vidět mašinu na které kdysi dělal, teď začínám mít pocit, že si spíš šel zmapovat terén. Vzít ho na večírek? Bylo by po večírku, vůbec bych si ho neužila, už dopředu mi hlásil, ať počítám s tím, že až půjdu na večírek bude pěkně nasra.ej celej den, věřím tomu, že se semnou hodně dlouho potom nebude bavit.

V takovém případě pryč od něj. Zkus si přečíst ještě jednou, co jsi napsala - nařizuje ti, kde smíš a nesmíš pracovat, zakazuje ti večírky…už to vidíš?
Jdi od něj. Třeba až zůstane sám, tak mu to docvakne a půjde s tím sám od sebe něco dělat, jinak bych se k němu nevracela. Nemůžeš odstranit všechny chlapy ze svého okolí a on nemá právo tě omezovat kvůli tomu, že on má problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí