Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chodím téměř rok s přítelkyní je mi s ní krásně a i ona říká že ji je tak krásně jak u nikdy nikoho, ale jedna věc to hrozně kazí, je to tak že já jsem na prášky z její minulosti.Tak třeba jdu po ulici a proti mě de holka která má skoro celý prsa venku a mě hned napadá - tak to je ale dávačka no fuj ale pak si hned řeknu, no jo ale ta co jí teď doma se dřív chovala ještě hůř. Jednou se u mne doma opila a já se zeptal na její sexuální minulost, to co mi řekla mi vyrazilo dech (druhý den vše potvrdila, navíc mi došlo že mi celou dobu lhala kolik jich měla a co zažila!!) Nejsem žádnej puritán ale mít do svých 22 letech přes 30! Začala v 16 a pak od 19 žila s chlapem do 21 let, ted se mnou. Mě fakt ale přijde přes 30 sexuálních partnerů jaksi hodně. Řeknete si že to zas není tak hrozné? Ona si to třeba rozdávala několikrát se dvěma naráz a jednou sama, se čtyřma chlapa naráz!!Zbožňuje sex a chce ho nejen každý den ale víckrát za den, v sexu jevíc má ráda když je za dě..u a čím víc tím líp. Já navíc velmi často jezdím na pár dní na služební cesty…navíc má x z těch co jim dala na Facebooku v přátelích proč je tam má? Proč se s nimi sem tam setká v barech? Chce jak mi říká mne napořád, dokonce by se nebránila dítěti jak mi párkrát řekla ale myslím si, že kdo je promiskuitní v mládí navíc tak hodně, bude i potom co se nabaží lásky a sem tam si odskočí než na to přijdu
Takový počet chlapů svědčí ne o úletu, zdrženlivosti a slušnosti, alébrž o životním stylu a rutinérství, které chtě nechtě ji muselo poznamenat a vytvarovat, takže mám uvažovat o vztahu dítěti…když podle mne holka co měla 3,5 nebo 7 kluků ALE vždy ve vztahu neroztáhne jen tak nohy někomu než holka co píchala první ligu s kdekým? ![]()
Ako dlho ste spolu? Ako velmi Ti jej minulost vadi? Minulost nezmenis. A nezmenis ani sam seba. Si si isty ze sa s tym dokazes vyrovnat a nevytiahnut to napriklad pri nejakej hadke? Az sa stane ze niekde chyti chorobu co sa prenasa AJ medzi partnermi, budes jej verit ze je v tom nevinne, alebo ju budes podozrievat z nevery?
A… uz teraz rozmyslas, ci je vhodnou matkou Tvojich deti, a myslis si o nej ze picha prvu ligu… ake sance davas tomu vztahu Ty sam vo svojej hlave?
No, znám dvě takové holky, které v mládí nasbíraly fakt vysoká čísla a obě se ve vážném vztahu uklidnily, nepodváděly a jsou vzorné, no
Někdo z toho „vyroste,“ jiný zase ne. A nikdo neví, jaký případ je tvá přítelkyně.
@zhuleny.jelen myslím že jsi divnej
být tebou tak jdu sbalit holku někde k základce, tam máš jistotu že bude bez minulosti.
Začala jsem v 16 do svých 20 let jsem měla tuším 4 chlapi. Pak jsem se s dlouholetým přítelem rozešla. Celkově by pak šly ty chlapi napočítat tak mezi 30 - 40. Těžko říct, už to přesně nespočítám.
Pak jsem narazila na manžela a dost se zabouchla. Teď jsem 7 let manželé, máme syna a nemám zaječí umysly.
Neřekla bych, že mě moje minulost zformovala až takhle, jak jsi to ke konci příspěvku popsal. Prostě jsem byla mladá, žádaná a na výšce jsem to dost rozjela…
Člověk se mění a ženy se umí i usadit. Kor když jim začnou tikat biologické hodiny. ![]()
Prosím, nepaušalizujme - že když byla ku…va za mlada, bude celý život. Můj muž to bere tak, že jsem si aspoň pořádně užila a nemusím mít pocit, že jsem o něco přišla.
Pokud s ní chceš být měl bys jí brát i s její minulostí. Proč má tolik těch co s nimi souložila na FB? jsou to její přátelé se kterými si podle mě jen užívala, než aby s nima měla vztah. Na druhou stranu ti o tom řekla, takže v tom byla upřímná a miluje tě, kdybys byl další z mnoha sexuálních úletů, proč by se ti svěřila jak to s ní bylo. Jinak ty praktiky pokud měla víc chlapů naráz, mi přijde v pohodě, že si to vyzkoušela. Horší by bylo kdyby to bylo jejím snem, a litovala, že to nevyzkoušela, když pak bude mít rodinu.
co se týče toho jak chce sex každý den i několikrát, to mi nepřijde divné v jejím věku jsem měla stejně
Já bych jí dala šanci, nikdy nevíš, třeba se opravdu změní. Ale poslala bych ji na testy. Na všechny možný, a tebe teda taky. ![]()
Je to minulost. Počet partnerů by se vůbec neměl před partnerem říkat, mě to u toho mého taky radši nezajímá. To co bylo nezměníš, moc nad tím přemýšlíš. Pokud ti to tak moc vadí tak jdi od toho.
Kdyz to dela chlap je to normalni, kdyz holka tak je promiskuitni ![]()
@zhuleny.jelen píše:
Ahoj chodím téměř rok s přítelkyní je mi s ní krásně a i ona říká že ji je tak krásně jak u nikdy nikoho, ale jedna věc to hrozně kazí, je to tak že já jsem na prášky z její minulosti.Tak třeba jdu po ulici a proti mě de holka která má skoro celý prsa venku a mě hned napadá - tak to je ale dávačka no fuj ale pak si hned řeknu, no jo ale ta co jí teď doma se dřív chovala ještě hůř. Jednou se u mne doma opila a já se zeptal na její sexuální minulost, to co mi řekla mi vyrazilo dech (druhý den vše potvrdila, navíc mi došlo že mi celou dobu lhala kolik jich měla a co zažila!!) Nejsem žádnej puritán ale mít do svých 22 letech přes 30! Začala v 16 a pak od 19 žila s chlapem do 21 let, ted se mnou. Mě fakt ale přijde přes 30 sexuálních partnerů jaksi hodně. Řeknete si že to zas není tak hrozné? Ona si to třeba rozdávala několikrát se dvěma naráz a jednou sama, se čtyřma chlapa naráz!!Zbožňuje sex a chce ho nejen každý den ale víckrát za den, v sexu jevíc má ráda když je za dě..u a čím víc tím líp. Já navíc velmi často jezdím na pár dní na služební cesty…navíc má x z těch co jim dala na Facebooku v přátelích proč je tam má? Proč se s nimi sem tam setká v barech? Chce jak mi říká mne napořád, dokonce by se nebránila dítěti jak mi párkrát řekla ale myslím si, že kdo je promiskuitní v mládí navíc tak hodně, bude i potom co se nabaží lásky a sem tam si odskočí než na to přijduTakový počet chlapů svědčí ne o úletu, zdrženlivosti a slušnosti, alébrž o životním stylu a rutinérství, které chtě nechtě ji muselo poznamenat a vytvarovat, takže mám uvažovat o vztahu dítěti…když podle mne holka co měla 3,5 nebo 7 kluků ALE vždy ve vztahu neroztáhne jen tak nohy někomu než holka co píchala první ligu s kdekým?
Zdarec, chlape myslím že není co řešit, na chvíli to s ní bude asi fajn ale něco trvalejšího bych v tom neviděl, a jak jsi správně podotknul ten počet chlapů jí už zřejmě dost poznamenal, a navíc ženy nemají ve zvyku v těchto věcech říkat úplnou pravdu, takže počítej s tím že si těch ex nabíječů možná pár(i desítek)ubrala. Vím že to zní hrozně a nechci tě nijak soudit, ale opravdu nemáš na nějakou jinou co neskočila na všechno co šlo kolem a mělo kolík? howg
@zhuleny.jelen Taky jsem byla pekne cislo, navic jsem vzdycky vsem svym znamostem zahybala. S manzelem jedeme 9.rok, nikdy jsem mu neverna nebyla. Kdyz jsme spolu zacali chodit, ze dne na den jsem to utnula s ostatnimi chlapy. On o me minulosti vi. Ze zacatku byl taky na vazkach, ale dneska si ze me utahuje, ze poturcenec horsi turka. Vybourila jsem se pred nim a nemam potrebu delat jakekoli dalsi vylomeniny.
@Anonymní píše:
Začala jsem v 16 do svých 20 let jsem měla tuším 4 chlapi. Pak jsem se s dlouholetým přítelem rozešla. Celkově by pak šly ty chlapi napočítat tak mezi 30 - 40. Těžko říct, už to přesně nespočítám.
Pak jsem narazila na manžela a dost se zabouchla. Teď jsem 7 let manželé, máme syna a nemám zaječí umysly.Neřekla bych, že mě moje minulost zformovala až takhle, jak jsi to ke konci příspěvku popsal. Prostě jsem byla mladá, žádaná a na výšce jsem to dost rozjela…
Člověk se mění a ženy se umí i usadit. Kor když jim začnou tikat biologické hodiny.
Prosím, nepaušalizujme - že když byla ku…va za mlada, bude celý život. Můj muž to bere tak, že jsem si aspoň pořádně užila a nemusím mít pocit, že jsem o něco přišla.
tož baže, lepší si užít když je člověk mladý a svobodný než na staré kolena chytat druhý dech a pálit mosty, rozbíjet rodiny atd.
Myslím, že to je normální mít takové obavy… buď pro tebe minulost přestane existovat, nebo se přes to nikdy nepřeneseš ![]()