Promiskuitní minulost holky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
848
9.11.15 16:45

Ale tak 30 kluků do 25 let není zas tak hrozné číslo. Pokud začala v 15 tak to je 10 let a to znamená 3 kluci do roka. Když to takhle rozpočítáte, fakt vám přijdou 3 kluci za rok moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
9.11.15 16:54

Rosenberg, to je takový běžný populační vzorek… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9761
9.11.15 16:54

@Mirabe1ka
COURY JSOU TO! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9761
9.11.15 16:55

@mau-mau
To ne, IQ 50 není zase tak rozšířené. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848

@Doctus Ty po mě jdeš, co? :D Bojim, bojim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9761

@Mirabe1ka
Nejdu, já už jsem za tebou. BAF! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
9.11.15 16:57
@mau-mau píše:
Rosenberg, to je takový běžný populační vzorek… :mrgreen: :mrgreen:

podivej, kazdej to ma jinak..nekdo se v 17ti seznami s nekym, s kym mu je dobre, je to jeho jediny partner cely zivot.. a nekdo to tak nebere a proste soulozi a nestydi se za to, ze ma 20-30-40 partneru.. nelze nekoho odsuzovat za to, ze pred 10 rokama mel 10 kluku za rok.. nebo 10 holek.. pokud je clovek mladej, nevaze se, navstevuje ruzne bary, diskoteky, zabavy a ma tu moznost, proc by si neuzil.. rozhodne je divna reakce, kdyz zenska ve 30 ti letech rekne manzelovi, s kterym je 8let-pred tebou jsem mela 10 kluku.. no a? vsak je to jeji vec a je to tak davno, ze manzel nema byt co nafouklej… a pokud to nestravi, tak je to jeho problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11789
9.11.15 17:08

Rosenberga potvrzuji, četl jsem jeho životopis. Pracoval i v Janských Lázních, ale byl vyhozen, protože tam v pracovní době ošustil sestřičku:-)

Jinak už jsem pročetl celé tohle téma a musím říct, že je opravdu nejlepší tohle neventilovat nejen před partnerem, ale vůbec před nikým, protože i tady to někomu nevadí, někoho to pohoršuje a stejně jako spousta věcí v životě je tohle spíš o pocitech. Takže Bábi ze Slovače si se svými dvěma partnery musí přijít v tomhle vlákně vyloženě jako v Sodomě, na druhou stranu 30 partnerů přijde dost i mně. Já bych měl strop 10-15. Rozhodně je ale větší šance, že ten, kdo jich měl méně (3-4), nebude pranýřován, kdežto u vyšších čísel jdoucích hodně přes 10 už mohou moralisté hrozit prstíkem.

Rosenbergem bych se tu nezaklínal, z něho bych si příklad nebral. Stejně tak bych já mohl argumentovat Genem Simmonsem, kytaristou KISS, který tvrdí, že měl kolem 3 000 žen, co třeba Jan Saudek? Tohle ale rozhodně nejsou vzory průměrnosti, normálnosti.

Každopádně většina zdejších přispivatelek se tazatelovy přítelkyně nechci říct zastává, ale vyjadřuje solidní míru pochopení. Možná je to tím, že je to ženský web, a ženy, jak známo, drží při sobě. Kdyby šlo o chlapa, byl to proutník a kurefník. Jinak taky nechápu, proč u chlapa je vyšší počet partnerek u kamarádů většinou přijat pochvalným mručením, a u žen nikoliv. Chlap kanec, ženská děfka. Ale dost záleží na tom, kdo to posuzuje…

Já jsem pro to, aby se měřilo všem stejně. Buď být tolerantní k oběma pohlavím, anebo být stejně přísný. Jinak my chlapi máme nevěru v genech, nemůžeme za to:-)

Příspěvek upraven 09.11.15 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
9.11.15 17:08

@lopata no to teda nevím, já se dozvědět, že můj manžel strkal svou výbavu do 30 různých intimních partií cizích žen, tak je mi celkem blivno a ne že „jeho věc“ :lol: a teda neumím si představit, že takhle si k tělu pustím kdekoho z diskotéky,. myslím, že takové ženy mají problémy se svým sebevědomím. Asi bych si poté nepřipadala bůhvíjak ceněna, mít něco takového za sebou, jak popisuješ tu známou, co dala každému, kdo si řekl. Prostě matrace bez jakékoliv snahy nebo nutnosti dobývat, nebo jí cokoliv dlužit. Ale znám takové a bohužel mám i jednu takovou diskotékovou rozdavačku v rodině, otěhotněla v 16 a dodneška neví s kým :nevim: zažila si svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.11.15 19:39
@PaníBovaryová píše:
Jinak, nechápu, kde ženy v této diskuzi stihli mít do nějakých 25 let 30 chlapů 8o To já bych nestihla vystudovat vysokou :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.15 22:54

Děkuji všem za vaše rady a názory. Ještě do včerejška jsem hodně o sobě pochybovala. Měla jsem pocit, že jsem „špatná holka“.
S přítelem jsem vedli dlouhý rozhovor. Říká, že mu nejvíce vadí, že se o mé minulosti dozvídá po dvanácti letech. Měl o mně prý jiné iluze. Vzhledem k mému věku počítal nejvýše dvěma.
Nechápe, že svým přístupem mě velmi ubližuje. Trápí mě jeho ignorace. Nikdy jsem mu nebyla nevěrná a nikdy jsem ani nechtěla. Chvilkami se na něj zlobím a mám chuť mu to pořádně osladit a být na něj tvrdá.
Nemyslím si, že by záviděl tu trojku nebo že teď začne dohánět něco, co předem mnou nestihl.
S ním jsem začala věřit, že to může být navždy. Do té doby jsem si říkala, že muži milovat neumí a všem jde jen o sex.

Děkuji, že se mohu trochu vypsat. Nemám se komu svěřit a je těžké to v sobě dusit.

SL

• Citovat
  • Upravit
32929
9.11.15 23:00

No, asi by měl přijmout, že mít a živit o druhém iluze není úplně nejlepší nápad. Vědět, znát, přijmout, i když třeba nechapat, a přesto milovat, toho člověka, ne iluzi o něm, je asi to hlavní.
Drž se. A ty si o sobě nic špatného nemysli, prezentuj se jaká jsi, s minulostí, přítomností.. Co bylo bylo a nic za co by ses měla omlouvat a sypat hlavu popelem to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí