Partner mi nadává a ponižuje mě

Anonymní
15.12.14 11:54

Partner mi nadava a ponizuje me

Dene mi nadava ty kravo pitoma, kozo blba.To jsou ty nejjemnejsi vyrazy.Jsem uz zoufala.Vim ze rozchod je na miste. Jenze to vazne na financich, jsem na rodicaku. K rodicum nemuzu a musim platit hypoteku a dalsi vydaje.Byl nekdo v podobne situaci? Poradi nekdo, co muzu delat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.12.14 11:58

A máš se kam vrátit do práce? Jak je dítě velké? Můžeš do práce, rodičák ti zůstane, dát ho na soukromou školku a vydělat si plat a vykopat ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
15.12.14 11:59

Nebo jsou rzné azyláky…nečekej až tě uhodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 12:00

Rozchod na miste je, popis vic situaci. Kolik je diteti, kolik je hypo, rodicak atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.12.14 12:01

Platíš hypotéku, tak vlastníš byt? V tom případě jej vykopni a jednu místnost pronajmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 12:01

@terinka4444 Mam se kam vratit, ale bohuzel mam prumerne placene zamestnani. Nevim kolik stoji soukroma skolka, syn jeste nema dva roky ani. Pritel furt vybuchuje na me. Vyhrozuje, ze odejde, ze neuvidim ani korunu.

• Citovat
  • Upravit
2874
15.12.14 12:04
@Anonymní píše:
@terinka4444 Mam se kam vratit, ale bohuzel mam prumerne placene zamestnani. Nevim kolik stoji soukroma skolka, syn jeste nema dva roky ani. Pritel furt vybuchuje na me. Vyhrozuje, ze odejde, ze neuvidim ani korunu.
že neuvidíš ani korunu? tak mu vyhrož soudem, alimentama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.12.14 12:04
@Anonymní píše:
Dene mi nadava ty kravo pitoma, kozo blba.To jsou ty nejjemnejsi vyrazy.Jsem uz zoufala.Vim ze rozchod je na miste. Jenze to vazne na financich, jsem na rodicaku. K rodicum nemuzu a musim platit hypoteku a dalsi vydaje.Byl nekdo v podobne situaci? Poradi nekdo, co muzu delat?

tohle jsem si enchala libit 18 let…dodneska si vycitam kazdou minutu..odesla jsem, jsem statna, ale strasne lituji promarneneho casu…navic jsem si z toho odnesla nemoc…utikej! vsechno jde kdyz se chce..je uz jina doba.

• Citovat
  • Upravit
4658
15.12.14 12:05
@Anonymní píše:

A co hlídání? BAbičky, sourozenci, kamarádka na RD, která by si ráda přivydělala korunu…Byt kde bydlíte je čí? Pokud Tvůj, vykopla bych a začala chodit do práce. Nevím tedy jak velikou hypo platíš a zda je jen Tvoje nebo i partnerova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 12:05

@Blekota Ano vlastnim byt hypo a dalsi naklady na byt cini dohromady 11000.Projmuti mistnosti me napadlo, jenze kdo by sel bydlet s nekym, kdo ma mininko, ktere hodne breci.Mimi se vecer hodne budilo, je to lepsi, co spi samo v pokojiku.Mam jen 2mistnosti.

• Citovat
  • Upravit
13955
15.12.14 12:06
@Anonymní píše:

Nevis kolik stoji skolka? Neni nic jednodussiho nez si to treba na netu zjistit. Myslim, ze si v blby situaci, ale ne neresitelny. V tomhle veku uz by dite nekde na hlidani vydrzet mohlo. A chlapa se neboj kdyz ho vykopnes tak bude muset platit :kytka: prumerne placene zamestnani je kolem 20.000kc cisteho

Příspěvek upraven 15.12.14 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.12.14 12:06
@Anonymní píše:

no a pronajmout tu nemovitost, aby se platila hypotéka? A najít sama něcolevnějšího? Soukromá školka jak kde, záleží na lokalitě. U ná ssoukromá montessori 7000 včetně jídla, takže rodičák by to pokryl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 12:07

@KackaDoup Bojim se tech penez!!!Brecim a nevim ani, co napsat.Pred chvili mi dal penize, vyvolal hadku a vzapeni mi penize vzal a sel spat!!!Pocitam, ze vstane a jako obvikle bude delat, ze se nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.14 12:10

@Šarlota4 Ja brala prumerne zamestnani, co maji zeny v mem okoli, to je tech 14000.Brat 20 000,jsem vysmata.

• Citovat
  • Upravit
13955
15.12.14 12:12
@Anonymní píše:
@Šarlota4 Ja brala prumerne zamestnani, co maji zeny v mem okoli, to je tech 14000.Brat 20 000,jsem vysmata.

Ale tvuj partner by ti musel platit alimenty takze by to mohlo jit ne? Kdyz by ti z platu zbyvalo cca 3.000kc rodicak by pokryl hlidani maleho a alimenty od nej. Mohla bys byt v klidu.

Příspěvek upraven 15.12.14 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria