Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máš se kam vrátit do práce? Jak je dítě velké? Můžeš do práce, rodičák ti zůstane, dát ho na soukromou školku a vydělat si plat a vykopat ho.
Rozchod na miste je, popis vic situaci. Kolik je diteti, kolik je hypo, rodicak atd
Platíš hypotéku, tak vlastníš byt? V tom případě jej vykopni a jednu místnost pronajmi.
@terinka4444 Mam se kam vratit, ale bohuzel mam prumerne placene zamestnani. Nevim kolik stoji soukroma skolka, syn jeste nema dva roky ani. Pritel furt vybuchuje na me. Vyhrozuje, ze odejde, ze neuvidim ani korunu.
@Anonymní píše:že neuvidíš ani korunu? tak mu vyhrož soudem, alimentama.
@terinka4444 Mam se kam vratit, ale bohuzel mam prumerne placene zamestnani. Nevim kolik stoji soukroma skolka, syn jeste nema dva roky ani. Pritel furt vybuchuje na me. Vyhrozuje, ze odejde, ze neuvidim ani korunu.
@Anonymní píše:
Dene mi nadava ty kravo pitoma, kozo blba.To jsou ty nejjemnejsi vyrazy.Jsem uz zoufala.Vim ze rozchod je na miste. Jenze to vazne na financich, jsem na rodicaku. K rodicum nemuzu a musim platit hypoteku a dalsi vydaje.Byl nekdo v podobne situaci? Poradi nekdo, co muzu delat?
tohle jsem si enchala libit 18 let…dodneska si vycitam kazdou minutu..odesla jsem, jsem statna, ale strasne lituji promarneneho casu…navic jsem si z toho odnesla nemoc…utikej! vsechno jde kdyz se chce..je uz jina doba.
@Anonymní píše:
A co hlídání? BAbičky, sourozenci, kamarádka na RD, která by si ráda přivydělala korunu…Byt kde bydlíte je čí? Pokud Tvůj, vykopla bych a začala chodit do práce. Nevím tedy jak velikou hypo platíš a zda je jen Tvoje nebo i partnerova ![]()
@Blekota Ano vlastnim byt hypo a dalsi naklady na byt cini dohromady 11000.Projmuti mistnosti me napadlo, jenze kdo by sel bydlet s nekym, kdo ma mininko, ktere hodne breci.Mimi se vecer hodne budilo, je to lepsi, co spi samo v pokojiku.Mam jen 2mistnosti.
@Anonymní píše:
Nevis kolik stoji skolka? Neni nic jednodussiho nez si to treba na netu zjistit. Myslim, ze si v blby situaci, ale ne neresitelny. V tomhle veku uz by dite nekde na hlidani vydrzet mohlo. A chlapa se neboj kdyz ho vykopnes tak bude muset platit
prumerne placene zamestnani je kolem 20.000kc cisteho
Příspěvek upraven 15.12.14 v 12:07
@Anonymní píše:
no a pronajmout tu nemovitost, aby se platila hypotéka? A najít sama něcolevnějšího? Soukromá školka jak kde, záleží na lokalitě. U ná ssoukromá montessori 7000 včetně jídla, takže rodičák by to pokryl ![]()
@KackaDoup Bojim se tech penez!!!Brecim a nevim ani, co napsat.Pred chvili mi dal penize, vyvolal hadku a vzapeni mi penize vzal a sel spat!!!Pocitam, ze vstane a jako obvikle bude delat, ze se nic nestalo.
@Šarlota4 Ja brala prumerne zamestnani, co maji zeny v mem okoli, to je tech 14000.Brat 20 000,jsem vysmata.
@Anonymní píše:
@Šarlota4 Ja brala prumerne zamestnani, co maji zeny v mem okoli, to je tech 14000.Brat 20 000,jsem vysmata.
Ale tvuj partner by ti musel platit alimenty takze by to mohlo jit ne? Kdyz by ti z platu zbyvalo cca 3.000kc rodicak by pokryl hlidani maleho a alimenty od nej. Mohla bys byt v klidu.
Příspěvek upraven 15.12.14 v 12:14
Dene mi nadava ty kravo pitoma, kozo blba.To jsou ty nejjemnejsi vyrazy.Jsem uz zoufala.Vim ze rozchod je na miste. Jenze to vazne na financich, jsem na rodicaku. K rodicum nemuzu a musim platit hypoteku a dalsi vydaje.Byl nekdo v podobne situaci? Poradi nekdo, co muzu delat?