Choroby v těhotenství ???

766
26.7.04 12:46

Choroby v těhotenství ???

PROSIM o radu,jsem v 15tt a již od samého počátku mě trápí ruzné choroby.Začalo to v 8tt chřipkou léčila jsem ji homeopatiky,potom mi o 2 týdny později zjistili hemofila v nose a museli na:,–(it ATB augmentin a aby toho nebylo málo před 10 dny jsem prodělala silný zánět močového měchýře,na který mi gyn. musel předepsat opět ATB rulitt.Máte některá zkušenosti s takovými zdravotními problémy v těhotenství a i přes to všechno se vám narodilo zdravé děťátko?Na ultra se zdá být vše O.K.,nikdy jsem nešpinila ani děloha mě nebolí,ale mám velkou starost o zdraví našeho vytouženého miminka! :cry: :cry: Moc děkuji
ANDYNKA a Kulíšek 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1456
30.7.04 14:35

Andynko, ja s tim sice zkusenosti tak uplne nemam, ale jen bych te chtela trochu uklidnit. Moje kamaradka mela v pocatcich tehotenstvi take zanet mocaku, dokonce brala nejake silne driaky, protoze jeste netusila ze je tehotna a pak prozila spoustu dalsich komplikaci a miminko se ji narodilo krasne a uplne zdrave.
 L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.7.04 22:21

Ahoj Andynko,

já jsem v druhé půlce těhotenství brala asi šestery antibiotika,protože jsem měla hydronefrozu (zanět v ledvině). Taky jsem měla strach, aby to neublížilo miminku, ale naštěstí syn se narodil v pořádku a je zdravý. Sice měl trochu nižší porodní váhu, ale těžko říct jestli to bylo kvůli antibiotikům.
Doktoři tvrdí,že pokud ti předepíšou v těhotenství antibiotika, tak to mimču neublíží, ale vím, že z toho nemáš dobrý pocit.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
2.8.04 12:46

Ahojky,
chci tě taky trošku uklidnit, a sice na takovym trošku „hororovym“ případě mý sestry. Tenkrát jí někdo na něco napsal Tetracyklin, což je šílenej lék, kterej může způsobit přímo vývojovou poruchu (např. kostí). Jenže ségra ještě nevěděla, že je těhotná, takže si to hezky všechno spapala. Pak ji dodatečně doktorka poslala na genetiku a vše bylo v pohodě, akorát malýmu Miškovi vyrostly vepředu nahnědlý mléčný zoubky, což prý byl asi důsledek toho tetracyklinu. Teď ale mu narostly druhý zuby a těma může otvírat lahve :) A aby toho neměla málo, tak s ní ještě v tom samym těhotenství v 8. měsíci naboural autobus, měla zlomenej nos a byla v šoku - no ale náš Miška už teď chodí na střední školu a dokonce je úspěšný sportovec!
Jinak jedna kamarádka měla angínu, jiná horečky a taky ten zánět močového měchýře, ale všechno v pohodě. Od toho jsou dneska lékaři, kdyby nastaly nějaké komplikace! Ale určitě nenastanou , neboj!
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.8.04 11:03

Ahoj,
skuste raději něco z přírody, než brát pořád tu chemii, mi se osvědčily produkty: Tea Tree vaginal gel, LKVB 6 + multivitamíny. Já už jedině dám na přírodní léčiva, ta věčná chemie mě jen níčí.
Jsou tu super i jiné články, i můžete se poradit i s internetovým lékařem o vašich problémech! Široký výběr produktů najdete na:D http://www.prozdravi.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
5.8.04 11:01

Holky moc vám děkuju za rady,teď jsem už celkem v klidu vidím,že nejsem jediná koho trápí nemoci hlavně v těhu.Mimi se zdá být v pohodě hezky roste a na ultra je pěkně čiperné.Ještě jednou díky
Andynka a Kulíšek 17tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky