Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Fitsun píše: Více
Stačí si vybrat lepší destnaci, ty přelidněný kempe.
@unuděná Wow, tak to je fajn taky slyšet takovou zkušenost, stale to je u nas ve hře ![]()
@terien hmmm to je prave to, proč se tu zajímám o ty zkušenosti apod…mam prave pochybnosti
…po nemoci bude…
@KKK85 také jedna z variant co řešíme…představa opravdu studeneho moře není nic moc samozrejme ![]()
@Šmoulice píše: Více
19 stupnu neni ledová voda, my jsme v cervnu byly často u moře a děcka se koupaly i v Dánsku v 17 stupnu bez problémů, a mladší taky neměla ani 3 roky.
Příspěvek upraven 09.06.25 v 18:39
@DandátkoP dekuju za pozitivni vibe
, jeste porad zvažujeme a přemýšlíme. Jeste par dnu k dobru mame ![]()
@verus500 píše: Více
Odvézt dítě k moři s tím, že se nebude moct koupat mi přijde úplně na hlavu. Ja bych tam v tomto období nejela ani bez dítěte.
@Cizinka 999 píše: Více
No jak pro koho. Já bych tam nesmočila ani malíček u nohy. Já si chci v moři rochnit blahem, ne drkotat zubama.
@terien ja bych tam malého urcite nenahnala, v pripade, ze bychom tam jeli a voda se nam zdála opravdu hodně studena, mame bazének, kde lze dát trocha vody, vyhřát. Jedeme hlavne kvůli klimatu u moře a našim aktuálním možnostem. Přemýšlím i o tom jihu, ale mame pouze 5 dnu, tak clovek zvažuje i rozdíl napr 8 hodin cesty vs 12 bo 13
@lucad77 píše: Více
děcka neni vubec takova zima jako nám. a co nevyhovuje tobe, muze vyhovovat jinym.
aby jste z něho neměli brzy pokojovou kvetinku, zdáš se mi příliš uzkostna
@Cizinka 999 píše: Více
Tak jasně. Ale s malým dítětem po nemoci bych prostě do takové vody nešla. Navíc zakladatelka nepsala, že plánují otužovací pobyt.
pokud máte jen 5 dní a jedete kvůli klimatu, tak klidně jeďte, máte bazének, malému tam nanosíte mořskou vodu, necháte ohřát, není co řešit, a Primošten není úplně sever, vzduch na dýchání tam bude úžasný ![]()