Chorvatsko sever v červnu - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24760
9.6.25 21:37
@Zumpa píše: Více

Jojo, strašně to přepískli :,( přitom taková krásná země.. teď se kvůli tomu půlka klientely vrhla na Albánii a do pěti let z toho bude to samý :mrgreen:
ale nad tou jižní Albánií na příští rok vážně uvažujeme.. kvůli moři a přírodě… uvidíme, co tam udělá letošní turistická sezona s cenami..
to by si jeden v devadesátkách nemyslel, že drsná balkánská zaostalá středověká mafiánská Albánie se stane českou dovolenkovou destinací :mrgreen:

já to asi zkusím, chci to vidět.. ;) sever prý není tak pěkný, ale ten jih dle fotek za pokus stojí…
 https://www.google.com/search?…

tohle je krása.. https://www.albanie-cestovani.cz/jihozapad/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 21:58
@Lucy75 píše: Více

já jsem nejledovější vodu zažila na Korfu, to jsme letěli v červnu na levnou dovolenou, no také to bylo „laciné, dvakrát placené“, hotel nic moc, jídlo blé, voda jako ty žiletky, to se fakt nedalo, jestli jsem tam vydržela 5 minut, tak moc - ale počasí bylo krásné, horko, slunce - Řekové neskutečně otravní, a ty hajz..papíry v koši :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: nikdy více
to Chorvatsko v červnu je proti tomu kafe :mrgreen: :mrgreen: miluju Itálii, a proto letos jedu po čtvrté v červnu do Chorvatska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 22:02

@Lucy75 ta Albánie vypadá moc hezky, to se létá nebo se dá i autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
9.6.25 22:05

@stinga to autem nedáš, buď CK (nejlépe) nebo akční letenka a booking,
je to fakt daleko… a sever je hnusnej dle recenzí, to fakt ne.. chce to tu albánskou riviéru, je to dražší než sever, ale půjdem do toho ;) furt to vyjde levněji v akci než chorvatsko.. achjono…v létě tam letí maceška s kámoškou (táta už není :( ), tak mi slíbila, že bude podávat detailní info… za mne je tam nádherná příroda i moře, takže vzhůru do dobrodrůža..ještě nemají tak vychytané služby a čistotu, no, Balkán… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
9.6.25 22:09
@stinga píše: Více

kam jedeš? spočti si náklady celkové a pak mrkni v last minitu na tu Albánii, teď vidím, že to jde kolem 10-12 v sezoně na hotel all-in, tak to je boží.. my dali letos za Marsu pro tři lidi 70 a už nechci tolik dávat… takže rozkaz na next year zní jasně : Albánská riviéra v akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 22:09

aha, já nerada lítám, ne že bych se bála, ale nebaví mě to čekání na letišti, na odbavení, v gate, v letadle při zpoždění :mrgreen: :mrgreen:
ale autem bych si netroufla, to ani do toho Chorvatska, jezdím denně, ale dálky ne,
já spíš vidím jako cenově stejnou alternativu Chorvatska Mallorcu - akorát teda je to zase letecky, co se cestování týká, nejsem žádný dobrodruh :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 22:11

do Crikvenice - proto se dívám na to počasí a vodu a zatím moc nic, ale to je v červnu normální, je mi jasné, že voda jako kafe tam nebude,
ale tak na příští rok se dá popřemýšlet o změně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
9.6.25 22:13

@stinga jo tak… aha, hele, zbav se fobie z lítání, za dvě hodinky jsi u moře, španělsko třeba.. to máme v září, Malagu, strašně se těším :srdce: (ale to se nemá, tak joo, netěším se, bude to strašný :mrgreen: 8) ) zvažte tu Albánii, kolegové byli spokojení a co jsem viděla od nich za fotky z těch nádherných hor a kostelů a pláží co tam jsou, je to nádherná země :srdce: oni teda jeli většinou adrenalin na mašinách a spávali přes booking zrovna tam, kam dojeli, ale i tak i v těch dědinách to bylo čisté, často i pěkné, nic nechytli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 22:14

@Lucy75

Do Albánie jsme se chystali, ale čím dál víc se mi nechce jet.
Okolí už docela Albánii…letecky do Tirany na vlastní pěst, půjčit si tam auto a jezdit kolem. Někdo bylo autem svým a někdo letět do resortu.
Postupně se tam vystřídalo dost lidí známých a co jsme tak slyšela, ideální doba byla před 3 roky cca.
Teď, co tam byli přátelé naposledy, tak prý už to začíná být postupně zkomercionalizovana destinace, odpadky všude, pláže až nelidsky přecpané, protože instagram propagace jak hrom.
A jídlo je tam prý taky drahé - jediné co je pozitivní je ta příroda a levné ubytování (na vlastní pěst se dá sehnat stále ještě hodně za levno)…
Přemýšlime spíše o Černé Hoře a Bosně, do Albánie se mi čím dál míň chce

• Citovat
  • Upravit
24760
9.6.25 22:18
@Anonymní píše: Více

ano, proto to píšu, že do pěti let to bude stejný byznys, jako je nyní Chorvatsko, přesto jsem viděla z Albánie tolik, že to jednou risknem ;) však já pionýrka a vodačka, co spávala na slamníku a stavěla si stany jak áčkového typu, tak i s podsadou, se zas tak něčeho moc neleknu :mrgreen: a jezdíme do slovenských Topolníků a tam vypadá chatka jak z roku 1975 :mrgreen: a stejně se nám tam líbí a jedem tam zas a znovu k bratom si nahřát kosti :mrgreen: a že spíme dvě tři noci v retro chatce nás fakt netíží :mrgreen:
tedy Albánii v hotelu přežijem určitě v zenovém klidu ;)

Příspěvek upraven 09.06.25 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 22:18

já nemám fobii z lítání, jak píšu - nebaví mě to neustálé čekání na letišti,
párkrát jsem letěla - do Španělska, na Mallorcu, na to Korfu, za covidu jsem letěla s dcerou 3,5 roku z Vídně do Valencie bez ck,
ale preferuju autobus - sednu navečer do busu a ráno vystoupím před hotelem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.6.25 22:30
@Anonymní píše: Více

Jenom cetla na netu prave :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
9.6.25 22:37

@Lucy75 tož to ubytko je dobré psycho :palec:
my teď jedeme do Otrokovic na fesťák a budeme spát v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
9.6.25 22:42

@stinga no vidíš, to je horší, jak ta chatka,
můj chlap je kutil, tak šel ven najít jakési trámky, aby byla postel v rovině prej :mrgreen:

on se vedle stejně ubytoval druhou noc šílený Vychodnar Rusín se svou křehkou blond ženou (on můj ročník, tedy páďo, jí 61, ale krásná blondýnka fajn normální milá baba kuchařka ) a on tam dovezl repráky a vychodnarský folklor a strašně moc tvrdého :mrgreen:
bylo mi zle do středy, ale zážitek silný, pouštěli jsme si Elán, Tublatanku, Duchoně a jejich folklor :mrgreen: mezi tím ve dvě ráno termální koupel :mrgreen: jsem ráda, že jsem to přežila a blila jsem cestou zpět jen třikrát :mrgreen:

PS : Duchoň byl jejich náš Gott, pamatuje někdo vůbec???

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.6.25 23:06
@verus500 píše: Více

Když je to tam teď tak fantastický, tak proč zakládáš diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí