Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky prosím vy co jezdíte autem do Chorvatska kolik Vás vyjde plus mínus cesta i se Všema poplatkama? Děkuji.
@monika.man
Si to spočítej. On je tak rozdíl jet na Krk a na Pelješak.
Položky jsou následující:
Ceny dálničních známek najdeš na webu, ceny mýta taktéž (je třeba vědět odkud kam pojedeš)
Je taky potřeba vědět na jak dlouho. Možná bude potřeba 2× rakouská známka a pod… A opravdu je rozdíl mezi Istrií, Splitem a Dubrovnikem. Praha-Dubrovnik 1300 km, Praha -Poreč necelých 900 km
Zhruba 5 tis. bude nejnižší reálná částka, pokud se chceš orientačně odpíchnout. Beru cestu tam a zpět do severnejsich částí.
Ahoj my jsme jezdili na poloostrov Ciovo je to u Trogiru a pak Podstrana kousek od Splitu +- cesta vyjde se vším všudy tam a zpět 6tis ale vždy jsem měla dáno stranou 8tis aby mě nepřekvapili ceny benzinu
koukni na netu na stránky UAMK je tam hodně užitečných rad
Jinak kupovat Slovinskou dálniční známku je jistá blbost, v celku je to nejkratší úsek cesty, a dálnice není stále dostavená tak aby navazovala na chorvatskou.
Kdyby jsi potřebovala poradit klidně napiš SZ ![]()
Brno Istrie je OK, skoro nepotřebujete chorvatské mýtné. Kupte SLO známku a nemusíte nic řešit.
@potvurka89 píše:…
Jinak kupovat Slovinskou dálniční známku je jistá blbost, v celku je to nejkratší úsek cesty, a dálnice není stále dostavená tak aby navazovala na chorvatskou.
Tohle napsat někomu, kdo chce na Istrii není moc moudré…
@Ivan PPZ máš pravdu teď jsem se na to koukla pořádně na UAMK na mapu dálnice Slovinska, právě že tam kam jezdíme ta dálnice není hotová
@potvurka89 píše:
Není to blbost. Záleží kam jedou ![]()
Cesta přes Slovinsko s použitím známky se (podle mě) vyplatí i pro Krk. Nikde nemusím zastavovat, neřeším mýtné (i když platby kartou bývají rychlejší a s kratší frontou) a ten kousíček CRO dálnice je mýtné „zanedbatelné“.
@zvidavajanca jo jo už jsem si to uvědomila když jsem to zadala do mapy a zkoukla cesty
Zdravím, tady ****jsem se zas dočetl že to mají za 140 kč - je to na měsíc nebo na den?? Máme rezervaci na únor (Brist) si jet odpočinout a počítám kolik tak bude stát cesta, předem děkuji za odpovědi!
Edit adminem: smazán odkaz