Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Denisa56 dobře místo tady pro ně mám
Ti jsou nádherní!
ježiš já se tak těším ![]()
@Denisa56 píše:
Zkouším fotku, jestli se podaří, to jsou ti naši dva kluci.
my jedeme v modrejch
ba ne i zelená má u nás místo ![]()
@Leniiik185 tihle už jsou v nebíčku. Ten tmavší měl nějaký nádor a umřel a ten druhý šel za ním - steskem. Nepomohlo, ani když jsme přinesli domů jinou andulku. Tu vůbec nepřijal. Tak jsme pak k té nové andulce museli pořídit ještě jednu.
Mně nejdřív vadil ten bordel, ale už to neřeším a když se nám podařil vlastní odchov, to bylo radosti
letos měli taky choutky, ale budku nedostali ![]()
@Denisa56 tk to je mi líto, tchýně měla taky, ale její šikovný přítel otevřel okno a jedna uletěůla a druhá také umřela steskem ale byl to páreček a pořád se pusinkovali ![]()
@dzarunka
tak to je super, oni když nemají budku tak ty mladý nemají?
My jsme měli páreček a ta jedna taky umřela a ta druhá se pak šíleně klepala a naříkala, nežrala, ale novýho ptáčka přijala a byla spokojená…a uplně první páreček jsme měli přes léto venku, jenže dcera asi špatně zavřela dvířka a našli jsme jen prázdnou klec a pak i plno peříček a urvanou hlavu na trávníku, jsem to teda ořvala víc jak holka
![]()
@Leniiik185 Oni jsou pak na sobě strašně závislí. My máme teď pořád otevřené balkónové dveře a máme v nich síť. Ale oni tam stejně nelítaj, mají svoje oblíbená místečka, nejvíc jsou stejně u klece na tom „stromě“. Tam se jim líbí nejvíc.
@dzarunka to věřím, my ty naše kluky taky obrečeli. Člověk k tomu přilne, co?
@Denisa56 mně teda vadí, když lítají po bytě, že jsou pak všude ptačince
tatovi nasrandili i do klávesnice u noťasu
@Leniiik185 ne, když nemají kd ezahnízdit, tak mladý nemaj. Naše mladá má občas období, že hledá, co by mohlo bejt jako budka, tak třeba partner, když ji má na ruce, tak mu prozkoumává rukáv, jestli by se jako nedalo to využít tam. ![]()
@dzarunka My ptačince nikde nemáme, jen občas, ale to je strašně málo. Oni jsou vlastně pořád na tom stromě, občas se prolítnou, udělaj kolečko a zpátky na strom. A jak se setmí, tak sami zalezou způsobně do klece.
Naše večer perfektně reagují na světlo, začne se stmívat a dokud nezhasnu, tak řvou, jen zhasnu světlo, tak jak kdyby byli na ovládání v tu ranu zmlknou a jdou chrápat a když rozvítím, že si pro něco jdu, tak zas jak na povel spustí brajgl…celou noc teda krásně spí a kolem 6h začne zoo