Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Denisa56 píše:
@dzarunka naše ovoce taky nechtěj. Nejvíc milujou mrkvičku a ledovej salát.
naši salát ne, ale mlíčáky z míchanice zmizí první
@Leniiik185 Ti kluci nikdy, ani ten sameček, co ho máme teď. Ale holčička občas jo, ona je celkově taková metrnice, nejradši by nám tady šéfovala. ![]()
@Leniiik185 píše:
@Denisa56 a klovli vás třeba?
oni ne že by přímo klovali, ale oždibují nám prsty, oni vše zkoumají zobákem, někdy zobnou víc no, ale spíš to lechtá ![]()
Zeleninu dáváme každý den, taky jim dáváme různě ochucené tyčky, ale chovatelé radí nedávat, že jsou lepený cukrem a andulky zbytečně přibírají
někdo dává i piškoty, my ne
My dáváme zeleninu jak si vzpomenem, vychází to tak obden. A ty lepený tyčky mají tak dvakrát do roka. Je fakt, že jim to hodně chutná, ohlodaj to vždcky úplně do mrtě.
Dobře, tak jsem na to zvědavá
zítra se jedu podívat k chovateli ![]()
Já se zatím jedu jen podívat a zjstit jetli vůbec má
nejdřívv musím vše zařídit
ale určitě a Děkuju moc ![]()
@Leniiik185 Ta je krásná. To ona teď bude nějakou dobu takhle paralyzovaná, naše první vydržela nehnutě den a půl a pak začala zkoumat. Zkuste na ni občas klidně promluvit, chlácholivě a zas ji nechte… snad si brzy vyskočí aspoň na bidýlko, tam jí bude líp. Tak hodně radosti přeju. ![]()
@Denisa56 dekuji
ja jam furt koukam jak blbec, jako kdyz se narodila mala tak jsem taky furt cucela do postylky ![]()
@Leniiik185 Taky jsem na tu naší pořád koukala a bylo mi jí líto, jak byla taková zamrzlá. Ještě jsem si vzpomněla - andulky nemají rády ticho, lepší je, když jsou kolem nich pořád nějaké zvuky. Puštěné rádio, televize apod.
@Denisa56 je s nami v obyvaku a jde nam tu telka a jsme tu my
@Leniiik185 Tak to je fajn. Ony prý mají andulky v sobě zakódovaný, že když je ticho, tak to znamená blížící se nebezpečí a jsou z toho nervózní.