Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky
a teď jem zkusila se přiblížit a nechal se prstem pohladit ![]()
@Leniiik185 píše:
@Denisa56 tak po 5ti hod zacal lezt po kleci a uz jedl
Tak to je šikula. To bude dobrej koumes, užijete si s ním spoustu legrace. ![]()
@Denisa56 jo to jo
dneska když konečn malá trochu spalatak si tady povídal a mě nedošlo že jsme si ho pořídili a vylítla jsem že nám sem vletěl ptáček
![]()
Holky jak mám udělat aby si zvykl? když se řibližuju ke kleci zdrhá a jamile zanu zvedat pomalinku ruku začne létat jen když pískám tak nejančí, ale když mluvím tak o a to nekřičím… jo a ještě se snaží dostat z klece…
@Leniiik185 Andulky jsou strašný konzervy a všechno nové přijímají hodně pomalu. Zvykne si, neboj, ale než získá úplnou důvěru a nebude zdrhat, může to trvat týdny. Ti naši dva už jsou mazáci, sedí třeba nahoře na kleci a já jim tam pokládám balónek, těsně k nim a ani se nehnou. ![]()
Základem je pomalu, jemně, trpělivě, netlačit na pilu, nesnažit se chytit, pohladit apod. Andulka je společenská, zvykne si, za pár měsíců to už bude parťák.
@donaga to je, ale moc hezké
já jsem taky půvdně chtěla kočku, ale máma jí moc nemusí… tak nakonec andulka ![]()
Holkyproblém, malá otevřela klec a on ulítnul a neůže létat jen chodí po zemi :/
Asi to ještě pořádně neumí a nemá sílu. Zkus se k němu po zemi pomaličku co nejvíc přiblížit, na hřbet ruky si dej senegalský proso, jestli máš a chvíli čekej, jestli ti na tu ruku skočí a pak pomalinku vstaň a zkus ho přenést do klece. Pravděpodobně se ti tahle metoda nepodaří, tak ti asi nezbude nic jinýho, než ho prstě vzít jemne do ruky a dát zpátky do klece. Dej vědět, jak to dopadlo.
@Denisa56 tak je v kleci
na proso nereaogval a pak si vlezl na botu tak jsem ho přenesla na té botě ![]()
@Leniiik185 tak to jste oba šikovný s tou botou
Až u vás bude aklimatizovanej, tak ho každej den na chvíli pouštěj, ať se prolítá. Ono jim to ze začátku moc nejde a skoro nic neulítnou, ale postupně získaj sílu.
@Denisa56 kdy já se bojím on předemnou furt prchá už jsem si ho postuně získávala, ale jak jsem ho tu naháněla tak se jen přiblížím ke klec a prchá :/ ale klasu prosa neodolá
@donaga díky
ale byl to boj a to ještě máme dost velkej obývák a furt se mi schovával pod gauč ![]()