Indický běžec

7768
3.6.14 12:57

Indický běžec

Ahoj holky,
nechováte některá doma indické běžce, prosím?
Jsem z Olomouckého kraje a nemůžu je tu nikde sehnat :(
Prosím o kontakt na někoho, kdo je chová, děkuji ;)

Příspěvek upraven 03.06.14 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
3.6.14 12:58

Toto trvalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
3.6.14 13:27
@chcememimi píše:
Ahoj holky,
nechováte některá doma indické běžce, prosím?
Jsem z Olomouckého kraje a nemůžu je tu nikde sehnat :(
Prosím o kontakt na někoho, kdo je chová, děkuji ;)Příspěvek upraven 03.06.14 v 13:03

Tady prodává :
http://zvirata.bazos.cz/…ky-bezec.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7768
3.6.14 13:31

@BAZÁREK ANGIE
jůůůůůůůůůůůůůů, díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30406
8.7.15 18:26

Ahoj, máte někdo indické běžce doma? Pokaždé, když sbírám slimáky tak si na ně vzpomenu, že by bylo super, kdyby to někdo dělal za mě a pečlivěji. Ale máme zahradu na které si hrajou i děti, tak bych nerada měla celou zahradu jedno velké h…o. Nevíte jak jsou na tom běžci? Zda zadělají celou zahradu jak to bývá u slepic atd. Měli bysme max. jeden pár. Fakt si nevšimnou rostlin, nesežerou mi komplet kytky? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.7.15 18:32

@Aspera Švagrová je dala pryč, protože jí ožírali úrodu a dokonce lítali. Sama nechápala. Asi nějaký vadný kusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30406
8.7.15 18:36

@PetiteFillette dík za reakci jeden bod pro rukavice a skleničku. :-) Druhý bod mají za psa, zatím netušíme co by na ně řekla fenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.7.15 18:37

Naši mívají opravdu hodně slimáků, už vyzkoušeli kdeco, ale prý jediné, co se opravdu osvědčilo, je jehlice z výpletu kola, napichovat a vyházet. Fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30406
8.7.15 18:50

To je ta moje rukavice a sklenička. Jenže to hledání po zahradě je hrozný. Napichovat bych je nemohla na to nemám, tahle je nahážu do skleničky, šup do popelnice, oni se časem rozpustí a je po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7750
8.7.15 19:21

Ségra je měla, žrali všechno, jen ty slimáky moc ne a nakonec jí uletěli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30406
8.7.15 19:36

@Fíková není nad to zeptat se na zkušenosti normálních lidí. Tady už to nejsou tak super zvířata na slimáky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.7.15 19:39

@Aspera Neztrácej naději, jsme jenom malý vzorek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
8.7.15 19:45

Mama mela na dvore, byla radost pohledet jak si na tech kluzkych svinich (pardon, ale ty slizouni uz mi toho sezrali za desetitisice a vzali tolik radosti!!!) pochutnavaji! Pekne je vybiraly i z ruznych schovavacek…pak se odporoucely na rybnik (kaceny, slimaci neeee) a uz se nevratily…
A jsou to bajecny zvirata, jsou desne spolecensky a vtipny :mrgreen: :mrgreen:

Mne se libi napad s jehlici, vecer beru baterku a vyrazim! To modry zradlo taky funguje, ale je taaaak drahy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66866
8.7.15 19:48

@Aspera jo, taky jsem si na ně vzpomněla. Teď jsem šla s košem, soused si péči o pozemek představuje po svém, na některých metrových bylinách bylo i několik desítek slimáků. Je mi jasné, kam se přestěhují :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30406
8.7.15 19:55

@TerčaVarča a jak vypadal dvorek? Dalo se tam v pohodě projít bez znečištěných bot? To mě právě taky láká, že by projeli keříky a kytky a odevšad ty bestije vybrali a sežrali.
Jako sem tam bobek nemám problém sebrat, pouštím na dvůr psa a když se jí zdá, že dlouho nejdeme ven tak se tam taky vyvenčí, ale to jde sebrat a je uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný