Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petra Z píše:
@Baba Viď,jak plácají nohama, když „plavou“
Ten náš bílý je takový akčnější, než ten druhý
No a my začali Bettou bojovníci, pak akvárko a pak draci
Jo a ještě máme andulku
Prej nad 15cm se uz nezerou
@Petra Z píše:
@Baba a jména jste jim dali vy?
3 haranti, 3 trotli ![]()
Akorat mam podezreni, ze Fidorka je kluk a Bobix s Hugem holky ![]()
@Janča6 píše:
Wow, no jak vas ctu, tak vidim, ze je dobre, ze jsme je neporidili zive. My mame v lete v panelaku klidne pres 30 stupnu. A nase deti se o drackovi dovedely diky hre Zverinec na Decku
Napodobne. Chladic funguje do okolni teploty 35 stupnu. Tak to snad v byte mit nebuděe
@Parninas píše:
Jaký je rozdíl mezi tím bílým a tmavým? Obecně druh, nebo věk, pohlaví, náhoda…?Já vždycky viděla jen ty bílé krasavce.
Tmavy je prirodni, svetly umele vyslechteny. Pry jsou oblibeny laboratorni zvirata, kvuli te regeneraci. Jim ty chybejici casti dorostou komplet. A kdyz secjim ubira voda nebo daji hormony stitne zlazy, tak se zmeni na suchozemskou formu. Ktera je mmch pekne hnusna ![]()
@Baba píše:
Tmavy je prirodni, svetly umele vyslechteny. Pry jsou oblibeny laboratorni zvirata, kvuli te regeneraci. Jim ty chybejici casti dorostou komplet. A kdyz secjim ubira voda nebo daji hormony stitne zlazy, tak se zmeni na suchozemskou formu. Ktera je mmch pekne hnusna
Fááááákt?
Tak to jsi mi teď totálně rozbila vše co jsem si o axolotlech myslela, achjo.
![]()
@Parninas píše:
Fááááákt?Tak to jsi mi teď totálně rozbila vše co jsem si o axolotlech myslela, achjo.
![]()
Jsou nunu roztomily, musis aspon jednoho mit ![]()
Ne, sem rada, ze to Houba vymyslel, rada na ne koukam, jsou strasne legracni. A uplne blbi nejsou, staci na hladine zamavat prsty a hned zbystri, co jako bude.
@Baba píše:![]()
Tobe je taky 7?
Zajistit studenou vodu a cajk.
No tak akvarko už máme, ze bych to koupila muži k Vánocům.
Mne se to líbí ![]()
@g.sandova píše:
No tak akvarko už máme, ze bych to koupila muži k Vánocům.
Mne se to líbí
Takze sobe k Vanocum ![]()
Doporucuju toho brnaka. Dlouha a nudna historka by byla o prvnim chovateli, od ktereho jsme meli prvni 3. Umreli vsichni, prvni do tydne
Dalsi dva jsme lecili (dva litry za veterinare), ale stejne umreli. Detem sem rekla, ze se leci u veterinare, neprisli na to ![]()
Byli nejaci zvadli od zacatku.
Ti z Brna maji stejne podminky a prosperujou skvele
Axolotl je schopen rozmnozovat se v larvalnim stadiu - ta forma, co se bezne chova, je vlastne „pulec“. Nejsmutnejsi je, ze z volne prirody asi zmizel uz uplne
… Jednou bych si ho zase rada poridila, byl to milacek, koukala jsem na nej porad…
@Baba diky za tip. Ja to zítra ukazu muži, tak uvidíme. Mne se to fakt líbí, je to takový zvláštní a vypadá to jako ufoun
@g.sandova jo,ufon, to je přesný
Jen si to stvoření kup ![]()
A ano, máme je pohromadě, oni tak byli spolu, když jsme je kupovali, tak nám bylo líto je rozdělit ![]()