Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Baba píše:
To je koza. Tak at ji je lip, nemocnych zvirat je mi vzdycky lito mnohem vic nez muze
@Havlova píše:
Jen si ji nechte. Aspoň se i mokrý grifonek bude cítit jako krasavec.
Uvidime, jestli to prezije. Zatim i zere a byla superzdrava a zrava, nez se zacala menit.
@Havlova píše:
Je slizká nebo suchá?
Zatim je v akvarku, dneska ji chceme prestehovat. Mensi nadoba, ve ktere bude moct byt na suchu i ve vode, jak bude chtit.
Ted je pulku dne zapichnuta v umely kytce u hladiny, pulku na dne akvarka.
@Baba píše:
Jo, bruselsky nebo ktery. Me se to plete. Proste ten cerveny.
Jak si to poznala? Huste
Asi ze tak osklivy stene hned tak nejaka rasa nemaAle jsou bozi, u chovatelky se na nas dospeli vyritili, evidentne si mysleli, ze jsme prijeli navstivit je osobne.
Poznal jsem to no, čoklové, to by mi šlo
. Ale jestli bruselský nebo belgický to nevím, jeden je černý a jeden rezavý, ale který je který nevím. Jo ale taky se mi líbi, oni jsou tak oškliví, až jsou hezcí
.
@Bubla Bůčková píše:
@Baba mikrovlnná trouba?
Myslíš, že ji opalujou?
@Havlova píše:Psa pomazlím, dceru polituju, manželovi řeknu, ať nefňuká, že snad něco vydrží.
Ale Fidorku mazlit nebudu ![]()
@Matt 02 píše:
Poznal jsem to no, čoklové, to by mi šlo. Ale jestli bruselský nebo belgický to nevím, jeden je černý a jeden rezavý, ale který je který nevím. Jo ale taky se mi líbi, oni jsou tak oškliví, až jsou hezcí
.
Je, sorry za estrogen, sem si nevsimla.
Me se to plete i s tim brabantikem. To vim, ze je kratkosrstej, ale nez si vzdycky vzpomenu ktery je ktery ![]()
Upraveny vypadaji i hezky. I kdyz pro muze je slovni spojeni - hezky grifonek, oxymoron ![]()
@Havlova píše:
Srabe!
30 centimetru! Tahle prisera muze mit 30 centimetru!!!
Si ji vem ![]()
@Havlova píše:
Slavnostní večeře?
Chudatka. Jak jim jdou jeste videt ty usmevy. Tak je to snad nejaka prehistoricka fotka.
@Baba píše:radsi to nebudu pokousetZde zarodek budouci tibetske dogy
My jsme si ty příšery na konec prozatím rozmysleli, ale také jsme se rozrostli o psího člena ![]()
@Ja-rekk píše:
My jsme si ty příšery na konec prozatím rozmysleli, ale také jsme se rozrostli o psího člena
Jeee, to je hezky ![]()
A co to je? Dospely psy jakztakz znam, stene bych poznala mozna tak mopse. No nejspis ani to ne ![]()