Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Baba píše:
Jeee, to je hezky
A co to je? Dospely psy jakztakz znam, stene bych poznala mozna tak mopse. No nejspis ani to ne
No měl by z toho vyrůst knírač ![]()
@Ja-rekk píše:
No měl by z toho vyrůst knírač
Ha, sem si myslela.
My meli jednoho krizence, co byl nejspis pudl s kniracem a byl uplne bozi. Brali jsme si ho jako staryho, asi 12 mu bylo, to byl tak veselej a chytrej pes ![]()
Knirace sem zvazovala taky, ale s kombinaci deti a kocek, a taky kvuli skladnosti, vyhral grifonek.
@Baba píše:
30 centimetru! Tahle prisera muze mit 30 centimetru!!!
Si ji vem
Máme 2 šneky. Ty mi stačí.
Navíc, přeci nepřipravím děti o mazlíčka. Pak bys musela koupit toho žraloka.
Příspěvek upraven 26.09.21 v 17:40
@Havlova píše:
Máme 2 šneky. Ty mi stačí.Navíc, přeci nepřipravím děti o mazlíčka. Pak bys musela koupit toho žraloka.Příspěvek upraven 26.09.21 v 17:40
Ktery by sezral trotly vodni i suchozemsky, obe kocky i grifona, a mame vyreseno ![]()
@Baba píše:
Ktery by sezral trotly vodni i suchozemsky, obe kocky i grifona, a mame vyreseno
Tak vidíš, že to má řešení. A ještě při tom natočíš další díl Čelistí.
@Havlova píše:
Tak vidíš, že to má řešení. A ještě při tom natočíš další díl Čelistí.
I kdyz souboj suchozemskyho a vodniho axika, zraloka a grifonka by tahnout mohl. Kocky nedem, ty jsou hezky, ty by to v podstate kazily
@Baba píše:
Ha, sem si myslela.
My meli jednoho krizence, co byl nejspis pudl s kniracem a byl uplne bozi. Brali jsme si ho jako staryho, asi 12 mu bylo, to byl tak veselej a chytrej pesKnirace sem zvazovala taky, ale s kombinaci deti a kocek, a taky kvuli skladnosti, vyhral grifonek.
No mi původně také chtěli jiné plemeno, pudla, ale štěně je téměř nesehnatelné. Navíc upřímně 50 táců se nám dávat nechtělo, tak jsme hledali dál a jedna fotka rozhodla. Věděl jsem, že je to on. A teda zatím za ty dva společné týdny naprostá spokojenost. Je strašně chytrý, šikovný a roztomilý. Ale to je proto, že je náš, to mi je jasný
. No ale teda kočky mají jiný názor i když ho některé pomalu přehodnocují a tři ho už vzaly na milost, první dny to bylo výživný. Jsem myslel, že už s námi nikdy nepromluví. Museli jsme je uplatit hovězím a dokola se omlouvat
. Tohle je reakce jedné z koček, když viděla štěně poprvé. Myslím, že to nepotřebuje komentář
.
Příspěvek upraven 26.09.21 v 21:48
@Ja-rekk píše:
No mi původně také chtěli jiné plemeno, pudla, ale štěně je téměř nesehnatelné. Navíc upřímně 50 táců se nám dávat nechtělo, tak jsme hledali dál a jedna fotka rozhodla. Věděl jsem, že je to on. A teda zatím za ty dva společné týdny naprostá spokojenost. Je strašně chytrý, šikovný a roztomilý. Ale to je proto, že je náš, to mi je jasný. No ale teda kočky mají jiný názor i když ho některé pomalu přehodnocují a tři ho už vzaly na milost, první dny to bylo výživný. Jsem myslel, že už s námi nikdy nepromluví. Musely jsme je uplatit hovězím a dokola se omlouvat
. Tohle je reakce jedné z koček, když viděla štěně poprvé. Myslím, že to nepotřebuje komentář
.
Tak to budete taky trimovat a vycesavat vousy zapraseny od zradla ![]()
@Ja-rekk
Koukam na inzeraty, 18 litru za bezpapirovyho pudla?
Se lidi zblaznili, ne? Kdo tyhle bezpapiraky vlastne kupuje?
@Petra Z píše:
@Baba prosím, čím vším krmite axiky?? Co mají rádi?
Jumbo patentky, krevety, vcera a dneska filet z lososa. My toho moc nezkouseli. Intantni peletky nechteli a jedna ryba jim taky nechutnala. Candat myslim.
Nejvic jim asi chutnaji ty krevety. I kdyz to mohl byt jen dojem, treba byli zrovna vic hladovi.
Celkove ted zerou min, ale taky uz rostou mnohem pomaleji.
@Baba no mě přijde právě, že ten náš chce jen patentky, ostatní nic moc…
Chovatel, od ktereho mame axiky, jim dava i kureci maso nebo hovezi srdce